Optimal Vitalitet

  • Ernæringsprodukter til optimal vitalitet og velvære
Ernæringsprodukter til vitalitet og velvære

Dag til Dag Levering

Personlig Plan

30 Dage Garanti

Personlig Støtte

Sikker Betaling

Optimal Vitalitet

Basis Program til Vitalitet

Din krop er en maskine, som du lever inden i. Din krop fungerer på samme måde som en bil, den har brug for brændstof, luft og olie for at fungere optimalt.

Brændstoffet er ernæring. Når din mad er mangelfuld kommer kroppen ud af sin naturlige balance. Derfra opstår sygdomme (ubalancer), kroppen har det ikke godt, så den modsætter sig og kæmper for at genvinde sin naturlige balance.

Afblanceret Ernæring

Alle mennesker bør, som et naturligt fundament i deres ernæring sikre sig, at de anvender et afbalanceret harmonisk kerne-program. Med vores QuickStart Program, får du alt hvad din krop har behov for og en synergi effekt, da hvert produkt i programmet er videnskabeligt sammensat, for at virke sammen og komplementere din krop.

Herbalife produkterne er udviklet, til at forsyne dig med optimal ernæring og vitalitet så du kan leve en aktiv livsstil. Dette giver dig, om ikke andet, mulighed for selv at vælge, hvordan du ønsker at leve, aktiv eller ej.

Mynte og chokolade protein shake, urte og kosttilskud
  • Bliv den bedste udgave af dig selv

QuickStart
Program

Vores QuickStart Program består af en ernæringsrig protein Shake, MultiVitamin kosttilskud  og 50g Urtete / sportsdrik.

Dette kerne program giver dig essentiel næring, der er nødvendig i din daglige kost. Det er fundamentet / grundstenen for alle de andre målrettede produkter.

Synergi effekten

Herbalifes ernærings produkter giver dig en synergi effekt, det betyder at produkterne understøtter og udnytter hinanden i alle de funktioner, de er designet og udviklet til at gøre og det kommer du til at mærke, så at sige “på egen krop”!

F.eks. hvis du udelader fibre-drikken eller vitaminkomplekset eller erstatter med andre mærker, får du slet ikke den samme effekt eller resultat (ej heller garanti).

Optimal velvære ernærings program

DAGLIG
VITALITET OG VÆLVERE

“Planen”

Sådan maksimerer jeg min ernæring
og holder min vitalitet i  krop med QuickStart Program

1 – 1½ Herbalife shake dagligt
– 10 forskellige smagsvarianter

2 sunde måltider dagligt

1 Farverigt Sundt Måltid
 – Moderate portion størrelse.

Vitaminer og mineraler kosttilskud, 2 gang dagligt

Kosttilskud
– To gange dagligt med måltider.

Urtete energi drik (varm eller kold)

3-5 Kopper Urtete / Sports Drik
– Fire forskellige smag.

2 liter vand

Minimum 2 liter vand
– drik hele dagen.

VORES To Favorit Protein Shakes

Blender

Nem, billig og enkel!

Alt skal helst være enkelt, nemt og lige til. Vores ca. 189,- kr. håndblender er perfekt til opgaven og holder i flere år (hvis den er på mere end 300 watt). Vi har også en rigtig stor blender, (som du kan se på billedet med spinat-shaken) … Vi anvender den store shake-blender, når vi vil have en shake med knas eller hårde ting, som nødder, kerner eller frø!

Protein shake or smoothie blender

Herbalife Målrettet Ernæring
– Enkelte produkter

Målrettede Produkter

Målrettede Herbalife produkter til specifikke mål og resultater. De effektive produkter arbejder alle optimalt, når kroppen har fundamentet i orden igennem et kerne-program. Hvis du kun anvender enkelte Herbalifeprodukter, så check om din diæt er i balance og derved støtter op omkring det kosttilskud du anvender? Utroligt mange problemer skyldes mangel på god ernæring. Når du sikre dig selv en optimal ernæring, kan kroppen selv skabe harmoni, vitalitet, balance og undgå stress. Stress er roden til rigtigt mange andre problemer og symptomer.

Urternes naturligt styrke i ernæring

Opnå en
sundere livstil
og få mere vitalitet


Vil du gerne afprøve et effektivt kosttilskud, som indeholder det din krop har brug for? Kunne du tænke dig at smide de overflødige kilo og genvinde din idealvægt? Ønsker du at få mere energi for at kunne overkomme hverdagens udfordringer, så du står stærkere i din krop?

Rådgivning og ekspertise

Hvad siger du til at komme i bedre form, og betyder din egen vitalitet meget for dig? Hos HerbalCenter.dk har vi over erfaring siden 1995 med Herbalife, og vi kan derfor anbefale dig at prøve Herbalife, hvis du ønsker at ændre din livstil. Vi står til rådighed med vores ekspertise, og vi rådgiver dig, så du kan komme tættere på dit sundhedsmål og opnå din optimale vitalitet.

Herbalife er det oplagte valg

Herbalife er det oplagte valg til at komme i bedre form, eller hvis du ønsker et vægttab. Det er det bedste kosttilskud med protein på markedet. Hvis du har et ønske om at tabe dig og har prøvet utallige slankekure, hvor du har famlet dig frem i en jungle af tilbud, men har måtte give op. Det kan være, at det enten blev for uoverskueligt, du var konstant sulten, svimmel, irriteret og mange andre symptomer. Listen er lang med mulige negative bivirkninger ved at være på slankekur.

Kosttilskud – Slankekur der virker

Vi hjælper dig på rette vej med det rette kosttilskud og den rette indstilling til en bedre livstil. Når du har bekræftet din mailadresse hos os, modtager du dit eget personlige resultat af dit slankecheck på mail, derefter taler vi sammen per telefon, så vi sammen finder vejen til hvordan du kan opnå de resultater, du ønsker. Vi kommer desuden til at arbejde med din tilgang, til at ændre din livstil, da hjerne og tanker spiller en stor rolle, når du ønsker at ændre vaner.

Livsstilsændring
med Herbalife,
når du ønsker et produkt,
der virker


Herbalife er et naturligt tilskud baseret på proteiner, vitaminer og urter, så din krop får præcis den nærig, som den har behov for. Vores QuickStart Program er vores basic program til at opnå større vitalitet. Når vi snakker om vitalitet, tænker vi ofte på livskraft og indre kraft.

Kraften i viden

Den kraft der får dig til at udfolde dig præcis, som den allerbedste version af dig selv. Vi vil sammen med dig finde præcis derhen, hvor du gerne vil være, både mentalt og fysisk. Det er altid nemmere at bestige et bjerg, når der er hjælp på vejen op, og præcis den hjælp får du hos os.

Nem “Plan” (medfølger)

Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig, og når du handler hos os har du alt lige ved hånden. “Planen” til din succes medfølger, når du køber et komplet program. Derved giver vi dig den bedste oplevelse og sikkerhed, og vi kan sammen finde din vej til en ændret livstil. Det er vigtigt, at vores produkter bruges rigtigt og i den rette sammensætning.

Kan selv & vil selv

Det kan være, at du kun bruger enkelte af vores produkter, men at du vil opnå et bedre resultat og være sikker på, at du får dækket alle dine ernæringsmæssige behov, hvis du indtager en større del af vores sortiment. Dette kan vi hjælpe dig med, så vi er sikre på, at du indtager præcis det din krop af brug for.

Opnå vitalitet
og de ting i livet,
du drømmer om


Vi har mange forskellige drømme i vores liv. Nogen kan godt lide at drømme stort og langt frem i tiden, og det kan være deres drivkraft i livet, mens andre er mere beskedne og tænker ikke så langsigtet.

Resultat med samarbejde

Uanset hvilken type du er, så vil dine drømme bedre kunne indfries, hvis du søger for, at din krop er i balance. Dette kan vi hjælpe dig med, da vi gerne i samarbejde med dig vil undersøge din livstil og hjælpe dig med at opnå en større vitalitet. Derved får du mere energi og overskud til at komme tættere på dine drømme, både de store og de små drømme.

Hvem hjælper dig?

Hos HerbalCenter.dk møder du Peter og Annemarie, som tilsammen har over 40 års erfaring med Herbalife. Vi har derfor mange års erfaring at gøre brug af, og vi hjælper dig gerne med spørgsmål om vores produkter og forløb. Når du opstarter et forløb hos os, får du en personlig plan, som vi udvikler sammen med dig. Du bliver personligt støttet af os, og du kan til enhver tid kontakte os, da vi gerne vil have, at du føler dig tryg i vores samarbejde.

Hurtig levering af både produkter og resultat

Vi har dag til dag levering og op til 30 dages garanti på vores produkter. Du kan kontakte os på tlf. 2675 3655, eller du kan udfylde vores slankecheck på vores hjemmeside, så har vi mulighed for at vurdere, hvilke produkter og hvilken hjælp, der passer præcis til dig. Vi glæder os til at hjælpe dig med at gennemføre din nye livsstil og genvinde dit livs form og vitalitet.

  • Videnskabelige documenteret for at virke sammen og komplementere din krop
QuickStart program til optimal vitaliete og velvære

Quick Start
PROGRAM

1 – 1½ Herbalife protein shake dagligt: Erstat 1 af dine 3 måltider om dagen med en Herbalife ernæringsrig shake. Det kan være en enkel shake i koldt vand eller hvis du har tid og en blender, kan du tilføje nogle friske jordbær, hindbær, banan, blåbær, advocado, nødder eller hørfrø.

2 x Herbalife MultivitaminKompleks dagligt: 1 tablet, to gange dagligt med måltider.

2 – 3 kopper Herbalife urtete / sportsdrik dagligt: Drik 2 – 3 kopper dagligt. En strøget teske i varmt eller koldt vand.

Morgenmad program til vitaliet for dagen

Morgenmad
PROGRAM

1 Herbalife Protein shake dagligt: Start din dag med en Herbalife shake. Det kan være en enkel shake med koldt vand eller hvis du har tid og en blender, kan du tilføje nogle friske jordbær, hindbær, blåbær, banan, advocado, nødder eller hørfrø.

1 glas med Herbal Aloe Koncentrat: Kom 4 kapsler af Aloe-koncentratet i et glas vand.
1 kop Herbalife urtete / sportsdrik: En strøget teske i varmt eller koldt vand.

Dag til Dag Levering

Personlig Plan

30 Dage Garanti

Personlig Støtte

Sikker Betaling