Slankecheck

 • Slankecheck til produkt anbefaling via email
Produkt anbefaling via email

Dag til Dag Levering

Personlig Plan

30 Dage Garanti

Personlig Støtte

Sikker Betaling

Glade Vægttabskunder med Herbalifes Effektive Slankekur og Slankecheck

Anbefaling for program til mit bryllup!

Anbefaling for program til fitness performance

Anbefaling for program til min ferie!!

TAB DIG
med MAX FEDTFORBRÆNDING!

Det du oplyser i slanketjekket er mit grundlag for min anbefaling til dig!
Min anbefaling give dig et billede af, hvad der kan gøres og hvad der skal til, for at opnå et hurtigt effektivt resultat med din slankekur. Min anbefaling viser ikke alt, det kan ikke erstatte et besøg hos din læge, men min anbefaling kan hjælpe dig med din overordnende helse og vitalitet samt skabe velvære i en sund, aktiv og slank krop! En nem, hurtig og effektiv slankekur med kosttilskud. – Ikke nødvendigvis Herbalife

Mere om personlige oplysninger.

Dit RESULTAT af slankecheck’et er en personlig anbefaling af de helt rigtige produkter og plan, der passer til dine personlige ønsker til en slankekur og/eller behov (som du oplyser i slanketjekket). Jeg sender dig min personlige anbefaling pr. mail, når du lige har bekræftet din mailadresse.

Min hensigt og mit mål er at vi sammen sikrer, at DU får et hurtigt resultat med din slankekur. Alt det “personlige” tager vi evt. efterfølgende pr. telefon (det gengiver jeg ikke i min mail til dig).

** Felter markeret med * skal udfyldes. Udfyld så mange felter du kan så DU kan opnå et optimalt resultat.

Hvad skal jeg spise for at tabe mig

Det vigtigste spørgsmål når du skal tabe dig, er ikke hvad du skal spise, men hvordan dit mindset er. Det er yderst vigtigt at dit mindset er tydeligt, og at du har sat nogle mål du kan sigte efter. Hvis dette ikke er i orden, er det ofte svært at få tabt sig. Udfordringen ligger tit i at man skal vænne sig til ikke, at spise det man plejer og holder af.

Dernæst er det vigtigt, at man sørger for at gøre det nemt for en selv. Det kan bl.a. være at forberede måltider, gøre det velsmagende og samtidig have et lavt indhold af det dårlige fedt og kalorier. Herved kan du gøre det lettere for dig selv i en travl hverdag, hvor du prøver på at tabe dig. Her hos Herbalcenter.dk bryder vi os ikke om ordet slankekur, og tror på at drømmen om et vægttab ikke behøves at være særlig svær. Derfor handler vi også med Herbalife, som sørger for at du får de rigtige proteiner, lavt kalorie indhold, samt de helt rigtige fibre og fedt så du bedre kan tabe dig!

Hvad skal man gøre for at tabe sig – Herbalife Nutrition

Hos HerbalCenter DK tilbyder vi en lang række gode og sunde produkter, der kan hjælpe dig i din hverdag. Vi har produkter til personen der gerne vil tabe sig, eller blot komme i bedre form – Ligeledes har vi også kosttilskud til kunden der træner meget, og som går op i at få den rigtige kost og ernæring.

Dette er også hvorfor vi kun tilbyder de absolut bedste produkter, der garanterer dig resultater man kan stole på. Vi bestræber os altid på at have produkter til et hvert behov, og har derfor et stort sortiment, så du kan finde præcis de produkter der passer til dig. Derfor finder du i vores shop, alt lige fra protein snacks til personlig pleje, samt produkter til en livsstilsændring.

Herbalife har virket for mange af vores brugere, hvilket også er hvorfor vi garanterer et vægttab med brugen af Herbalife, hvor det eneste du skal gøre, er at skifte et måltid ud med en shake fra os. Dette kan du få meget mere information om, ved bl.a. at udfylde vores slankecheck hvor vi efterfølgende ringer dig op med et muligt program til dit vægttab.

Hvordan kan man tabe sig – Vi guider dig hele vejen!

Hos HerbalCenter DK tager vi forholdet til vores kunder meget seriøst, og sørger altid for at de er trygge ved brugen af vores produkter. Derfor tilbyder vi også at man frit kan ringe til os og få vejledning. Desuden er vi med dig hele vejen når du skal igennem et vægttab, hvor vi også har mere end 10 års erfaring fra sundhed og ernæringsbranchen. Dette giver os kompetencerne til at kunne guide og rådgive vores kunder på bedste vis! Så hvis du er blevet træt af at bære rundt på de overflødige kilo, eller blot ønsker at smide det sidste så du kan blive sommerklar? Så kontakt HerbalCenter DK på telefon, hvor vi altid sidder klar til at besvare de spørgsmål du skulle have (se venligst telefontiden). Alternativt kan du udfylde vores SlankeCheck formular og blive ringet op af en ernæringsuddannet medarbejder, med et foreslag til dit nye slankeprogram.

Vidste du at vi hos HerbalCenter DK tilbyder:

  • Vi har FOKUS på dig og dit resultat
  • Adgang til ernæringseksperter
  • Gratis fragt (se kurven)
  • Hurtig » Næste dag levering « Bestil inden kl. 16
  • Vi sender 7 gange om ugen
  • Personlig tilpasset plan til resultat
  • Personligt slankecheck
  • Gratis vejledning, rådgivning og støtte
  • Ernæringsuddannet siden 1984
  • Erfaring med brugen af Herbalife siden 1994
  • 10 år i eget FITNESS CENTER

Start dit vægttab med kosttilskud fra Herbalife allerede i dag, og læn dig tilbage og se de hurtige resultater, allerede fra første uge.

Dag til Dag Levering

Personlig Plan

30 Dage Garanti

Personlig Støtte

Sikker Betaling