Slanketip 1, livet spejler din krop og dit sind

Du har muligvis hørt udtrykket “Du er hvad du spiser”, men lad mig lige sige det noget tydeligere: “Du er hvad du spiser, drikker, indånder og tænker”!

Men hvis vi kun overveje det, at spise og drikke og betydningen dette har for, hvem vi er, og så derefter tager i betragtning den enorme konsekvenser det får, alt det vi spiser og drikke!

Når du indser, hvem du er, så er det du indtager ansvarlig for dit helbred, økonomi, opfyldelse og relationer. Så hvis “du er hvad du spiser”, og “hvad du er/bliver, er ansvarlig for din tilstand af din sundhed, krop, dit hjem, dine relationer, din trivsel, din udfoldelse og din økonomi” osv. Kan du se, hvordan det hænger sammen med hvad vi vælger at spise og drikke. Det har en domino-effekt på hele dit liv oplevelse!

Flip dit livssyn rundt på hovedet i dag … i stedet for at se, at du ikke har tid, penge, energi, viljestyrke, tålmodighed til at tage kontrol over din mad og drikke … se, at din beslutning om ikke at prioritere sund mad og drikke er grunden til du ikke har tid, penge, energi, viljestyrke, tålmodighed osv.

Nu ser du den pris, vi betaler for at sætte vores næring i bunden af listen … og endnu vigtigere den fænomenale effekt, vi kan have på alt samtidig, ved bare at fokusere på sund kost og drikke alene! Livet er en illusion … nar ikke dig selv til, at leve på den hårde måde.

 

Produkter kategorie - Enkelte produkter

Program pakker - Ernæring og kosttilskud

Optimal vitalitet og styrke med ernæring

Sports og fitness shake, kosttilskud og energi drik

Personlig Pleje (Hudpleje, kropspleje, hårpleje)