• Slankekur med Herbalife produkter

Bedste Slankekur: Kom i form, genskab din slanke, ungdommelige figur med en Herbalife slankekur

Slankekur – Få hjælp til slankekuren og vægttabet uden slankepiller og afsavn

Bliv slank og tab dig i vægt med Herbalifes effektive, naturlige kosttilskud, protein shakes smoothies og urtekoncentrat.

Der er mange tilbud, hvad skal man dog vælge? Ugebladene er proppet med forslag og diverse “nye” slankekurer og vægttab. Mange har opfundet et “ekspert-panel”?
Det kan alle jo kalde sig i dag.

Men kære læser, der er IKKE noget nyt under solen. Beklager! Jeg ville ønske, jeg kunne hive en hvid kanin op af hatten og meddele, at nu var “super-slankekuren” her.  Men Herbalife har været her i mange år, faktisk siden år 1980.

Hvorfor Herbalifes slankekur er så stor en succes i hele verden?
Her er de Fire Største Årsager…

Slankekur Shakes - Enkelt og nem slankekur

1. En slankekur med Herbalife er enkelt og nemt for alle at anvende

Ingen trættende planlægning, organisering og forberedelse af måltider til hver dag i ugen. Spis fem små sunde måltider om dagen, det er hvad eksperterne anbefaler for at opretholde en slank, sund krop … men at gøre det i praktik, er ikke nemt i dagens moderne livsstil.

Herbalife er Mester i Slankekurer! Herbalife gør en sund kostplan enkel, en protein shake, nemt kosttilskud, velsmagende shakes samt sunde snackbarer.

HERBALIFE – FORDI DET VIRKER

Herbalife produkter er praktisk

2. Herbalife er praktisk for folk med en travl livsstil

Lækre protein smoothies på mindre end tre minutter. En protein-shake (et fuldt ernærings- mæssigt måltid) kan tilberedes på mindre end tre minutter (inklusiv opvask). Herbalife gør det nemt og let at forberede et sundt måltid mad på farten, som indeholder alt hvad du har brug for og noget som slanker.

En af de mest almindelige grunde til, at vi skal på slankekur er fordi vores moderne livsstil gør det svært for os, at forpligte os til de faste måltider, så vi snupper lidt ‘fastfood’. Herbalife passer til den travleste mor og til den mest hektiske forretningsrejsende.

HERBALIFE SLANKEKUR ER NEMT, EFFEKTIVT OG HURTIGT

Herbalife produkter smager rigtigt godt

3. Herbalife SLANKEKUR! – Smager bare bedst!

Smagen er det vigtigste, for at anvende et kosttilskud. Den gode smag, gør alting lettere. Herbalifeprodukterne er velsmagende nok til at nydes af alle, selv de kræsne. Uanset om du er på slankekur, vedligeholdelsesplanen eller blot anvender Herbalife til sundhed eller sport, så er det smagen og resultatet, der gør det nemt at holde ved.

Annemarie og jeg har drukket den samme shake til morgenmad siden 1995, og vi elsker stadig smagen. Proteinbarerne slår stadig smagen af alle andre chokoladebarer. Smagen er årsagen til, at så mange mennesker har succes med deres nye livsstilsændring med Herbalife.
HERBALIFE SIKKER SLANKEKUR MED KOSTTILSKUD

Urternes naturlige styrke - intelligent ernæring

4. Herbalife skaber balance mellem natur og videnskab

Ingen slankepiller. Herbalife ‘alt i et’ effektivt sundt, videnskabeligt sammensat og harmonisk kosttilskud. Herbalife er vendt tilbage til jordens rige urte- og plantebaggrund for at finde ingredienser, som hjælper os med at forme vores ernæringsmæssige behov og hjælpe os med en sikker slankekur.

Ernæring og sundhed er vigtige faktorer for vægttab, slankekur, vores form og fordøjelse. Herbalife har samlet alt dette i et effektivt sundt, videnskabeligt sammensat og harmonisk kosttilskud. Produkter, du kan stole på – garanteret sundt, sikkert og naturlig.

HERBALIFE ER VIDENSKABELIGT DOKUMENTERET

Slankekur – Fakta vs Illusion!

Vægttab - faktum vs illusion

Alle i min familie er store!

Og hvad så? Du er ikke din familie, du er et selvstændigt individ, en sjæl med en krop og din krop er en maskine, der brænder fedt, bliver sund, energisk og fungerer optimalt … når den bliver behandlet på en ganske bestemt måde.

Herbalife giver din krop en rig ernærings, som den kan bruge.

Når du følger ‘The Plan‘ * er det kun dine families ansigtstræk du kan kendes på fremover… Hvis jeg finder et produkt der kan ændre det, bliver jeg den første der benytter det

* ‘The Plan‘ er den personlige plan, jeg personligt vedlægger dit Herbalife program.

Jeg har et lavt stofskifte!

Sludder! Du får bare ikke en ordentlig ernæring regelmæssigt nok til at din krops motor kan forbrænde fedtet… og måske for mange kalorier… eller flere kalorier end du aner igennem andre “sunde fødevarer”?

Et Herbalife program vil hurtigt afslører hvor god din forbrænding er!

Jeg springer morgenmanden over...

Morgenmad er ikke et måltid du skal springe over, det er en meget dårlig vane du der har bygget. Du skal spise morgenmad for din krops skyld, kan du overleve uden? Ja, men vil du brænde fedt og danne energi til muskler og hjernen… nej – Du er altså slet ikke på toppen. Du giver dig selv en dårlig start på dagen. Problemet med måltidsvaner er at du har vænnet dig til dem, så du “føler” dig ok. Men du aner ikke hvor dårligt du har det, før end du får det bedre…

Jeg har prøvet alt og intet synes at virke!

Bemærk ordet »prøvet«? Stop prøven og tag beslutningen! Før lykkes det ALDRIG! Måske har du bare endnu ikke fundet en løsning, der smager godt, er nem, bekvem og hurtig nok til din hektiske livsstil?… eller også er du så vant til din nuværende størrelse og dine følelser om din vægt at du har accepteret det?

At genskabe din ideelle, sunde kropsform igen (eller måske for første gang) bliver aldrig nemmere end med Herbalife, så hvis du vil se godt ud og føle dig på toppen. Så har du fundet din løsning og med vores hurtige leveringer kan du være i gang inden for små 24 timer!

Jeg have for travlt, til at tabe mig!

At have travlt forhindre dig ikke i at se godt ud eller føle dig godt tilpas. Det er den mad du spiser, spise-tidspunkterne og hyppigheden af dine måltider, der forhindre dig i at se godt ud og føle dig på toppen.

Herbalife har så stor en succes verden over fordi deres produkter er næringsrige, smager godt, er enkle og nemme at anvende end andre kosttilskudsprodukter. Du behøver ikke springe måltider over, bare fordi du har travlt, eller en stram kalender. Du kan sagtens have produkterne med dig, bare, te, og lækre “Ekspres barer”, der lynhurtigt kan give dig alle de rigtige fordele…

Faktisk er Herbalife designet til det moderne menneske, der ønsker et forspring… Vi lever i en travl tid, med så meget at gøre og forholde os til! Så Herbalife passer perfekt ind i en travl og hektisk hverdag!

Min kæreste vil ikke lade mig bruge pengene ...

Det skyldes altid at du ikke tydeligt har gjort det klart for din kæreste hvad det er. Når du forklarer at dette vil få dig til at føle dig bedre tilpas og at dette jo smitter af positivt på kæresten. Forklar også det modsatte, nemlig at hvis du ikke kommer ud af de negative følelser du har om din situation, kommer din kæreste heller ikke ud af den situation foreløbig. Tænk hvad der sker mellem jer, når de dårlige følelser forsvinder, din attitude bliver positiv, din enegi højere, villighed til at være fleksibel. Husk på at de fleste “nej-svar” skyldes at vi ikke selv har tegnet situationen og konsekvenserne på en, for dem, klar måde.

Jeg kan ikke tabe mig, fordi jeg har stress...

Det afhænger af din overbevisning om “stress”. Stress er en tilstand der opstår når vi ikke når de ting vi har forstillet os (forventning), eller besluttet os på forhånd. Det har intet at gøre med at din krop ikke kan tabe sig.

Hvis du mener at din krop er under pres på grund af dårlig helbred eller udmattelse… Ja, det kan sløve processen ned, da din krop holder på sine lagre for at “overleve”.

Men, så er det endnu mere vigtigt at du hurtigt får god ernæring i din krop, så den kan genskabe balancerne. Bare tilsæt kosttilskud og en masse sunde Herbalife shakes

Hvad er slankekurens faser, som jeg har hørt om...

Jeg oplever de samme faser hver gang jeg skal tabe mig. Min vægt svinger i sæsoner, typisk tager jeg på i vinter halvåret, hvor det er koldt i vejret og jeg bryder mig ikke om at fryse, så jeg “gemmer” mig bag projekter, der alle kan laves indendørs…

FEDTFORBRÆNDING – PLANEN
Sådan maksimerer jeg min fedtforbrænding
og holder min vitalitet i en slank krop… uden afsavn og sult?

Vores #2 Favorit Protein Shake

HerbalCenters #2 protein shake smag

Blender

Keep it easy, cheap and simple – Vores blender koster 200,- Dkr!

Alt skal helst være enkelt, nemt og lige til. Vores 200,- kr. håndblender er perfekt til opgaven og holder i flere år (hvis mere end 300watt). Vi havde tidligere en rigtig stor blender (som du kan se på billedet med spinat-shaken) … men vi anvender kun den store Shake-Belender, når vi vil have en shake med knas eller hårde ting, som nødder, kerner eller frø!).

Der er massere at fede blendere til enhver smag og stil… hold godt øje med den lille “Magic Bullett” blender, den er fantastisk blender og så nem at holde ren, den laver shakes direkte i glasset, så den sparer både tid, penge og opvask!

Shake måltid - nemt og hurtigt

Enkel shake blender

DAG TIL DAG LEVERING
PERSONLIG PLAN
GARANTI - 30 DAGE
PRIVAT WELLNESS COACH
SIKKER WEBSHOP