Hvad er Herbalife?

  • Hvad er Herbalife Nutrition?
Hvad er Herbalife?

Dag til Dag Levering

Personlig Plan

30 Dage Garanti

Personlig Støtte

Sikker Betaling

Hvad er Herbalife?

INDRE
Ernæringsprodukter

Protein shakes, kosttilskud, protein snacks, drikke.

Indre ernæringsprodukter

YDRE
Ernæringsprodukter

Personlig pleje produkter til hud, bad og hår.

Ydre ernæringsprodukter

Hvad kan Herbalife kosttilskuds
produkter gøre for dig?

Herbalife produkter er et naturligt kosttilskud baseret på proteiner, vitaminer og urter, der stimulerer din krop til udrensning, bedre optagelse, bedre udnyttelse af det du spiser, bedre udskillelse og optimal næring til hele kroppen ikke kun maven! Herbalife er et harmonisk, velafbalancerede højkomprimeret, videnskabeligt dokumenteret og balanceret sammensat måltid. Der på en naturlig og sikker måde levere alle næringsstoffer og sikre balance i kroppens mange funktioner.

Herbalife har mange produktgrupper, produktserier og områder indenfor kategorien ‘wellness’…

Urterne stimulerer kroppens naturlige processer og hjælper kroppen til en bedre energi, fedtforbrænding og danner en naturlig følelse af velvære. Ren wellness/sundhed og livsstil. Slank uden slankekur!

Vægttab
Velvære
Fitness
Hudpleje

Herbalife nutrition independent member logo

Hvorfor er
Herbalifes ernæringsprodukter
en så stor en succes?

Ernæringsprodukter praktisk for folk med en travl livsstil

1

Praktisk for folk på farten
eller med en travl livsstil

En protein shake (et fuld ernæringsmæssige måltid) kan tilberedes på mindre end tre minutter (inklusiv opvask). Herbalife gør det nemt og let, at forberede et sundt måltid mad på farten, som indeholder vitale vitaminer, mineraler, næringsstoffer og sojaproteiner så du kan klarer, at overholder alle dine aftaler og gøremål uden farlige slankepiller.

En af de mest almindelige grunde til, at sundhed og kropsform forringes er fordi vores moderne livsstil gør det svært for os, at forpligte os til de måltider, vi har brug for at spise for, at holde os sunde og vedligeholde vores idealvægt og vitalitet.

Herbalife tilbyder sunde løsninger, der passer den travleste mor til den mest hektiske forretnings rejsende. Der er også Herbalife løsning til DIG, uanset din livsstil og situation.

Herbalife ernæringsprodukter er enkelt og nemme

Ernæringsprodukter er enkle og nemme for alle at anvende

2

Fordi produkterne er enkle
og nemme for alle at anvende

Herbalife har INGEN trættende planlægning, organisering og forberedelse af daglige måltider.  Bare spis fem små sunde måltider om dagen er hvad eksperterne anbefaler, for at opretholder en slank, sund krop … men at gøre det i praktik, er ikke nemt i dagens moderne livsstil.

Herbalife gør en sund kost plan enkel, en protein shake, nem kosttilskud, velsmagende shakes samt sunde snackbare.

Ernæringsprodukter smager rigtigt godt

Ernæringsprodukter smager rigtigt godt

3

Herbalifes produkter
smager rigtigt godt

Den gode smag, gør alting lettere. Herbalifes produkter er velsmagende nok til alle at nyde. Uanset om du er på slankekur, vedligeholdelsesplanen eller blot anvender Herbalife som sundhed eller sport, så er det smagen og resultatet, der gør det nemt at holde ved. Annemarie og jeg har drukket den samme Herbalife shake til morgenmad siden 1995, og vi elsker stadig smagen. Proteinbarerne slår stadig smagen af alle andre chokoladebarer.

Smagen er årsagen til at så mange mennesker har succes med deres nye livsstilsændring med Herbalife.

Ernæringsprodukter er innovativ skaber balance mellem natur og videnskab

Ernæringsprodukter skaber balance mellem natur og videnskab

4

Herbalife skaber balance
mellem natur og videnskab

Herbalife er vendt tilbage til jordens rige urte- og plantebaggrund for at finde ingredienser, som hjælper os med at forme vores ernæringsmæssige skæbne (ingen slankepiller!). Tage kontrol over vores sundhed og form. Herbalife Ernæring og sundhed er vigtige faktorer for vores vægttab, slankekur, vores form og fordøjelse. Herbalife har samlet alt dette i et effektivt sundt, videnskabeligt sammensat og harmonisk kosttilskud. Produkter, du kan stole på – garanteret, sundt, sikkert og naturlig.

Vores
Mission

Vi tror på at livet… leves bedst når du føler dig mere end godt tilpas, ser godt ud og har kontrol over din krop.

Sådan gør du … støt din krop med høj-effektiv ernæring fra naturen. Det gør det nemt og hurtigt, at opnå din ideal vægt og få en krop i balance.
Vi leverer… en succesfuld, eftertragtet ernæringsløsning for travle mennesker, som os selv, der giver dig en slank, ungdommelig og energisk krop, uden at tælle kalorier og leve i køkkenet, alligevel får du alt din krop har brug for, uden at føle sult eller afsaagn. Alt sammen uden at du behøver, at skulle motionerer flere timer dagligt.

Målrettede
Herbalife Produkter

Som supplement til vores hovedprogram, har vi støtte produkter til specielle ønsker og resultater såsom høj fedtforbrænding, ekstra energi og udholdenhed, bedre udrensning og stærke fibre, hjælp til fordøjelsen, potente proteiner, der øge den slanke muskelmasse.

Vi har omega olier, ekstra kalk og naturlige urter til en bedre livsstil og ekstra hurtige resultater.

Personlig
Herbalife Coach

Jeg er din personlige ‘Wellness Coach’, jeg vil rådgive dig til det mest effektive program, der passer dine specielle ønsker og mål.

Herbalife er en verdensomspændende succes pga. de resultater vi skaber, og det har vi gjort siden 1980.

Herbalife vil også virker for DIG? Hvorfor skulle det ikke det? Vi har allerede hjulpet over 70 millioner mennesker, så vi kan også hjælpe dig!

Din
Herbalife Plan

Kom i gang med et effektivt program

Programmet er produktpakken, planen er personligt tilpasset dine ønsker og behov. Du er mæt, fyldt med energi og velvære hele dagen.
“Du må aldrig være sulten når du er i gang med et Herbalife program.
Kontakt mig, din wellness coach og få din drømme figur, hurtig, effektivt og nemt med det bedste naturen har.

Slankekure og vægttab produktprogrammer

Når du vil genskab
din slanke, ungdoms figur?

Herbalifes optimal vitalitet og velvære kosttilskudsprodukter

Når du vil have den
BEDSTE følelse af velvære

Kosttilskud og slankekur produkter anbefaling på email

Vil du have
et godt råd via mail?

Dag til Dag Levering

Personlig Plan

30 Dage Garanti

Personlig Støtte

Sikker Betaling