Rikkes Spørgsmål om Herbalife Produkter

Sund og rask med intelligent ernæriing

Min ældre mor har været meget utilpas i løbet af det sidste år, og hun er på medicin. Jeg tænkte om Herbalifes produkter kunne hjælpe hende? Vil hendes medicin påvirker det hun evt. skal bruge og resultatet?

Herbalife kan hjælpe din mor

Herbalife kan hjælpe din mor, ved at vi sikre os at hun får hendes dagligt anbefalede cellulære ernæring, som er afgørende for hendes sundhed og velbefindende. De produkter jeg vil anbefale til hendes generelle velbefindende er følgende:

Avanceret Program
Herbalifeline
Aloe Juice

Det er meget vigtigt, at du opmuntrer din mor, til at drikke rigeligt med vand dagligt. (1 liter vand pr. 25 kg. kropsvægt).

Som du ved Rikke, er Herbalifes grundprogram et supplement til din mad, der sikre dig at du får alt det din krop har behov for, fra et balanceret, harmonisk, sundt måltid og det er designet så alle kan anvende produkterne. De er desuden sammensat så smart at de komplementerer hinanden og skaber en synergi effekt, så des flere des bedre

Hvad angår dit spørgsmål omkring medicin, anbefaler vi folk til at dele deres nye kostplan med deres praktiserende læge. Simpelthen for at de føler sig sikre omkring deres skift af livsstil. Det er kun lægen, der må rådgive om medicin. En god regel at følge når man er hos lægen er altid at stille to spørgsmål:

Stil altid din læge disse 2 spørgsmål

    • Når jeg tager denne medicin, er det så noget jeg skal spise mere af?
      (giver det en mangel i kroppen eller driver det noget ud jeg kan spise mig til?)
    • Når jeg tager denne medicin, er der så noget jeg IKKE må spise?
      (giver det en modsat effekt i kroppen, eller får jeg for meget af?)

Det skal du rette dig efter, lægen har styr på medicin og kemi. Hvis lægen siger du ikke må spise mad, så må du heller ikke spise Herbalife! Da Herbalife er kvalificeret som mad “Menneskeføde”.

Spørgsmål om mors syge

Herbalifes produkter er klassificeret som mad og er fuldstændig sikre

Produkterne har gennemgået de strengeste krav, der kræves for menneskeføde i samtlige lande, som Herbalife forhandles i. Desuden er Herbalife videnskabelig dokumenteret

Vi vil også opmuntre til at, hvis din mor beslutter sig til at starte på et Herbalifeprogram og forbedre hendes livsstilsvaner, at hun har alle medicinske tilstande overvåget regelmæssigt af hendes læge, da det er muligt at en forbedring i hendes ernæring vil forbedre hendes helbred og kan medvirke til at, hendes medicin forbrug skal reduceres – Dette vil vi anbefale til alle, der bruger medicin, og som er i gang med at lave sundheds og livsstils ændringer.

NOTE
Det skal altid være din læge, der regulerer dit medicin forbrug
 

Produkter kategorie - Enkelte produkter

Program pakker - Ernæring og kosttilskud

Optimal vitalitet og styrke med ernæring

Sports og fitness shake, kosttilskud og energi drik

Personlig Pleje (Hudpleje, kropspleje, hårpleje)