Resultater der ses

  • Millioner af resultater med Herbalife ernæringsprodukter
Millioner af resultater med Herbalife produkter

DAG TIL DAG LEVERING

PERSONLIG PLAN

GARANTI – 30 DAGE

PERSONLIG STØTTE

NEM BETALING

Slanke resultater med Herbalife kosttilskud
– millioner af resultater – det er resultaterne der tæller

Vi kan umuligt dele alle de fantastiske resultater fra mennesker fra hele verden, der har fået et resultat med Herbalife produkterne. Hvert år kommer flere og flere lande med i Herbalife fordi produkterne virker. Sports verden med top profiler benytter vores produkter fordi de kender værdien af god ernæring. Vi leverer kvalitet, renhed og resultater ingen andre kan. Vores personlig årsag til stadig (efter mere end 20 år) er at vi dagligt mærker forskellen på vores helse. Vi har endnu ikke fundet noget bedre end Herbalife der er nemmere, hurtigere og hvor smagen bare er i top – hver gang!

Resultaterne fordi Herbalife ernæring virker

Få mest ud af din krop
med ernæring

– resultater fordi Herbalife virker

Peters Herbalife Historie

Jeg var meget skeptisk!

“Efter at have prøvet alt for at gå ned i vægt, blev jeg præsenteret for Herbalife vægtkontrol program og startede samme dag.

Det første jeg lagde mærke til var, at det smagte fantastisk godt og at jeg fik et meget højere og mere naturligt vitalitetsniveau samt overskud.

Jeg har det bedre end nogensinde, og i dag spiser jeg Herbalifes ernærings-produkter for at holde min vægt og bevare min sundhed, samtidig med at jeg sikrer, at min krop får optimal ernæring hver dag!”

Karins Herbalife Historie

Overvægtig og utilfreds!

“Før Herbalife var jeg overvægtig og utilfreds med min krop og jeg havde svært ved at koncentrere mig. Der ud over led jeg af stress, jeg var ofte syg pga. det, og jeg havde meget lidt selvtillid. Jeg oplevede, at produkterne smagte fantastisk, og jeg mærkede meget hurtigt, at jeg fik mere overskud i det daglige, samt at min koncentrationsevne blev forbedret.

Jeg har fået så meget overskud, at jeg har gennemført min første triatlon i London. Jeg har holdt mit flotte resultat lige siden, i dag lider jeg ikke længere af stress, jeg har smidt utroligt mange kilo, fået en flot figur, masser af vitalitet og bedst af alt, så har jeg fået meget bedre selvtillid og jeg er i dag tæt på at have den krop, jeg altid har drømt om!”

Svens Herbalife Historie

Jeg var skeptisk

“Jeg har været en overvægtig ryger i en del år og har endda et stilsiddende arbejde. Jeg tog ofte en 1-2 timers lur på sofaen, når jeg kom hjem fra arbejde. Jeg bryder mig ikke om motion, så jeg søgte en nem løsning via Internettet og faldt for Herbalife, det måtte jeg bare i gang med! (sept. 2009). Jeg så og mærkede meget hurtigt et resultat og efter kun 14 dage stoppede jeg med at ryge, trangen forsvandt bare og vægten gik nedad, da min krop nu fik rigtig god ernæring. Jeg opnåede hurtigt mit ønskede vægttab. Jeg spiser nu mindre og har fået et bedre forhold til mad og min krop. Jeg har taget ansvar for min egen sundhed og det er som om at et døgn er blevet 2-3 timer længere end før. Herbalife produkterne bruger jeg nu som supplement til min kost, da de giver mig vitalitet og fornuftig næring samt sikrer mit vedvarende resultat.”

Lenes Herbalife Historie

Tak Herbalife!

“Jeg har selv fået meget mere energi, er gået 4 tøjstørrelser ned med lækre velsmagende protein shakes, nemt, hurtigt og enkelt.”

Niels Oles Herbalife Historie

Det er bare det bedste

“Efter jeg i mange år havde døjet med betydelig overvægt samt lav vitalitet, mødte jeg Herbalife og fandt her netop det, min krop havde skreget på i adskillige år. Min vitalitet er bare helt på toppen, jeg har fået to timer mere til rådighed om dagen, hvor jeg er vågen. Disse fantastiske produkter vil jeg aldrig mere undvære. De er bare det bedste.”

Charlottes Herbalife Historie

Herbalife kunne hjælpe mig!

“Jeg har i mange år været overvægtig, faktisk hele mit liv. Jeg elskede at spise slik, chips, chokolade og pizza, og det ved enhver jo, at den slags sætter sig. Jeg gik aldrig på stranden eller i svømmehallen, og jeg havde heller ikke shorts eller kjole på, da jeg skammende mig over min krop.

HerbalCenter viste mig, at Herbalife kunne hjælpe mig, med et rimeligt hurtigt resultat. Jeg gik hurtigt i gang, med fuld støtte og rådgivning fra Peter. Det var en nem og lækker oplevelse at anvende Herbalifeprodukterne, jeg var mæt hele tiden, blot ved at erstatte to hovedmåltider med en velsmagende Herbalife protein shake.

Jeg kan nu gå på stranden, uden at skamme mig. Jeg kan gå i hvide buksen samt tøj, jeg ellers aldrig før har turde vise mig i. Jeg kan sidde på stranden i flere timer, uden at svede som før. Jeg har slet ikke lyst til slik, chips, burgere og den slags længere!”

Lizas Herbalife Historie

Jeg var yderst skeptisk

“Da jeg blev præsenteret for Herbalife var jeg meget skeptisk i starten, men tænkte at der jo ikke kunne ske noget ved at prøve. I 10 år har jeg været overvægtig. Vægten gik op og ned i perioder. Jeg havde mange problemer med maven, sure opstød, halsbrand og opkast, og var altid træt efter en almindelig arbejdsdag.

Jeg startede med at anvende Herbalife produkterne på et tidspunkt, hvor min vægt var livstruende. Allerede efter den første dag, jeg anvendte produkterne følte jeg mig utroligt godt tilpas og vægten gik nedad. Det er stærkt motiverende at se vægten på ned på vej mod resultatet.

Nu har jeg min idealvægt og jeg har holdt den lige siden. Det har betydet så meget for mig, på så mange niveauer af mit liv, nu at være den “lille” i familien. Tak til Herbalife for de lækre shakes og barer, uden dem…”

Jørgens Herbalife Historie

Jeg følte mig som et helt nyt menneske

“Jeg kunne godt lide tanken om, at jeg ikke var helt alene om det. Jeg følte mig som et helt nyt menneske sammenlignet med den person, jeg var i starten af året.

Hele min tankegang havde ændret sig fra pessimistisk til optimistisk.

Nu har jeg både evnen og viljen til at nå meget mere her i livet! Jeg er meget taknemmelig for at have hørt om disse produkter og for den fantastiske støtte, jeg har fået.”

Vesas Herbalife Historie

Klar til Marathon!

“Universitetslektoren, som ændrede livsstil. “Min mave blev først og fremmest større og større, fordi jeg spiste for mange søde sager, men også fordi jeg slet ikke motionerede!”, mindes Vesa.

I starten tvivlede Vesa lidt på hele vægtreguleringskonceptet. Han mente ikke, at han ville få al den nødvendige næring, han ellers ville få gennem en sund og alsidig daglig kost, hvis han begyndte at spise mindre…

“Nu? Klar til Marathon. Jeg ønsker slet ikke at tænke på, hvordan mit liv ville have været nu uden Herbalifes indre plejeprodukter. Jeg føler mig fuld af energi og rigtigt godt tilpas.”

Thereses Herbalife Historie

Jeg var meget utilfreds med mig selv

“Jeg indså, at løsningen på mine vægtproblemer lå lige foran næsen på mig. Jeg var tømt for energi efter arbejdstid…I en alder af 22 år kunne jeg komme hjem efter arbejdet i børnehaven og falde træt om på sofaen. Jeg var for træt til at foretage mig noget som helst. Mine spisevaner var frygtelige.

Jeg plejede som regel at springe morgenmaden over, og resten af dagen plejede jeg at spise junkfood for at stille sulten. Da jeg fyldte 23 vejede jeg derfor 80 kilo og brugte en størrelse 46. Jeg var meget utilfreds med mig selv, men jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle ændre det.

Jeg føler mig fantastisk godt tilpas, og jeg stråler af selvtillid. I det nye år satte jeg mig et nyt mål. Jeg har ikke været nede på min idealvægt, siden jeg var 16 år.”

Egills Herbalife Historie

Jeg blev en atlet!

“Jeg følte mig gammel og ude af form, da jeg kontaktede den Herbalife-forhandler, som første gang fortalte mig om produkterne…nu dyrker jeg taekwondo. For blot to år siden kunne jeg ikke se mig selv som sportsudøver.”

Haakons Herbalife Historie

Fra fortvivlelse til stor glæde

”Der findes mennesker, hvis beretninger får én til at kigge på ens eget liv. Haakon Wang, som er 54 år, er en af dem. Han har bevist, at lægerne tog fejl, og vist os, hvor meget livet har at tilbyde.

Fra fortvivlelse til stor glæde takket være Herbalife! Jeg kan oprigtigt sige, at takket være Herbalife, lever jeg livet fuldt ud igen.”

Mettes Herbalife Historie

Jeg er klar til livet!

“Min kusine syntes, at jeg var for tyk, siger Mette og mindes, hvor ked af det, hun blev, da hun fik den besked som 22-årig studerende.

Det var en fornærmelse, som snart skulle vise sig at ændre mit liv.

På min kusines gentagne opfordringer gik jeg med til at prøve produkterne, forklarer hun. Og selvom jeg var yderst skeptisk, så blev det gjort til skamme i løbet af ganske kort tid.”

Dannys Herbalife Historie

Slankere og sundere!

“Min kost var før i tiden meget dårlig. Jeg elskede snacks – chokoladebarer, chips, kager og sodavand. Til frokost svælgede jeg i pizza og chips.

Jeg vejede for meget, havde det skidt og følte mig meget nedtrykt. Da jeg var nået op på 118 kg vidste jeg, at jeg måtte i gang med at regulere vægten, men at jeg var nødt til at klare det selv. Nu er jeg meget slankere og sundere… Jeg tror så meget på Herbalife, at jeg har valgt at blive forhandler!

Annelis Herbalife Historie

Aldrig mere skal jeg på slankekur!

“Før jeg mødte Herbalife var jeg blevet småbuttet efter en fødsel. Jeg havde lav vitalitet og var tit forkølet. Jeg kom i forbindelse med produkterne, fordi jeg kontaktede en Herbalifeforhandler via en annonce om at arbejde hjemmefra.

Pga. hans resultat måtte jeg da også i gang med Herbalife produkterne. Jeg mærkede allerede en forandring efter bare den første måned. Nu har jeg forlænget min aften med 2 timer i vågen tilstand. Det bedste er, at jeg har fået mere vitalitet igen, jeg er frisk og energisk, jeg har opnået min idel vægt og er smuttet ned i en buksestørrelse, der ikke skal indkøbes på et special lager – jubbi! Aldrig mere skal jeg på slankekur! Nu kan jeg vedligeholde med en super-shake!”

Bos Herbalife Historie

Det er helt fantastisk!

“Før jeg mødte Herbalife var det sjældent, at jeg ikke faldt i søvn på sofaen, inden kl. 20:00. Jeg var træt og overvægtig trods et fysisk krævende arbejde. Jeg så en annonce i avisen om at arbejde hjemmefra, den reagerede jeg på og blev i den forbindelse præsenteret for Herbalife.

Det vendte fuldstændig rundt på mit liv, jeg begyndte selv at anvende produkterne og jeg kunne straks konstatere en meget bedre vitalitet og friskhed, min udholdenhed blev bedre og jeg fik et langt større overskud i det daglige. Jeg har fået 3-5 timer mere ud af min dag, (svarer til 60 dage mere om året).

Jeg har aldrig haft det bedre. Mit helbred er i top, jeg er nu begyndt at motionere. Det er helt fantastisk. Min kone har fået en helt ny mand, mine børn en ny far, som ikke altid sover når, han kommer hjem fra arbejde. Nu har jeg overskud til at være meget mere for mine kære. Tak til Herbalife!”

Margrethes Herbalife Historie

70 ar gammel og meget aktiv!

“Jeg lever en sundere, mere aktiv livsstil! Før jeg fandt frem til Herbalife produkterne, følte jeg mig træt og svag. Jeg manglede motivering til at være aktiv, fordi jeg følte mig energiforladt.

Jeg var meget tynd og følte mig opbrugt. I dag er jeg stolt over at kunne sige, at jeg lever en sundere, mere aktiv livsstil!”

Christianes Herbalife Historie

Nu har mine børn en supermor!

“Christiane Flohr er 39 år. Hun har fire børn – heraf et par tvillinger – og lever et travlt liv. Første gang hun hørte om Herbalife var hun overvægtig og manglede energi.”

Din Herbalife Historie???

It’s true, there’s nothing more effective and easier!

“Amazing, I wish I’d done this decades ago! If I can get my youthful figure back, anyone can!??”

Få mest ud af din krop med Herbalife ernæring
Slankekure og vægttab produktprogrammer

Når du vil genskab
din slanke, ungdoms figur?

Herbalifes optimal vitalitet og velvære kosttilskudsprodukter

Når du vil have den
BEDSTE følelse af velvære

Kosttilskud og slankekur produkter anbefaling på email

Vil du have
et godt råd via mail?

Dag til Dag Levering

Personlig Plan

30 Dage Garanti

Personlig Støtte

Sikker Betaling