Vægt og Mål – Måleskema og mine tal hver uge

  • Måleskema - vægt og mål
Vægt og mål måleskema

Måleskema
til vægttab

Brug denne side og dette skema for vægt og mål hver uge, til at rapporterer dine tal, din succes og modtag støtte og korrekt gratis og personlig vejledning til gengæld. Du skal de første 30 dage, 1 gang om ugen på samme dag og tidspunkt, notere dine tal i dit vægt og måleskema, som du finder i det medfølgende personlige plan fra mig. Når vægt og måleskemaet er fyldt kan du downloade og printe, et nyt og større vægttabs-skema.

Indtast, hver uge, din  “Mål & Vægt”  i skemaet nedenfor

Hver uge, på din “måledag” (som regel mandag), udfylder du først dit eget papirskema og derefter her på siden.


Dine Data – Vægt & Mål

Dine data, tal og oplysninger behandles fortroligt og personligt af mig. Jeg garanterer dig, at du næsten ikke en gang selv, kan få tallene ud af mig igen!! Jeg har ikke tavshedspligt, men jeg kan holde tæt!

Krop diagram til målskema

Målskema – Sådan måler du:

Talje (1)
Bryst / Buste (2)
Hofter (3)
Højre Lår (4)
Venstre Lår (5)
Højre overarm (6)
Venstre overarm (7)
Mave (8)
Hals (9)

6, 7 & 9 er tal du kan noterer under din kommentar.

Måleskemaet er forbeholdt brugere. Venligst log ind.

Et måleskema vægttab giver dig syn for sagen med det samme.

Er du låst fast i nogle helt særlige vaner, som ikke er hensigtsmæssige, hverken for din krop eller for dit sind? Føler du at du ingen resultater får, når du forsøger dig med ellers anerkendte slankekure? Så kan et måleskema vægttab være en løsning for dig. Med et måleskema får du syn for sagen og du kan med egne øjne se, at der sker noget godt. Ud med badevægten – den kan du ikke stole på alligevel. Det kommer vi ind på senere.

Et måleskema giver dig styrke og selvtillid, men samtidigt kan du holde skarpt øje med resultaterne, også hvis de ikke er så gode som forventede. Du vil meget hurtigt opdage, hvis du har slækket på kost eller træning en uge. Skemaet vil med det samme afsløre dig. Og der er ingen undskyldninger eller bortforklaringer. Et mål er et mål.

Du kan ligeledes bruge skemaet som guideline for en særlig slags ekstra slankende kost eller en særlig træningsform, der giver endnu bedre resultater.

Når du noterer dine fremskridt ned, så har du kontrollen og et bevis på, at du sejrer. Et vægttab må ikke gå hurtigt. Og i og med at det går langsomt, kan det være svært at se fremskridtene. Men det kan du med et måleskema vægttab, hvor du ugentligt noterer dine mål.

Samtidigt kan du bruge skemaet til at holde din vægt og holde øje med din krop efter slankekuren.

Hvorfor bruge et måleskema til vægttab?

Som nævnt før kan du ikke regne med en badevægt som indikator for, hvordan din slankekur forløber. Det er der flere praktiske grunde til. For det første, så har underlaget alt at sige, når du vælger at stille dig op på vægten. Du kan selv prøve det af. Prøv at veje dig forskellige steder i huset. Og på forskelligt underlag. Der kan nemlig være flere kilos forskel på, om du vejer dig på et trægulv, et gulvtæppe, klinker, græsplæne eller noget helt tredje. Ønsker du at holde fast i vejningen, er det i hvert fald vigtigt at du vejer dig på det samme sted hver gang. Og det skal være det helt nøjagtige sted.

Noget helt andet og endnu mere vigtigt, er forståelsen af, at du faktisk kan have den samme vægt som inden din slankekur, efter du har gennemført din slankekur med succes. Men du vil have en helt anderledes sund og slank krop. Det skyldes at muskler vejer det dobbelte af fedt og fylder det halve. Så når du gennem træning opbygger muskelmasse, så bliver du altså tungere. Og mindre. Du udskifter fedt med muskler, der vejer mere. Opbygning af muskelmasse giver dig en sund og slank krop, men muskelmasse øger også forbrændingen. Ikke kun mens du træner, men også når du er i ro.

Med et måleskema vægttab styrer du dine egne resultater.

Hvordan bruges et vægttab måleskema?

Når du skal måle dig, skal det altid være på samme tidspunkt af døgnet. Det giver det mest præcise resultat. Du skal måle følgende områder 1 gang i ugen:

  • Talje
  • Bryst
  • Hofte
  • Højre lår
  • Venstre lår
  • Højre overarm
  • Venstre overarm
  • Mave
  • Hals

Det er en rigtig god idé at måle dig om morgenen lige efter toiletbesøg. Ligesom du måske allerede nu træder på badevægten hver morgen.

Når du måler talje, bryst, hofte og mave så skal du gøre det lige efter en afslappet udånding. Ikke noget med at trække maven ind – det er kun dig selv du snyder.

Før målene ind i skemaet og nyd de forhåbentligt fine resultater hver uge under dit måleskema vægttab.

Husk at forkæle dig selv, når det hele lykkes.

Taljemålet er det vigtigste, da dette viser om du har fedt det forkerte sted. Nemlig helt inde omkring organerne. Æbleformen er den mest usunde form og har du tendens til mavefedt, skal du altid være opmærksom. Et taljemål under 80 cm er sundt og uden risici for livsstilssygdomme. Er målet lidt over 80 cm øges risikoen og er det et godt stykke over, bør du stræbe efter at få målet ned på et acceptabelt niveau.

Med vores sunde og effektive slankeprodukter vil du få fine resultater, der holder. Og med et måleskema vægttab har du også beviser på din succes.