Sport og fitness

  • Fitness og sport Herbalife produkter
Sport og fitness ernæringsprodukter

Dag til Dag Levering

Personlig Plan

30 Dage Garanti

Personlig Støtte

Sikker Betaling

Uanset om du er atlet
på konkurrenceniveau eller motionist…

Uanset om du er atlet på konkurrenceniveau, eller du lige har tilføjet lidt fysisk aktivitet til din nuværende livsstil, kræver din krop ernæring for at komme i gang og for at holde sig i gang. Den rigtige næring og brændstof er en nødvendighed, for at opnå og vedligeholde selv det mindste niveau af performance.

Sæt dig et mål

Når du har sat tal på har du et konkret mål du vil opnå, så er det nemmere for dig, at komme i gang. Med en “retning” er det så meget mere klart, hvad du VIL have af resultat opnå. Krav: En beslutning – din!

Sports atleter siger vi vil bare have Herbalife produkterne

Mange, mange sports atleter siger: “Vi vil bare have produkterne!”

Verdens bedste atleter, (som Ronaldo, Beckham og Messi) anvender Herbalife produkter til deres sport for top performance, forestil dig så lige hvad disse produkter så også kan gøre for dig! Hvad kunne du tænke dig for et liv? Verdens topatleter vedligeholder deres energi, deres kroppe og kontrollerer deres vægt ved hjælp af Herbalife.

Test af Herbalife

En af de hårdeste sports event er “Race across the sky” hvilket sætter Herbalife produkterne på den ultimative test i form af udholdenhed, energigivende, opladning og restitution.

Det bedste ved det hele er, at du ikke behøver at være professionel atlet, for at få og udnytte de samme fordele.

Protein shakes til atleter og fitness

Fitness instruktør, længe inden jeg fandt Herbalife

Tabte nemt over 26 kilo på kort tid med Herbalife – Jeg blev selv virkelig imponeret!

Jeg var instruktør i eget center, som min søster og svoger ejet i Greve “Body City”. De er begge danske mestre i ‘Body Building’. Jeg trænede også selv meget og kender til følelsen af at være stærk, fit og sund – have “gløden”. Men jeg ved også hvor meget tid, sved og intens træning, der ligger bag den flotte krop, overarme på 50+ cm. og den brune “six pack” på maven, for ikke at nævne madplanen, madlavning, organisering og indkøb.

Nemt med shakes og tabletter

Herbalife har gjort alt dette så meget nemmere og min træning langt mere effektiv! Herbalife introducerede mig også til cykling og løb. Jeg troede aldrig jeg skulle løbe 10 km. eller cykle 75 km. før aftensmaden. Jeg skal snart have mere plads, fordi alle mine cykler kræver det.

Brug kroppen

En krop elsker at blive brugt. Muskler har det bedst når de bliver trænet. Din krop kan altid producerer energi igennem træning…
Det er så godt som umuligt at løbe tør for energi, så længe du bare bevæger dig… men kroppen skal have rig ernæring som brændstof til alle dens organer, så de kan arbejde sammen i harmoni for at drive din “maskine”.

Herbalife har erfaringen, den rigtige viden og produktkvaliteten.

Jeg ver fitness instruktør i eget center

Power of Protein

Protein er et livsnødvendigt element i sportsernæring. Top atleter over hele verden er så begejstrede for vore produkter, at de nu bare spørger Herbalife “bare sponsorer os med nogle produkter!”

Herbalife Protein

Herbalife protein shake er en excellent shake, der indeholder sojaprotein (hvilket er den reneste form for protein, til bedre optagelse og ingen kolesterol). Herbalife shakes indeholder effektive urteekstrakter, for at hjælpe restitutionen (gendannelsen processen), som er uhyre vigtigt for alle sportsudøvere, uanset niveau!

Brug produkterne

Ved at anvende Herbalife produkter får du den bedste start, enhver atlet eller idræts udøver kan opnå. Produkterne hjælper dig med at oplade, genoplade, restituere dig og gendanne celler samt opbygge muskler med maksimal effekt.

Personligt Plan

Med et enkelt personligt tilrettet Herbalife plan, kan du nemt opnå optimalt energi og på en sikker måde opnå samt vedligeholde dit højst mulige personlige niveau og performance. Så hvis du ønsker, at perform dit absolut bedste og blive på det vindende hold. Så er svaret lige her: Herbalife

Kraft af protein

Herbalife nutrition independent member logoHvorfor er Herbalife produkterne
så stor en succes?

Kulhydrater

Til alle intense træninger, der varer mere end en time, er det en smart ide at sikre sig, at du længe før har ladet kroppen op med lange kulhydrater fra brune ris, brun pasta eller kartofler. Langvarige kulhydrater er det bedste brændstof for din krop, at producerer energi af.

Vand

Når det kommer til vand, dit væske indtag, så skal du faktisk kun erstatte den mængde du sveder, mens du træner. Drik en halv mundfuld vand mindst hver 15. minut! Vent ikke til du bliver tørstig (vigtigt for at undgå kramper.) Vær opmærksom på at du uden for din træning mindst drikker 2 liter rent vand dagligt!

Energi Drikke

Energi drikker har til formål at erstatte de elektrolytter, som du har opbrugt ved særlig svedig træning, men de kan også være en god motivation, mange syntes lige vandet skal smage lidt bedre. Vores energi drikke er uden kalorier og giver dig et godt løft til din træning og hverdag

Fedtforbrænding

Fedtforbrændings processen aktiveres ved at musklerne bruges, ikke ved at bevæge kroppen. Spild ikke tiden i fitness centeret med bare at flytte lidt maskinens håndtag, det er dine muskler, der skal arbejde. En god indikator på at du bruger dine muskler og forbrænding er at du sveder … meget!

Reserve Tank

Brug din reserve tank. Fedtdepotet = brændstof for de langvarige aktiviteter, selvom vi har mulighed for forsyninger fra vores fedtdepoter, kan vi kun brænde dette reservelager når det kombineres med kulhydrater og proteiner.

Træthed

Spis ikke bare fordi du er træt. Træthed kan sende forkerte signaler for at få dig til at stoppe din træning. Hvis du ikke har sprunget et måltid over og du har fået dine lange kulhydrater samt drukket rigeligt med vand, så er trætheden kun mentalt (tanker). Så snart du begynder din træning får du energien tilbage.

Efter Træning

Indenfor 30 minutter efter fuldført træning, a ernæringsrig Herbalife protein shake is perfect. Vægtkontrol en vigtig fokus? … only replenish what your body has used more than usual. Don’t consume extra meals or snacks just because you went for a 10 minute run!

Kedsomhed

Kroppen går hvor tankerne er. Hvis dine rutiner er så forudsigelige at du keder dig, vil den fysiske effekt udeblive. Forny dine træningsrutiner og hold dig selv mere motiveret.

Herbalifes Fitness Ekspert

Olympisk Guldmedalje vinder og mor til 4!

Dr. Luigi Gratton introducerer Samantha Clayton, sport og fitness-ekspert og tidligere konkurrence sprinter, til Herbalife. Samantha bringer et væld af ekspertise med hende som en olympisk atlet, der har trænet med verdensklasses trænere. Hun er også en travl mor til fire små børn, så hun forstår det pres hverdagen kræver af et moderne menneske.