Ofte stillede spørgsmål

  • Ofte stillede spørgsmål om Herbalifes produkter
Ofte stillede spørgsmål om Herbalife produkter

FAQ om Herbalifeprodukter

(Ofte Stillede Spørgsmål)

Tekst & video svar: Klik et svar på dit spørgsmål

Hvad kan Herbalife gøre for dig?

Herbalife er et naturligt kosttilskud baseret på proteiner, vitaminer og urter, der stimulerer din krop til udrensning, bedre optagelse, bedre udnyttelse af det du indtager, bedre udskillelse og optimal næring til hele kroppen ikke kun maven!

Kan alle mennesker anvende Herbalife produkterne?

Ja! Alle mennesker kan stort set få et stort udbytte og ernæringsmæssigt tilskud ved at benytte Herbalife produkterne. Uanset om det er til ernæring, sport, slankekur, performance, energi, bedre fordøjelse, udrensning, livsstil, vægtkontrol, vægtregulering, vægtøgning eller bare som et sundt almindeligt kosttilskud, der er naturligt, sundt og afbalanceret.

Download af opskrifter er forbeholdt kunder. Venligst login.
Smoothies – Når smag og nydelsen skal være i top.

Smager Herbalife godt? Bliver jeg mæt og tilfreds?

Smagen er nok det vigtigste, for at blive ved med at anvende et kosttilskud eller slankeprodukt. Herbalife shakes smager rigtigt godt, når du blender det korrekt.

Download af opskrifter er forbeholdt kunder. Venligst login.
Smoothies – Når smag og nydelsen skal være i top.

Du får det bedste resultat ved at blende din Shake

Tilsæt 4-6 isterninger i alle Herbalife Shakes (kan udelades hvis du anvender frossen frugt/bær). Ønsker du ikke at bruge mælk, som indeholder den skadelige laktose, kan du i stedet for skummetmælk anvende en blanding af sojamælk og vand i forholdet 1 til 3+. (1 del sojamælk og 3-4 dele vand).

Anvender du juice, skal du fortynde med vand, da juice indeholder mange kulhydrater, for mange kulhydrater nedsætter kroppens forbrænding og overskydende kulhydrater bliver lageret i kroppen som fedt.

Formula 1 Herbalife Shake Opskrifter

Se flere opskrifter på lækre protein shakes! Undgå at blande din Herbalife shakes med den fede mælk eller syre- og sukkerholdige juice, da det er vigtigt at din smagsoplevelse og forbrænding er i top samt at dine shakes er lækre og appetitlige. Samtlige smagsvarianterne smager godt når de kun blandes med vand og isterninger, men gør det lidt festligt for dig selv med at tilsætte lidt frossen frugt. Så er alting nemmere!

Alle Herbalife Formula 1 shakes bør blandes efter ”P.I.V.” metoden – Pulver i Væske (tilsæt væsken først).

Vores favorit Shakes –  Klik på de to billeder nedenfor.

Hvordan laves en Herbalife Shake? HerbalCenters #2 protein shake smag

Min personlige favorit shake: 4×3

  • 3 dl koldt vand
  • 3 spsk. Rynkeby saft (gul)
  • 3 frosne (eller friske) jordbær
  • 3 store spsk. Banan Creme eller Krydret Æble Formula 1 Shake Mix

Blendes godt og serveres straks iskold i et flot glas.

Er Herbalife en hurtig slankekur? Hvor hurtigt kan jeg tabe mig?

Hvor meget kan jeg tabe mig med Herbalife? Kan jeg tabe mig hurtigt? Hvor lang tid tager det mig at tabe 10 kg.? Hvor hurtigt kan jeg tabe mig med Herbalife? Hvordan kan jeg bedst anvende Herbalife?

Hvor meget kan jeg tabe mig på en Herbalife slankekur?

Et sundt vægttab, et varigt vægttab, et naturligt vægttab, et hurtigt vægttab, det er hvad vi alle ønsker os, når vi starter en kur. Der har været sagt meget og skrevet meget om slankekure og diæter m.m. Sandheden er at et hvert vægttab er individuelt – Basta! Myndighederne vil ikke have “forvirring”, vi må ikke love de uvidende, overbeskyttede forbrugere noget som helst… Men sandheden er faktisk lige til: Det er individuelt hvad folk taber, der er så mange faktorer, der spiller ind, at den ene ting ikke passer på den anden… så vi har total forvirring på “vægttabs marked”.

Så kære forbruger:

Du er næsten overladt til dig selv! – Næste da… Forvirringen og situationen med “forbruger-beskyttelsen” gør netop os HerbalCenter.dk til dit bedste og smarteste valg, når du ønsker at anvende Herbalifeprodukter! Grunden er, at vi tilpasser et personligt program til dig, baseret på din situation, sundhedstilstand og ønsker, som du oplyser os om via vores originale slankecheck, så kan vi tilpasse et personligt program og løbende følge op på dine resultater.

Tilbage til spørgsmålet:

Spørgsmålet er: hvor meget kan du så regne med, at tabe dig? Det er umuligt at sige med sikkerhed, da det afhænger af dit engagement, din indsats, din villighed til at følge programmet og til at drikker vand, bevæge dig mere etc.

Men vær vis på en ting, du VIL få et resultat med Herbalifeprodukterne, når du følger anvisningerne i mit svar og plan, benytter produkterne rigtigt og er i kontakt med en god Herbalife vejleder, der selv har resultater, og taler forståeligt dansk.

Hvor hurtigt kan jeg se resultater?

Igen, er det meget individuelt, afhængig af din sundhedstilstand og de samme ting jeg har besvaret i spørgsmålet, om hvor meget du kan tabe dig! De fleste mærker et energi-boost indenfor ganske kort tid. Andre resultater, som vægttab, følelsen af velvære og en indre glød, bedre immunforsvar, kvik og energisk sker for det meste på kort tid. Men igen, det er individuelt fra person til person og deres eget engagement i forløbet.

Vandet afgøre det

De personer, der drikker det anbefalede antal liter vand, måler og vejer sig 1 gang om ugen og går ind for “sagen”, får altid hurtigere og bedre resultaterne, end dem der “vil selv” men dette understeger bare, hvor vigtigt det er at have sin ‘Wellness Coach’ / Herbalife vejleder i baglandet.

Jeg er lidt genert over at vise andre, at jeg er på slankekur!

Bare rolig. Herbalife er udviklet til mennesker med et aktivt liv, et almindeligt liv! Så du skal faktisk bare erstatte to hovedmåltider om dagen og du kan stadig spise din livret. Herbalife er jo ikke *kun* en slankekur, så mange anvender Herbalife til god sund ernæring etc.

Det er nu også et kedeligt ord “slankekur”, jeg bliver altid lettere deprimeret, når jeg hører det ord, det er som om det frarøver mig mit gode humør, måske har jeg bare en masse dårlig erfaring at kikke tilbage på?

Min egen Herbalife start

Da jeg selv startede i sin tid med at anvende Herbalife produkterne, så jeg det slet ikke som en “slankekur”, det smager som en lækker dessert – men det er nu et “hovedmåltid”, det er nemt at have med at gøre, det gør mig mæt og giver mig energi, til at være mere for mig selv og min familie. Den “søde tand” forsvandt og det bedste var den dejlige følelse af resultatet. Mine centimeter og kilo røg nedad som en overfyldt rutsjebane i tivoli på en varm sommerdag.

Herbalife er ikke en “slankekur”

Det er et livsstilsprodukt, et kosttilskud, optimal ernæring, der igennem fordøjelsen og optagelse, giver ernæring til alle dine celler (der er rigtig mange celler i din krop!). Da du bliver holdt mæt og tilfreds mens du anvender dine Herbalife smoothies, føler du ikke, at du må undværer noget, så dette kan slet ikke sammenlignes med en alm. slankekur, der netop frarøver dig halvdelen af dit eksistens grundlag både ernæringsmæssigt og humør mæssigt og endda også socialt!

Du får frihed med Herbalife

Herbalifeprodukterne kan du anvende på forskellige tidspunkter og selv bestemme hvilke måltider du udskrifter hver dag! Du kan ændre dette fra dag til dag du bestemmer, du har kontrollen og du kan sagtens deltage i alt det sjove sociale liv du plejer – nemmere bliver det ikke!

Når jeg har tabt mig med Herbalife produkterne, skal jeg så fremover og altid bruger Herbalife?

Skal jeg blive ved med at spise Herbalifeprodukterne selvom jeg har tabt mig alt det jeg skulle? Er det sundt at spise hver dag? Kan jeg tage dette kosttilskud dagligt?
Du skal efterfølgende på en vedligeholdelse af vægten i ca. samme periode som du var om at tabe dig til din ønskede vægtklasse. Det lærer vi dig når vi sammen når dertil.

Er effekten af Herbalife permanent?

Nej, det eneste jeg kender, der er permanent er døden! Undskyld men sådan er det bare. Dit resultat er “vedvarende” men ikke permanent! Mange personer, der har tabt 5-10 kg. gør det som regel så hurtigt og nemt, at de glemmer vedligeholdelses-programmet (se videoen herover “Altid Slank”) og går direkte tilbage til den type mad de plejede at spise, og det var den slags mad, der gjorde dem overvægtig!

Flere typer mennesker

Men den anden gruppe af personer, der skal “kæmpe” lidt og i længere tid finder i forløbet ud af, hvad det koster kroppen at tabe sig, de tænker mere over “prisen” og hvad de spiser, de fuldfører derfor også vores vedligeholdelses program og den livsstilsændring de her foretager i samarbejde med mig, deres personlige tilknyttede ‘Wellness Coach’ / Herbalife vejleder, er langt mere vedvarende.

Seriøst og fokus

Jeg tager min personlige sundhed seriøst. Folk kan høre på mig, efter bare en kort samtale, at jeg er seriøs omkring min helse, mit liv og jeg brænder for det, jeg laver! Så jeg får tit dette spørgsmål. Jeg har anvendt Herbalifeprodukterne hver dag siden 1995 og forsætter til de banker det sidste søm i min kiste! Folk ser Herbalife som en slankekur, det er det ikke (kun)… det er sund, fornuftig livsstil.

Herbalife er højkomprimeret, intelligent ernæring, der virker!

Hvis du havde oplevet, set hvad jeg har set og oplevet igennem min tid med Herbalife, ville du sikkert også være så sikker som jeg og anvende optimal ernæring for altid. Hvorfor ikke? Vi skal jo alle spise mad hver dag, hvorfor så ikke vælge det bedste? Om man kan leve af det? Tja, jeg spørger om man kan leve uden? … og hvis man kan, hvorfor skulle man så nøjes med alm. mad? I min verden giver alm. mad en alm. ernæring og derfor et alm. liv!

Virker Herbalifeprodukterne sammen?

Er det en god ide, at bruge flere produkter samtidigt?

Ja! Klart! Sådan er det bare. Alt hvad du gør for din sundhed, det får du fuld valuta for. Naturligvis da! Alle Herbalife produkterne arbejder sammen og giver dig en synergi effekt.

Basis Produkter

Faktisk er de 3 basis produkter (Formula 1 shake, vitamin/mineral og fiber/urte tabletterne), næsten adskillige, da mange af de urter, bark og mineraler, der smager dårligt er lagt over i tabletterne, så man blot kan sluge disse.

Du kan endda kombinere med andre produkter, urterne gør jo at din optagelse bliver bedre, det gælder alt du indtager! Tænk så lige lidt over, hvad du faktisk spiser.

Når man supplerer med ekstra Herbalife produkter til et i forvejen godt program, kan man få et enormt udbytte oveni.

Mange, der har anvendt et enkelt Herbalife produkt fra gruppen “målrettet ernæring” i en måneds tid, oveni deres “Ultimativ Herbalife Program” kommer ofte og spørger mig, om de allerede skulle kunne mærke en forandring af det enkelte produkt. Mange er i tvivl om, hvorvidt de skal fortsætte med at tage produktet, når det nu ikke kan “mærkes”?

Målrettede produkter

De målrettede produkter udvikles synergis så de understøtter, bygger og styrke kroppen på flere områder og virker både på det mentale og det fysiske plan. Videnskabsfolkene har udviklet produkter, der PRÆCIST virker på den måde de er beregnet til, og som støtter om om hinanden – man får altså en synergi effekt ved at anvende specielle produkter. Sætter man ind overfor et problem som lav energi eller lav fedtforbrænding, kan man få hurtige resultat ved at benytte flere produkter samtidigt.

Hvad gør dårlig kost?

Dårlig kost, dårlig fordøjelse og et højt stress niveau kan bidrage til træthed og nedsat modstandskraft, som så gør at du nemmere bliver syg. Herbalife hjælper din krop med at forbedre optagelsesprocessen af vitale næringsstoffer og i tillæg hjælpe med, at din krop udnytte dette maksimalt, således at kroppen bedre kan anvende den energiproduktion, der skabes i denne proces.

Så ved at anvende målrettet ernæring dagligt, kan du sikre dig, at du får den næringsværdi din krop har fortjent og behov for.

Det betyder nødvendigvis ikke, at du “mærker” forskellen fra dag et. Men du kan være sikker på, at denne optagelsesproces optimeres af de vigtige næringsstoffer. Når en krop oplever sygdom, mangler eller ubehag på den ene eller anden måde sker det ikke fra dag til dag. Dette ubehag, mangel, symptom, opbygges langsomt og er tit ubemærket i en lang periode, før den kommer op til overfladen. Det er her optimal ernæring virkelig kommer til sin ret og kan sikre din krop.

Alle produkterne

For hvert Herbalife produkt du anvender, kan du være sikker på, at produktet vil gøre nøjagtig den proces det er udviklet, designet til at udfører. Anvend Herbalife som en del af dit faste livsstilsprogram og det vil med sikkerhed give dig udbytte og sikring… og jeg vil lige benytte chancen til, at minde dig om at drikke mindst 2 liter vand pr. dag, da det er et vitalt aspekt af ‘wellness’ da vand er et transportmiddel for næringsstoffer til, at komme rundt i kroppen.

Hvad sker der efter Herbalife?

Kort sagt, kun hvis du går tilbage til din gamle livsstil, som jo skabte ubalance og overvægt i din krop… lad mig forklare dig, hvorfor det forholder sig sådan, så du fremover kan tage nogle bedre beslutninger i forhold til dine kostvaner. Grunden til, at du tabte dig og genfandt din form var, at du ved brug af Herbalife opnåede en velafbalanceret ernæring, som din krop tidligere manglede. Kroppen fungerer som en maskine; den har brug for velafbalanceret ernæring for at kunne fungere optimalt.

En sund livsstil

Selvom det at fastholde en ‘sund’ livsstil forekommer enkelt, er det ikke så enkelt endda pga. vores travle måde at leve på. Vi tager os ikke tiden til at planlægge vores måltider, så vi kan være sikre på, at få dækket vores basale ernæringsbehov som f.eks. protein, kulhydrater, fedt, vitaminer, mineraler, sporelementer, mindst 2 liter vand dagligt og aerobic træning eller anden sport. En betragtelig mængde af den næring, som din hjerne og krop har brug for, fik du fra protein shaken, de gode vitaminer samt de mange urter Herbalife indeholder. Ved at bruge Herbalifeprodukterne opnåede du ikke bare optimal kost, men fik også optimal ernæring gennem de ekstra urter, som du normalt ikke ville få gennem kosten hver dag.

Soja-Protein

Derudover er det protein, du får fra isoleret sojabønner nødvendig for genopbygning af muskelmasse og celleaktivitet. Isoleret sojaprotein er den lettest optagelige form for protein, indeholder ingen skadelige stoffer, intet fedt og ligger tættest på de menneskelige celler (i modsætning til protein fra dyr (animalske).

Proteiner fra fødevarer som f.eks. soja og mælkeprodukter betegnes som “komplette” proteiner, fordi de indeholder en balanceret mængde livsvigtige aminosyrer (eller byggeklodser), der understøtter musklernes vækst og vedligeholdelse.

Min personlige anbefaling: 3 ting til, at du kan bevare dit flotte resultat!

  1. Brug vedligeholdelsesprogrammet i mindst lige så lang tid som du brugte dit vægttabsprogram. Vedligeholdelsesprogrammet er blot en Herbalife shake pr. dag samt de samme tabletter, du anvendte i dit personlige program.
  2. Gennemgå dine valg af fødevarer, skift gamle overbevisninger ud, som forhindrer dig i at holde din vægt. Stop med at belønne dig selv med mad, slik, sodavand etc. Undgå at spise for at dulme dine følelser. De valg vi foretager, når vi er følelsesmæssigt ude af balance, er aldrig de rigtige. Sørg for kun at have fødevare i skabet, der støtter din nye livsstil. Vær ikke tilbageholden med at søge, spørge og modtage hjælp fra andre, der har gennemgået samme situation.
  3. Ændrer dit syn på ‘wellness’ – at have det godt på alle niveauer af livet!  Velvære er at være fri for lidelser, sygdomme etc. Herbalife er et verdensomspændende Wellness firma.

De fleste mennesker, der anvender Herbalifeprodukter…

… ser Herbalife som et “slankeprodukt”. Det er slet ikke korrekt! Herbalife er et sundhedsprodukt, et livsstilsprodukt, der sikrer din velvære igennem optimal ernæring. Et kosttilskud, der er klassificeret som mad. Ved at benytte Herbalife som et bevidst valg hver dag, giver du din krop alt det, den skal bruge dagligt. Jeg kalder det for “optimal ernæring”.

Ja da! Det kan du sagtens, der er faktisk en god og stærk beslutning?

Faktisk forholder det sig sådan, at mange får det samme program, de samme produkter, måned efter måned, år efter år.

Mange kunder har endda hele familien på snackbar, shakes og vitaminer, som en del af deres wellness program, mange sportsfolk får faste leveringer.

Sundhed på Abonnement … hvordan?

Fra begyndelsen eller efter 1-3 uger finder vi en “pakke”, der passer til budgettet, familien, ønsker og behov. Derefter forgår det automatisk herfra – kontakt os!

Podcast: Spørgsmål & Svar…

PODCAST Podcast på engelsk (english)

Herbalife nutrition can move you! Why am I talking to you about Herbalife nutrition instead of calling you on the phone?

PODCAST Podcast på engelsk (english)

Annemarie’s Herbalife story. 13 years ago a few Herbalife supplements changed my attitude to nutrition completely!

PODCAST Podcast på engelsk (english)

Herbalife results at age 50! How great can you look and feel using Herbalife nutrition – why not be as surprised as I am?

PODCAST Podcast på engelsk (english)

Have you purchased Herbalife products in the past? Did you buy products once and then stop: this could be for you!

Slankekure og vægttab produktprogrammer

Når du vil genskab
din slanke, ungdoms figur?

Herbalifes optimal vitalitet og velvære kosttilskudsprodukter

Når du vil have den
BEDSTE følelse af velvære

Kosttilskud og slankekur produkter anbefaling på email

Vil du have
et godt råd via mail?

Dag til Dag Levering

Personlig Plan

30 Dage Garanti

Personlig Støtte

Sikker Betaling