Sådan bruger du din rabatkode eller gavekode i Herbalife webshop

Rabatkoder, gavekode og kuponer

Alle koder og kuponer har forskellige vilkår og gyldighedstid ud fra den kampagne eller tilbud, som koden/gaven er skabt for. Du finder information om gyldighedstid og øvrige vilkår for koden i det email som du modtog koden i, f.eks. nyheds- elle velkomst-brevet. Generelt gælder vores ‘koder’ kun for produkter som leveres af HerbalCenter.dk.

Man kan få rabat eller gavekoder i forskellige sammenhæng. Tit har vi et samarbejde med andre firmaer/selskaber, der deler gavekoder ud til sine kunder eller medlemmer. I ny og næ tilbyder vi også gavekoder til dem, der abonnerer på vores nyhedsmail.

Gavekort udstedes også som en kuponkode eller et “Tilgodehavende”.

Sådan bruges Rabat, Kupon-Koder…

Koden skrives UDEN anførselstegn, uden mellemrum eller punktum (se billedet) i feltet “Rabatkuponkode”. Skriv kuponkoden ind i feltet. Klik på knappen “Anvend Rabatkupon”.

Sådan anvendes rabatkoden: Rabatkoden angives efter, at du har logget ind, fyldt varer i kurven og gået til kassen.

Belønninger:

Finder du fejl på siden, funktioner der ikke virker eller er hele hjemmesiden nede og du som hjælpsom sjæl kontakter os, vælger vi ofte at belønne dig med en gavekode. Finder du stavefejl, kommafejl eller manglende tegnsætning m.v. » Disse er vi også taknemmelige for men der skal nok mere end bare et komma til en kupon-hilsen fra os.

Anvend rabatkupon kode

Er gaven et fysisk produkt? (som shakersættet)

Så skal varen: (“Customer Care Pakke“) først tilføjes kurven, derefter taster du koden i feltet » hvis vilkårene (købesum, antal, grænser) er opfyldt bliver rabatten (produktets pris) fratrukket kurvens total ved klik på “Anvend rabatkupon”.

Er koden en rabat?

Rabatkoder bliver fratrukket købesummen hvis minimums købsgrænse og beløbsgrænse for rabatkoden er opfyldt » Tast koden i feltet og klik på “Anvend rabatkupon”.


Er der forskellige smagsvarianter af gaven, vælger vi en for dig. Du er velkommen til, i kommentarfeltet at oplyse din “favorit” variant.

Får du en fejlmeddelelse i en lyserød boks du ikke forstår? er der måske noget galt. Kopier koden og send os besked via kontaktformen. Så kikker vi på det.

Vigtig information vedrørende rabatkoder og gavekoder & kuponer

Der gælder og er forskellige regler for rabat- /gavekoder og kuponer. Disse gælder kun i forbindelse med et køb (KØBSBETINGET) og kan ikke kombineres med andre rabat-, gave- eller værdikoder, ej heller for varer, der evt. er på tilbud i forvejen. Værdien af disse kan ikke indløses til kontanter og kan heller ikke anvendes for køb af gavekort eller tilgodehavende.

Nogle af disse kuponer er kun gyldige i en kort periode, andre udløses på basis af køb og indholdet af din kurv etc. Nogle kuponner/gavekoder udløber på en bestemt dato – de alle har forskellige betingelser eller krav. Gavekoder, kuponer og tilgodehavende SKAL indløses online her i Herbalife Webshop – HerbalCenter.dk og gælder ikke andre steder.

Du skal handle for et større beløb end din rabat- gavekode eller dit gavekort og derfra trækkes værdien fra det totale bestillingsbeløb. Rest summen kan du betale med kreditkort. Hvis du er under 18 år skal en voksen indløse din rabat-, gavekode eller dit gavekort.


Rabat- gavekoden indløses i indkøbskurven, ikke i betalingsprocessen og kan ikke genbruges ved returnering.

Hvis en vare returneres fra en ordre, der er helt eller delvis betalt med en rabat-, kupon, gave-/værdikode kan det returnerede beløb kun tilgode skrives på kommende køb.

Der tages forbehold for fejl, udsolgte og udgåede varer og vi forbeholder os retten, til at afvise bestillinger uden grund.