Hurtighed og Sikkerhed er nutidens trend

Mere sikker for dig og meget hurtigere!

Jeg beklager fejlen!

Da vi flyttede vores Virtuelle Server forleden til en større og kraftigere af slagsen, slap nogle lidt ældre mails ud? Vi kan ikke se om disse mails var tilbageholdt eller blev genudsendt? Men vi håber da disse mails alligevel faldt i god jord til trods for fejlen? Et “undskyld” skal lyde herfra!

12 timer i venteposition

Det var også årsagen til små 12 timer uden adgang eller fejlsider for de hurtige, der klikke på links i disse mails. Vi måtte bare vente på, at TDC fik opdateret deres DNS servere.

Du skulle gerne mærke mere fart på siderne når du surfer her på siderne og webshoppen (HerbalCenter.dk). Vi har tilføjet endnu mere sikkerhed.

Hurtigere herbalcenter med Herbalife surf hurtigere her

Når surfing skal være sikker og hurtigt. Vi har også dag til dag levering og lav fragt fra 0,- Gratis fragt

Hjemmesiden var i forvejen super sikker, som altid og lige fra start, efter “Militær standard og kryptering“, dog ”besværlig”… Mange kunder syntes det er blevet bøvlet, at oprette sig og logge ind for at se Herbalifeprodukterne. Vi er 100% enige! Men det er for DIN sikkerheds skyld og for at vi kan yde dig en personlig service… Jeg har gjort et stort nummer ud af at lave hjælpe sider med billede og en aktiv chat i åbningstiden. Jeg træder også gerne til og hjælper via telefonen.

Når du surfer på herbalcenter.dk får du en GRØN flot sikkerhedslås i din browsers adresse linje:

Sikkerhed SSL på HerbalCenter nye servere med hastighed - Sikker og hurtig webshop

Hængelåsen er DIN sikkerhed for en sikker netbutik