Herbalife i Ballerup og Omegn

Ernæring og valget af kost hænger sammen:

Det valg du foretager ved “livets buffet” – dine retter du vælger at spise koster dig mere end den pris i kroner du betaler.

“Retningen” eller stilen, kvaliteten og om det er økologi eller ej kan koste dig år i den sidste ende (i form af et kortere liv (antal år)), men også kvaliteten af dit liv uden sygdomme eller med? Det er faktisk det du vælger ved livets besøg – Du er så fri at du kan vælge at blive slave – i dette liv.

Bor du i Ballerup og omegn er der hjælp at hente, her findes en af de dygtige medlemmer af Herbalife i Ballerup egnen.

Ballerup - Herbalife i Ballerup og omegn

Siden 1995 har Peter Netz Lassen hjulpet i tusindvis af mennesker ned i vægt.

Før sin start og møde med Herbalife, var Peter medejere af et Fitness Center i 10 år.

Han trænede selv mange forskellige sportsgrene igennem tiden.

I gennem sit arbejde med vægttab, aerobic, kick-boxing og body building mødte Peter et par personer i sit FITNES center.

Denne gruppe af personer tabte sig HURTIGT uden den obligatoriske kæmpe indsats det jo kræver, at holde forbrændingen oppe?

Efter en kort introduktion til Herbalife fra disse almindelige mennesker fandt Peter sit “drive”:

efter at have smagt forskellen på Herbalife og alle de andre “Protein Drikke”, der blev solgt i centeret – var Peter i gang.

Resultatet på Herbalife gjorde forskellen

Efter eget resultat på mange kilos vægttab og bedre helse, energi og søvn, besluttede Peter sig for, at hjælpe andre med at skabe samme flotte resultat. Han trådte ud af Fitness Centeret og begyndte, ved siden af sit job i IT-Branchen, at hjælpe andre med sundhed, energi og vægttab.

Siden 1995 er der løbet meget vand i åen: Peter arbejder nu hjemme fra Måløv – Nær Ballerup med sig selvstændige Herbalife forretning.

Det er vigtigt at forstå at det, at være selvstændig er udover friheden også et valg som Peter har i fokus dagligt. Skulle der komme et bedre produkt, der kan skabe bedre resultater, bliver der sadlet om samme dag!!

Peters fokus er på mennesket – på resultatet. Ikke på produktet eller metoden. – Derfor er Peter også super dygtig til at skræddersy planer, der virker for den enkelte – der er EEN måde at anvende Herbalife på: Og så er der DEN RIGTIGE måde at anvende produkterne på.

Møde med Herbalife Peter i Ballerup

Man møder Peter på hjemmesiden HerbalCenter.dk hvorfra man kan udfylde et personligt slankecheck og derefter få 1-3 anbefalinger afhængig af budget og temperament. Derefter bestiller man sine vare i Herbalife shoppen. Vælg mellem 3 forskellige sammensatte Herbalife programmer: A: QuickStart B: Best Seller og C: Ultimativ 

Så starter hjælpen og den gode service via telefon (valgfrit). Det kan anbefales, at få mesteren til at gennemgå den medsendte plan.