Sådan bruger du rabatkoder / gavekoder i HerbalCenters Herbalife webshop

Rabatkoder, gavekode og kuponer

Alle koder og kuponer har forskellige vilkår og gyldighedstid ud fra den kampagne eller tilbud, som koden/gaven er skabt for. Du finder information om gyldighedstid og øvrige vilkår for koden i det email som du modtog koden i, f.eks. nyheds- elle velkomst-brevet. Generelt gælder vores ‘koder’ kun for produkter som leveres af HerbalCenter.dk

Man kan få rabat eller gavekoder i forskellige sammenhæng. Tit har vi et samarbejde med andre firmaer/selskaber, der deler gavekoder ud til sine kunder eller medlemmer. I ny og næ tilbyder vi også gavekoder til dem, der abonnerer på vores nyhedsmail.

Gavekort kan købes via shoppen og udstedes også som en kuponkode.

Sådan anvendes rabatkoden: Rabatkoden angives efter, at du har logget ind, fyldt varer i kurven og gået til kassen.

Sådan bruges RABAT, KUPON-KODER !

Koden skrives UDEN anførselstegn, uden mellemrum eller punktum (se billedet) i feltet “KUPONKODE”.

Skriv kuponkoden ind i feltet. Klik på knappen “Anvend Kupon”

Varen (gaven) er herefter tillagt kurven, hvis vilkårene (købssum) er opfyldt. Er koden en rabat, er beløbet fratrukket købssum hvis min. købsgrænsen for koden er opfyldt. Er der forskellige smagsvarianter af gaven, vælger vi en for dig. Du er velkommen til, i kommentar feltet, at oplyse din “favorit”.

Kupon koden skrives UDEN anførselstegn, store bogstaver, uden mellemrum og uden punktum

Vigtig information vedrørende rabatkoder og gavekoder

Der gælder forskellige regler for rabat- /gavekoder. En rabat-/gave- /værdikode gælder kun i forbindelse med et køb og kan ikke kombineres med andre rabat-, gave- eller værdikoder, ej heller for varer der evt. er på tilbud i forvejen. Værdien af værdi-/gavekoden kan ikke indløses mod penge. Rabat- Gave- eller værdikoder gælder ikke for køb af gavekort.

Hvis en vare returneres fra en ordre, der er helt eller delvis betalt med en rabat-, gave-/værdikode kan det returnerede beløb kun tilgode skrives på kommende køb.

Værdien af rabat- gavekode kan ikke indløses mod penge. Du skal handle for et større beløb end din rabat- gavekode eller dit gavekort og derfra trækkes værdien fra det totale bestillingsbeløb. Rest summen kan du betale med kreditkort. Hvis du er under 18 år skal en voksen indløse din rabat-, gavekode eller dit gavekort.

Rabat- gavekoden indløses i indkøbskurven, ikke i betalingsprocessen og kan ikke genbruges ved returnering.