Herbalife: Kort om det originale Slankecheck af HerbalCenter.dk

Personlige data og oplysninger – Privatdata loven – Privatliv

Slankechecket er for de personer, der ønsker hjælp til, at kontrollere vægten på en sund, naturlig og forsvarlig måde. Vægtkontrol omfatter vægttab, vægtøgning, vedligeholdelse samt optimal performance igennem sundhed.

Når du har udfyldt et slankecheck og sender det til mig, vil jeg straks gennemgå din besvarelse og vende tilbage til dig med min anbefaling til et sundt og vedvarende program, der er tilpasset dit behov, ønsker og mål.

Så des mere detaljeret du skriver, des bedre mulighed har jeg for, at hjælpe dig rigtigt første gang. Det er vigtigt, at du giver så mange og så præcise detaljer som du kan, for at dit ernæringsprogram skal blive så personligt som muligt. Dine oplysninger er fortrolige og vi kvitterer din tillid til os ved ikke, at videregive dine data til tredjeperson. Se mere om beskyttelse af oplysninger.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Når du udfylder et slankecheck, skal du oplyse dine personlig data og din e-mail-adresse, eller vi kan bede dig om din e-mail-adresse. Vi kommer muligvis til, at bede dig om visse yderligere oplysninger. Formålet med disse anmodninger er at give os mulighed for at kommunikere med dig og hjælpe dig med din sundhed og velvære samt støtte dit (kunde) forhold til os.

Dine personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt. Dine personlige oplysninger vil ikke blive solgt eller overført til tredjeparter med henblik på at sælge produkter eller serviceydelser til dig. Det er kun os (se kontakt siden), der har adgang til dine personlige oplysninger, vi behandler disse oplysninger fortroligt og vil/må ikke bruge dem til andet formål end at udføre de serviceydelser, du bestiller hos os.

Mit svar og anbefaling til dig er baseret på dine indtastninger, men resultatet, mailen, programmet indeholder ikke personlige oplysninger, det bliver mellem os to. Men vi tager disse sammen via telefon, ved støtte og hjælp med programmet, for det gennemgår vi nemlig sammen, inden du starter.

Kan jeg ikke træffe dig indenfor 48 timer (hverdage) er du mere end velkommen til at kontakte mig (se venligst kontakt siden). Jeg sender dig en kvittering (via email), når jeg har modtaget dit slankecheck . I denne mail vil du også få mere information om forløbet samt mine data.

Din velvære og dit resultat er vigtigt for dig såvel som for mig, så mit mål er, at give dig det du ønsker. Derfor arbejder jeg ikke som andre. Jeg har hjertet med og det kan mine kunder mærke og lide. Når du starter på MIT Herbalife program, så aftaler vi en fast dag i ugen hvor vi følger op på dit resultat og din tilfredshed med programmet.

Min rådgivning, støtte og hjælp er inklusiv når du handler hos HerbalCenter.dk. Du er altid velkommen, til at kontakte mig med spørgsmål og problemer i telefontiden, skulle der opstå noget. Dette gælder naturligvis også udenfor vores faste ugentlige aftale.

Du får gode råd og opmuntring til at leve sundt – det gælder både kost- og motions mæssig. Jeg sender løbende nyttig information om sundhed via email, disse mails er ganske små, da jeg respekterer din tid. I disse mail er der links til mine kundeblade, som du kan læse ved, at klikke på linkene. Du vil selvfølgelig kunne framelde dig denne ekstra service via et link nederst i hver mail.

Da vi har bedt om personlige oplysninger, skal vi have din tilladelse til at gemme og behandle dine data. Dine person data vil ikke blive videregivet til tredje part og vil udelukkende blive behandlet af os i dybeste fortrolighed. Det er kun dig, der kan få oplysningerne udleveret og for at sikre dig kan du kun få oplysningerne tilsendt på den e-mail adresse du har opgivet. Derfor er det vigtigt du bruger en e-mail adresse som kun du har adgang til. Når du sender dit slankecheck indvilger du i, at vi gemmer dine data og ordlyden i denne beskrivelse.

Der kan opstå tilfælde, hvor vi er nødt til, at fremlægge dine personlige oplysninger for tredje part med andre formål end at støtte dit kundeforhold til os hvis en fremlæggelse af oplysningerne er påkrævet af loven eller vedrører undersøgelser eller handlinger af retslig eller regerings -mæssig karakter. Du kan på ethvert tidspunkt afmelde/slette dine data.

Se handelsbetingelser og persondata politik