5:2 kuren er en relativ ny kur, som tordner frem i Danmark

Det fantastiske ved 2:5 Kuren

Oprindeligt blev 5:2 kuren ”opfundet” af Michael Mosley (UK) i ultimo 2012. Kuren ruller ud over Europa og mange tusinde mennesker har oplevet flotte vægttab og generelt oplevet en sundhedsforbedring, efter at være startet på kuren.

5:2 kuren i sin enkelthed:

  • Med 5:2 kuren skal du 5 dage om ugen spise normalt, og 2 dage om ugen spise meget lidt (faste).
  • Du vil opleve at du taber dig, automatisk spiser mindre i hverdagene og får mere energi.
  • 5:2 kuren kan bruges af alle voksne, der ikke lider af alvorlige sygdomme.

Fem To Kuren og varianterne!

Der er mange varianter af 5-2 kuren. Nogle siger, i smarte ebøger, at kuren er ca. 500 kcal. i to dage og at man så skal spis normalt de andre fem dage af ugen. Nogle siger de to dage skal hænge sammen! Forvirringen bliver bedre i ugebladene, de siger man skal indtage op til 3000 kcal. på de “normale dage” og noget helt andet om sammenhængen og opdigter faste opskrifter!

5:2 Kuren – Ned på jorden

Det handler egentlig bare om, at du får “nulstillet” din krops forbrænding, ved at “små-faste”. At faste er uhyre sundt for din krop. Tænk på det som en computer, der lige får en frisk start (boot-up).

5:2 Kuren og Herbalife

Herbalife kan faktisk hjælpe dig med, at fuldfører 5:2 kuren let og elegant. Men mere om det lidt senere, først skal vi have min variant af 5 2 kuren.

Min variant af 2:5 Kuren

ved at nævne de 2 vigtigste dage i kuren først, kan du allerede gætte mit fokus. Jeg syntes de to faste dage er det vigtigste i denne kur. Her kommer min variation som jeg så den i TV af den engelske læge, der opfandt 5:2 kuren.

  • 2 faste dage – spis max. 600 kcal. og du kan selv vælge hvilke dage (de behøver altså IKKE hænge sammen).
  • 5 spise dage – spis max. 2.000 kcal.

Slankekur program - Planen

Det er netop på faste dagene (de 2), at Herbalife kan hjælpe. I know… for jeg følger selv denne metode.

På fastedagene må der max. indtages 600 kcal., det er edder småt. Men en Herbalife shake lavet på vand, med 4 frosne jordbær giver det mig max. 200 kcal. Så jeg kan faktisk sikre min ernæring og mit protein indtag, som jo fremmer vægttab, på mine faste dage og endda holde mig godt mæt.

Jeg har så personligt valgt, også at få Herbalife shakes på mine “normale” spise dage! Men det kan man jo regne på eller selv vurdere efter temperament, livsstil og plan.

Det fantastiske ved 2:5 Kuren – Hotte Tips

Indhold kun for medlemmer (bliv gratis medlem).

Bonus info og downloads er forbeholdt brugere. Venligst Log Ind.

Hot Tip

Bonus info og downloads er forbeholdt brugere. Venligst Log Ind.

Spisedagene på 2000 kcal.

Disse “spisedage” er der så meget tvivl om – ifølge diverse varianter – så skulle jeg få en dag i ny og næ med lidt over de 2000 kcal, så tager jeg det ikke så tungt. Jeg har endda ramt 2500 kcal. på 1-2 af disse dage… so what?!

Lev dog livet og mærk forskellen på din nye 2-5 livsstil. Skulle du have lyst til, at læse mere – er der masse af bøger du kan læse mere i… men du ved faktisk alt nu!

Har du prøvet 5:2 kuren? Eller skal du prøve kræfter med den nu? Har du fået inspiration, har du spørgsmål eller vil du dele din oplevelse/kommentar?

 

Produkter kategorie - Enkelte produkter

Program pakker - Ernæring og kosttilskud

Optimal vitalitet og styrke med ernæring

Sports og fitness shake, kosttilskud og energi drik

Personlig Pleje (Hudpleje, kropspleje, hårpleje)