Sådan holder du din slanke figur ‘on track’

Vi ved begge hvad der i virkeligheden vil ske!

Den største årsag til, at mange ikke holde sig ‘on track’ til de nye kostændringer i forbindelse med en livsstilsomlæggelse eller slankekur, er på grund af, at de ikke forbereder sig når de er ude med andre eller på farten. Vi ved begge hvad der i virkeligheden vil ske! Du vil gå sulten, eller du snacker på de to haps-dogs på tilbud?

Vegetarisk og Vegansk Kostløsninger

Glutenfri Ny Generation af Herbalife Protein Shakes Mix

Nye shakes uden gluten og venlige overfor alle – Selv veganer og vegetarer kan nu nyde nye super optimale ernæringsrige protein shakes. Nye smagsvarianter, nogle udgår andre bliver opgraderet. Men generelt er det vel også tid til nye smags oplevelser? – Find din ynglings shake her.

Ernæring, Læste Du det som Mad?

Alt, der eksisterer indeholder energi

Alt, der eksisterer indeholder energi hvad enten det er en tanke, en følelse eller et stykke kage. Når du sætter dit fokus på dem, starter deres energier – de tænder og dit liv ændre sig på vidunderlige måder.

Det er meget sundt, at føle sig sulten!

Det er meget sundt, at føle sig sulten!

Sund Sult!

Vi lever, omgivet af mad. Det gør at vi sjældent rigtigt føler sult. Følelsen af sult er faktisk rigtig sund (ikke tvunget sult over længere tid). Sulten sætter en masse funktioner i gang i kroppen som gør den mere vågen. Vores “overlevelsesinstinkt” går i gang, dette øger vores koncentration og bevidsthed, for ikke at nævne alle de ting vi har …

Sulten? Stop sulten med Herbalife fra HerbalCenter.dk

Herbalife, Hvad Hvis Jeg Bliver Sulten?

Sulten er det nemmeste at overkomme

Du må nemlig eller behøver aldrig at være sulten når du anvender Herbalife korrekt – Og med min plan og en omgang Herbalifeprodukter er du rigtig godt på vej til en slank krop, maksimal vitalitet og selvtilliden i top.

Humørsvingninger og ernæring

Humørsvingninger og Ernæring

Herbalife kan stoppe denne ‘roller coaster’ af følelser

Har du nogensinde haft dage, hvor du vågner op i et godt humør og inden for en time er du i en mørk sky, og spekulerer på, hvor al det negative kom fra? Humørsvingninger er ikke noget der bare ske. Måske sker det alt for ofte for dig til, at du kan nyde dit liv?

Mørk Chokolade Protein Bar

Herbalife24 Protein Bars

“Achieve” er Herbalife24’s ny mørk chokolade protein bar med højt protein indhold. Hele 21 gram protein i hver bar, lavt sukker indhold og velegnet til vegetarer. 6 barer pr. karton…

IsKaffe Pulver Iced Coffee Drik med Højt Protein Indhold

IsKaffe Pulver » Høj Protein Drik «

Vores High Protein Iced Coffee IsKaffe Pulver mix kombinerer 100% Robusta Espresso-kaffe med fordelene ved 15 g protein af høj kvalitet. Det kan være udfordrende at finde en lækker iskaffe drik uden tilsat sukker, med lavt fedtindhold og højt proteinindhold.

Ferie sundhed, energi og vitalitet

Vitalitet med på ferie

Ferie-Fakta / Tips: Ferie illusion, skulle gerne komme hjem genopladet!

Ofte kommer vi hjem til og fra ferien stressede og trætte. Ferie burde være en tid til fornyelse, genopladning, fri for pligter og byrder og med masser af sjov, men de fleste mennesker kommer hjem fra ferien mere trætte og brugte, end da de tog af sted! Få ferie tips her

Pro-Core Drik støtter immunsystemets normale funktion

Pro-Core med EpiCor Drik

Pro-Core er en forfriskende drik, der indeholder EpiCor og vitaminer og mineraler, som er med til at understøtte immunforsvaret, så det fungerer normalt.

Hvorfor slankekur så ofte mislykkes

Slankekure virker bare ikke

Derfor virker slankekure ikke, der er for mange negative følelser og problemer vi ikke har løst. Men det har Herbalife! Der er en nem, hurtig og effektiv løsning, der både smager godt og mætter m.m.

Sådan hydrerer du ved fitness træning

Hydrering – Vand eller sportsdrikke? Hydrerer – Hvad er det?

Når du træner på et højt intens niveau skal kroppen have vand, energi og støtte. Hvad har din krop brug for? Det afhænger af varighed og intensitet af din træning – men hydrering kommer du ikke uden om.

Fem tegn på dehydrering

Fem tegn på dehydrering

Tjek om du har en eller flere af de fem tegn på dehydrering. Du finder altid flere grunde til at drikke mere vand. Det er livsgivende og så tilfredsstillende for dig og din krop.

Hindbær og Hvid Chokolade Protein Shake Smag

Hindbær, Hvid Chokolade Shakemix

Lækker, blød og nem Shake variant fra Herbalife. De saftige hindbær, der blander sig med den mættende hvide chokolade får munden til at løbe i vand. En unik shake, der bare smager af mere…

Lækker Herbalife Shake med spinat, karamel, kanel og æble

Opskrift: Lækker Shake med Spinat

Få mere ‘Greens’ i din daglige kost. Her får du opskriften på vores ynglings shake med spinat, Æble, Kanel og karamel Shakemix. En absolut intens og fantastisk smagsoplevelse. Du kan jo krydre den med sorte peberkorn eller lidt chili?

Bedste Mynte og Chokolade Protein Shake

Mynte & Chokolade Shake Mix – Protein med næring

Mint & Chocolate shakemix fra Herbalife er forfriskende og lækker – Nærende for din krop og rig på vitaminer og mineraler. Nyd den bare i vand og mærk løftet i din energi.

Kan du lide at tage selfies?

Kan du lide at tage selfies?

Hvis du selv kæmper med overvægt? Lav energi og selvværd? Kan du lide at tage selfies, men dit udseende kan være det, der ødelægger dit selvværd? Herbalife er millioner af menneskers favorit produkt til bedre udseende, bedre følelser og sundhed. Sign In!

Hvad er Shape up-øjeblikket?

Shape Up – øjeblikket er forskellig fra et almindeligt øjeblik

“Shape Up” øjeblikket er det øjeblik, hvor du tænker over hvad det du spiser, reelt koster dig! Lad os kalde det for: “Kom i form bevidstheden” [KFB] det er altså det øjeblik du tænker over glæden ved at proppe noget i munden vs. hvor lang tid, det vil tage dig at få det “af sidebenene” igen…

Blåbær indeholder antioxidanter

Antioxidanter

Får du nok Antioxidanter? “Anti-hvad for noget”?

At beskytte dig selv med vitale vitaminer er livs nødvendigt og fremmer et godt immunsystem samt livskvalitet. Ikke kun om vinteren, men hele året har vi brug for vitaminer, hver dag! Men hvad med de mennesker du holder af?

Du og din krop er et team

Din Krop og Du er Et Team!

Vil din krop ikke bare opgive de gamle mønster uden kamp

Når du begynder på at ændre din livsstil, vil din krop ikke bare opgive de gamle mønster uden kamp. I hvert fald ikke i begyndelsen. Det er derfor de fleste oplever den første uge, kan gå ganske godt, men så dukker enten undskyldninger eller kedsomheden op. Hvorfor, fordi din krop ikke har sit eget sind …

Travl hverdag - Herbalife ernæringsløsninger

Herbalife Kunde Feedback

Hvordan var din oplevelse, hvordan følte du dig som kunde her?

Dit input/feedback om din følelse og forløbet i min webshop er værdsat og værdifuldt for mig. Dine svar her hjælper mig og andre (i fremtiden). Du deltager automatisk i lodtrækningen om fede produkt præmier, hver gang der er indsamlet 100 besvarelser…

Feedback Herbalife - hvad syntes du om os HerbalCenter.dk

Hvad Syntes Du om Slankechecket?

Hvad mener du om slankechecket?

Dine svar vil blive værdsat og behandlet fortroligt. Din hjælp vil gavne det fremtidige slankecheck og alle dem, der fremover udfylder et slankecheck! Fra tid til anden, udtrækker vi en besvarelse og sender en gavekode (derfor beder vi dig udfylde navn og email til sidst i skamaet).

Nogle af de faktorer, som påvirker fordøjelsessystemets funktion

Hvad sker der inde i Kroppen?

Flotte resultater ved at “mixing it up”

Vi optager alt det, vi har brug for, for at holde os i live, gennem lungerne, fordøjelsessystemet og huden. Det er vigtigt for vores velvære at have et modstandsdygtigt fordøjelsessystem …

Kend din kropsbygning

Kend din kropsbygning

Din kropsbygning er enten spinkel, medium eller kraftig.

Det er afgørende, at du kender din kropsbygning, for en del sunde beregninger om din krop. Det har altså noget med din sundhed at gøre! Din kropsbygning bestemmer din vægt, din kropsramme og forbrænding m.m.

Slankekur - du har ikke mere info

Slanke Revolution – du har ikke brug for mere info

Du har brug for en Slanke Revolution

Føler du at KUREN og VÆGTEN står stille – At der sker for lidt? En stor procentdel af dem, der starter en slankekur, sidder hurtigt fast, de har opgivet af forskellige årsager …

Ispinde af ernæringsrig shake mix

Lækker og lav i kalorier

Dessert ispinde med et lavt kalorieindhold og fuld af ernæring. Perfekt til at holde formen… OG et sunderer valg, selv til børnene!

I have no will power - slankekur motivation

I have no will power!

Lack of will power or just unhappy?

Lack of will power is just a phrase we jump on because it is easy but in truth we all have extraordinary amounts of will power. Most problems don’t resolve themselves because …

Hjernemad - Free your mind

Hjernemad og mental styrke

Få mental overskud i hverdagen, billig opskrift

En god sund opskrift på sund mad til din hjerne. Det er den, der styrer dig, den der tænker for dig! Så giv den en “kærlig hilsen”, men noget af det bedste du kan finde. Her får du mit bud på “brain food”. Absolut en ret, der vil frem. Når du har brug for et “boost”, et løft og fokus: Spis “brain food”- ‘a la nature style!’

Kom i form tip – Portionsstørrelse

Definitionen, et rigtigt sundt måltid i rette portionsstørrelse

Hvis du søger lidt på nettet, ville du finde alle former for opfattelser af, hvad et sundt måltid er, og hver og en ville være berettiget eller forklaret ud fra en eller anden synsvinkel. Så hvordan får vi klar besked? Okay! så med hensyn til ernæring og det at vedligeholde en slank krop, så er der et par grundlæggende regler …

Motion – 4 grunde til en livsændring!

Motion – Mere ‘Power’

Reducer Stress: Motion kan virke beroligende og frigøre nervøsitet, bekymring og opbygget stress. Når du er stresset spænder kroppen op og din vejrtrækning bliver hul (ikke dyb). ..

Gå en tøjstørrelse ned…

Jeg sendte min ven en komplet Herbalife plan

Hun gik i gang og fik fantastiske resultater. Jeg var stolt som en pave, men så kom der pludselig NEGATIVE tal! Der skulle noget drastisk til… se hvordan vi sammen fik sat kursen korrekt, så planen igen matchede programmet og indsatsen! Gå en tøjstørrelse ned …

ViaBill - Spar penge

Slank uden penge, rente og gebyrfrit lån

Sådan taber du dig med delbetalinger

HerbalCenter.dk tilbyder nu at du kan blive slank uden penge. Hvis du vil have rente- og gebyrfri delbetaling, vil modtage varerne, før du betaler og du vil dele beløbet op i mindre bidder. Sådan bestiller du produkter og betaler senere – når du har lyst? Du følger de 3 trin …

Kærlighed gave - Herbalife

Valentinsdag Gave Kærlighed

Elsk dig selv!

Det er tid til at opleve og mærke “kærligheden” fra andre omkring os, og det kan gøre lidt av og give et lille gys i kroppen, hvis den udebliver. Vi har aldrig lært eller tænkt over, at den ydre kærlighed er en refleksion af den indre. Lad mig opfordre dig til at bruge Valentins dag som en årlige reminder på at du skal ELSKE DIG SELV…

Undskyldninger - Slankekur artikel

Undskyldninger – Vi ser det vi ønsker at se!

Undskyld! Jeg antyder ikke, at du er en af dem!

Over en periode på 18 år med undervisning og servicering af tusindvis af kunder og potentielle kunder, er der en ting, der skiller sig ud… produktet virker, men det gør folk ikke. Det er forbløffende, hvordan jeg ofte kontaktes af en person fordi vedkomme klart er på udkig efter en personlig løsning, et resultat…

Sådan får du et Boost i din plan

Slanketip 3 – Bedre Slankekur

Boost din Slankekur: Brug dit fokus…

Når du har besluttet dig for at komme ned i vægt, så skal du tage action på den drivkraft, der ligger i beslutningens kraft. Hvis du tøver, udsætter ender det som det plejer… med ingenting. Men tager du action med det samme og gør noget der får dig videre, holder dig på sporet, fokus på resultatet, på ønsket så er der langt større chance for at det vil lykkes for dig denne gang.

Protein indtag - Six pack

Protein Beregner

Fedtforbrænding Beregn dit eget protein-tal

Forbrænding af fedt, afhænger af hvor meget protein du får? Stop med at tælle kalorier, benyt dig af kraften i protein! Hvorfor bør du kende din egen protein-faktor? Her kan du beregne dit eget personlige protein-tal. Opbyg slanke og rene muskler – Fordi din krop brænder flere kalorier og mere fedt, for at vedligeholde og opretholde din rå-muskelmasse …

Slanketip 2

Er du seriøs eller ønsker du bare et resultat?

Er du seriøs omkring dit mål, en bedre sundhed, genfinde din idealvægt og form eller en bedre ydeevne og vitalitet? Hvordan ved du, at du ikke er seriøs nok? Du begynder at se og finde undskyldninger, til hvordan det ikke vil virke, allerede inden du begynder …

Altid Slank – Video

Sådan holder du dig slank for altid

Bliv slank for altid. Lær hvordan du både opnår et flot vægttabs resultat og bevarer det for altid. Med Herbalifes gode urtebaserede produkter er det nemt. Men du skal forstå lidt om kalorier og vedligeholdelse! Denne video er en grundig gennemgang af, hvordan kalorier virker i kroppen…

Thumbnail - Vægttabs artikler

Slanketip 1

Kom i form tip 1, livet spejler din krop og dit sind

Du har muligvis hørt udtrykket “Du er hvad du spiser”, men lad mig lige sige det noget tydeligere, “du er hvad du spiser, drikker, indånder og tænker”! Men hvis vi kun overveje det, at spise og drikke og betydningen dette har for, hvem vi er, og så derefter tager i betragtning den enorme konsekvenser det får, alt det vi …