LOG IND… HVORFOR?

Fordi det sikre DIG den bedste oplevelse, sikkerhed og service, beder vi dig venligst om at logge ind. Herbalife Int. er æresmedlem af “Direkte Salg”, det betyder vi ikke må vise produkter og priser uden brugeren selv logger ind – Derfor! Lad venligst ikke et par sekunders opmærksomhed forhindre dig, i at mærke de mange fordele Herbalifeprodukterne kan give dig, hos os!

DET NYE SITE… hvis du havde en adgang på det gamle HerbalCenter.dk (2015) skal du ændre/opdaterer dit password her før det er muligt at logge ind. Dit brugernavn er så din email adresse.

Log ind

OPRET BRUGER

For at se både Herbalife-produkter og -priser i Herbalifeshoppen, skal du have en GRATIS bruger adgang. Nye brugere kan benytte et selvvalgt brugernavn. Tidligere brugere er oprettet med deres email adresse som brugernavn.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Her kan du OPRETTET DIG ELLER LOGGE IND samt opdaterer dine informationer. Der er GRATIS adgang til alle Herbalife priser og Herbalifeprodukter. Samtidigt sikre du dig personlig vejledning af en Herbalife coach med erfaring siden 1995. Brug for hjælp til aktivering eller adgang? Kontakt mig så finder vi en løsning sammen.

Du behøver aldrig at logge ud men her kan du