Slankekur og vægttab med kosttilskud

  • Slankekur og kom i form med Herbalife produkter
Slankekur og vægttab med kosttilskud fra Herbalife

Dag til Dag Levering

Personlig Plan

30 Dage Garanti

Personlig Støtte

Sikker Betaling

BEDSTE
Slankekur

Kom i form, genskab din slanke, ungdommelige figur med en Herbalife slankekur

Slankekur – Få hjælp til slankekuren og et vægttab uden slankepiller og afsavn. Bliv slank og tab dig i vægt med Herbalifes effektive, naturlige kosttilskud, protein shakes smoothies og urtekoncentrat.

Der er mange tilbud, hvad skal man dog vælge? Ugebladene er proppet med forslag og diverse “nye” slankekurer og vægttab. Mange har opfundet et “ekspert-panel”? Det kan alle jo kalde sig i dag.

Men kære læser, der er IKKE noget nyt under solen. Beklager! Jeg ville ønske, jeg kunne hive en hvid kanin op af hatten og meddele, at nu var “super-slankekuren” her… men Herbalife har været her i mange år, faktisk siden år 1980.

Fakta vs illusion om slankekur

FAKTA
vs Illusion

Alle i min familie er store!

Jeg har prøvet alt og intet synes at virke!

Bemærk ordet »prøvet«? Stop prøven og tag beslutningen! Før lykkes det ALDRIG! Måske har du bare endnu ikke fundet en løsning, der smager godt, er nem, bekvem og hurtig nok til din hektiske livsstil?... eller også er du så vant til din nuværende størrelse og dine følelser om din vægt at du har accepteret det?

At genskabe din ideelle, sunde kropsform igen (eller måske for første gang) bliver aldrig nemmere end med Herbalife, så hvis du vil se godt ud og føle dig på toppen. Så har du fundet din løsning og med vores hurtige leveringer kan du være i gang inden for små 24 timer!

Jeg har et lavt stofskifte!

Sludder! Du får bare ikke en ordentlig ernæring regelmæssigt nok til at din krops motor kan forbrænde fedtet... og måske for mange kalorier... eller flere kalorier end du aner igennem andre "sunde fødevarer"? Et Herbalife program vil hurtigt afslører hvor god din forbrænding er!

Jeg springe morgenmanden over

Morgenmad er ikke et måltid du skal springe over, det er en meget dårlig vane du der har bygget. Du skal spise morgenmad for din krops skyld, kan du overleve uden? Ja, men vil du brænde fedt og danne energi til muskler og hjernen… nej – Du er altså slet ikke på toppen. Du giver dig selv en dårlig start på dagen. Problemet med måltidsvaner er at du har vænnet dig til dem, så du “føler” dig ok. Men du aner ikke hvor dårligt du har det, før end du får det bedre.

Jeg have for travlt, til at tabe mig!

At have travlt forhindre dig ikke i at se godt ud eller føle dig godt tilpas. Det er den mad du spiser, spise-tidspunkterne og hyppigheden af dine måltider, der forhindre dig i at se godt ud og føle dig på toppen. Herbalife har så stor en succes verden over fordi deres produkter er næringsrige, smager godt, er enkle og nemme at anvende end andre kosttilskudsprodukter.

Faktisk er Herbalife designet til det moderne menneske, der ønsker et forspring… Vi lever i en travl tid, med så meget at gøre og forholde os til! Så Herbalife passer perfekt ind i en travl og hektisk hverdag!

Min kæreste vil ikke lade mig bruge pengene

Det skyldes altid at du ikke tydeligt har gjort det klart for din kæreste hvad det er. Når du forklarer at dette vil få dig til at føle dig bedre tilpas og at dette jo smitter af positivt på kæresten. Forklar også det modsatte, nemlig at hvis du ikke kommer ud af de negative følelser du har om din situation, kommer din kæreste heller ikke ud af den situation foreløbig. Tænk hvad der sker mellem jer, når de dårlige følelser forsvinder, din attitude bliver positiv, din enegi højere, villighed til at være fleksibel. Husk på at de fleste "nej-svar" skyldes at vi ikke selv har tegnet situationen og konsekvenserne på en, for dem, klar måde.

Jeg kan ikke tabe mig, fordi jeg har stress

Det afhænger af din overbevisning om "stress". Stress er en tilstand der opstår når vi ikke når de ting vi har forstillet os (forventning), eller besluttet os på forhånd. Det har intet at gøre med at din krop ikke kan tabe sig. Hvis du mener at din krop er under pres på grund af dårlig helbred eller udmattelse... Ja, det kan sløve processen ned, da din krop holder på sine lagre for at "overleve".
Men, så er det endnu mere vigtigt at du hurtigt får god ernæring i din krop, så den kan genskabe balancerne. Bare tilsæt kosttilskud og en masse sunde Herbalife shakes.

Hvad er slankekurens faser, som jeg har hørt om

Jeg oplever de samme faser hver gang jeg skal tabe mig. Min vægt svinger i sæsoner, typisk tager jeg på i vinter halvåret, hvor det er koldt i vejret og jeg bryder mig ikke om at fryse, så jeg "gemmer" mig bag projekter, der alle kan laves indendørs.

Slankekur med Herbalife protein shake smoothie, urte og kosttilskud

DAGLIG
FEDTFORBRÆNDING

“Planen”

Sådan maksimerer jeg min fedtforbrænding
og holder min vitalitet i en slank krop… uden afsavn og sult?

Fedtforbrænding og slankekur planen med Herbalife

Planen med fedtforbrænding ved hjælp af Herbalife-produkter

En eller to Herbalife protein shakes om dagen

To Ernæringsrige Herbalife Shakes
– 10 forskellige smagsvarianter

1 farverig sund måltid om dagen

Et Farverigt Sundt Måltid
 – Moderate portion størrelse.

Vitaminer og mineraler kosttilskud, 2 gang dagligt

Kosttilskud
– To gange dagligt.

Urtete energi drik (varm eller kold)

3-5 kopper Urtete / Sports Drik
– Fire forskellige smagsvarianter.

2 liter vand

Minimum 2 liter vand
– drik hele dagen.

VORES To Favorit Protein Shakes

Blender

Nem, billig og enkel!

Alt skal helst være enkelt, nemt og lige til. Vores ca. 189,- kr. håndblender er perfekt til opgaven og holder i flere år (hvis den er på mere end 300 watt). Vi har også en rigtig stor blender, (som du kan se på billedet med spinat-shaken) … Vi anvender den store shake-blender, når vi vil have en shake med knas eller hårde ting, som nødder, kerner eller frø!

Blend din ernæringsrig shake smoothie
HerbalCenters #2 protein shake smag

HVORFOR
Herbalife Slankekur

… er så stor en succes i hele verden?
Her er de 4 største årsager:

#1. En slankekur med Herbalife er enkelt og nemt for alle at anvende

Ingen trættende planlægning, organisering og forberedelse af måltider til hver dag i ugen. Spis fem små sunde måltider om dagen, det er hvad eksperterne anbefaler for at opretholde en slank, sund krop … men at gøre det i praktik, er ikke nemt i dagens moderne livsstil.Herbalife er Mester i Slankekurer! Herbalife gør en sund kostplan enkel, en protein shake, nemt kosttilskud, velsmagende shakes samt sunde snackbarer.

Herbalife, fordi det virker

#2. Herbalife er praktisk for folk med en travl livsstil

Lækre protein smoothies på mindre end tre minutter. En protein-shake (et fuldt ernærings- mæssigt måltid) kan tilberedes på mindre end tre minutter (inklusiv opvask). Herbalife gør det nemt og let at forberede et sundt måltid mad på farten, som indeholder alt hvad du har brug for og noget som slanker.En af de mest almindelige grunde til, at vi skal på slankekur er fordi vores moderne livsstil gør det svært for os, at forpligte os til de faste måltider, så vi snupper lidt ‘fastfood’. Herbalife passer til den travleste mor og til den mest hektiske forretningsrejsende.

Herbalife slankekur er nemt, effektivt og hurtigt

#3. Smager bare bedst

Smagen er det vigtigste, for at anvende et kosttilskud. Den gode smag, gør alting lettere. Herbalifeprodukterne er velsmagende nok til at nydes af alle, selv de kræsne. Uanset om du er på slankekur, vedligeholdelsesplanen eller blot anvender Herbalife til sundhed eller sport, så er det smagen og resultatet, der gør det nemt at holde ved.Annemarie og jeg har drukket den samme shake til morgenmad siden 1995, og vi elsker stadig smagen. Proteinbarerne slår stadig smagen af alle andre chokoladebarer. Smagen er årsagen til, at så mange mennesker har succes med deres nye livsstilsændring med Herbalife.
Herbalife sikker slankekur med kosttilskud

#4. Herbalife skaber vægttab og balance mellem natur og videnskab

Ingen slankepiller. Herbalife ‘alt i et’ effektivt sundt, videnskabeligt sammensat og harmonisk kosttilskud. Herbalife er vendt tilbage til jordens rige urte- og plantebaggrund for at finde ingredienser, som hjælper os med at forme vores ernæringsmæssige behov og hjælpe os med en sikker slankekur. Ernæring og sundhed er vigtige faktorer for vægttab, slankekur, vores form og fordøjelse. Herbalife har samlet alt dette i et effektivt sundt, videnskabeligt sammensat og harmonisk kosttilskud. Produkter, du kan stole på – garanteret sundt, sikkert og naturlig.

Herbalife er videnskabeligt dokumenteret

Vægttab & Kom i Form

Ønsker du en løsning, der er enkel, naturlig og nem, der smager godt og som holder dig mæt, glad og tilfreds?

Vores "Best Seller" program til slankekur og vægttab

Best Seller
Slankekur PROGRAM

Programmet indeholder 42 måltider
af protein shake mix
(21 i hver bøtte Shake Mix)
Det er vigtigt, at holde sig til “Planen” i minimum tre uger for maksimalt resultat.

Ultimativ Slankekur
PROGRAM

Programmet indeholder 63 måltider
af protein shake mix

(21 i hver bøtte Shake Mix).
Det er vigtigt, at holde sig til “Planen” i minimum tre uger for maksimalt resultat. Her er nok produkter til fire ugers forbrug.