Måleskema – Vægt og Mål – Mine tal hver uge

  • Måleskema

    Vægt og Mål – Mine tal hver uge

    Måleskema til vægttab

Måleskema
til vægttab

Brug denne side og dette skema for vægt og mål hver uge, til at rapporterer dine tal, din succes og modtag støtte og korrekt gratis og personlig vejledning til gengæld. Du skal de første 30 dage, 1 gang om ugen på samme dag og tidspunkt, notere dine tal i dit vægt og måleskema, som du finder i det medfølgende personlige plan fra mig. Når vægt og måleskemaet er fyldt kan du downloade og printe, et nyt og større vægttabs-skema.

Indtast, hver uge, din  “Mål & Vægt”  i skemaet nedenfor

Hver uge, på din “måledag” (som regel mandag), udfylder du først dit eget papirskema og derefter her på siden.


Dine Data – Vægt & Mål

Dine data, tal og oplysninger behandles fortroligt og personligt af mig. Jeg garanterer dig, at du næsten ikke en gang selv, kan få tallene ud af mig igen!! Jeg har ikke tavshedspligt, men jeg kan holde tæt!

Krop diagram til målskema

Målskema – Sådan måler du:

Talje (1)
Bryst / Buste (2)
Hofter (3)
Højre Lår (4)
Venstre Lår (5)
Højre overarm (6)
Venstre overarm (7)
Mave (8)
Hals (9)

6, 7 & 9 er tal du kan noterer under din kommentar.

Måleskemaet er forbeholdt brugere. Venligst log ind.