Optimal Vitalitet

Basis Program til Vitalitet

Din krop er en maskine, som du lever inden i. Din krop fungerer på samme måde som en bil, den har brug for brændstof, luft og olie for at fungere optimalt.

Brændstoffet er ernæring. Når din mad er mangelfuld kommer kroppen ud af sin naturlige balance. Derfra opstår sygdomme (ubalancer), kroppen har det ikke godt, så den modsætter sig og kæmper for at genvinde sin naturlige balance.

Alle mennesker bør, som et naturligt fundament i deres ernæring sikre sig, at de anvender et afbalanceret harmonisk kerne-program. Med vores
Best Seller Program, får du alt hvad din krop har behov for og en synergi effekt, da hvert produkt i programmet er videnskabeligt sammensat, for at virke sammen og komplementere din krop.

Herbalife produkterne er udviklet, til at forsyne dig med optimal ernæring og vitalitet så du kan leve en aktiv livsstil. Dette giver dig, om ikke andet, mulighed for selv at vælge, hvordan du ønsker at leve, aktiv eller ej.

Best Seller Program

Vores Best Seller Program består af to protein shakes, multivitamin, fiber/urte kosttilskud, ThermoComplete og en 50g urtete / sportsdrik.

Dette kerne program giver dig essentiel næring, der er nødvendig i din daglige kost. Det er fundamentet / grundstenen for alle de andre målrettede produkter. Herbalifes ernærings produkter giver dig en synergi effekt, det betyder at produkterne understøtter og udnytter hinanden i alle de funktioner, de er designet og udviklet til at gøre og det kommer du til at mærke, så at sige “på egen krop”!

F.eks. hvis du udelader fibre- og urte-tabletterne eller vitaminkomplekset eller erstatter med andre mærker, får du slet ikke den samme effekt eller resultat (ej heller garanti).

Best seller grundlæggende kerne program

Sådan anvendes Herbalife produkterne?

Som erstatning for et eller flere måltider. Herbalife Shake, kosttilskud og te/sportsdrik skal anvendes som foreskrevet (personlig tilpasset plan vedlægges din første program levering når du handler hos HerbalCenter.dk). Protein Shaken er et meget proteinrigt måltid, så hvis du ikke er i gang med et vægttabs forløb, kan en ekstra daglig protein Shake give dig mere vitalitet, byggesten til dine muskler og give dig et ‘boost’ op.

Hvordan laves en Herbalife Shake med vitalitet?

 • Din Shake skal bestå af 2½-4dl af din ynglings væske (f.eks. vand, juice eller mælk)
 • Hvis du vil tabe dig så husk, at der er ekstra fedt og sukker i mælk og juice.
 • Tilsæt en håndfuld frosne bær eller 3-5 isterninger.
 • Tilsæt 2-3 store spise ske Formula 1 Shake Protein-Mix

Blendes godt og serveres straks iskold i et flot højt glas. Download Gratis min samling af Protein Shake Opskrifter

Herbalife Målrettet Ernæring – Enkelte produkter

Målrettede Herbalife produkter til specifikke mål og resultater. De effektive produkter arbejder alle optimalt, når kroppen har fundamentet i orden igennem et kerne-program.

Hvis du kun anvender enkelte Herbalifeprodukter, så check om din diæt er i balance og derved støtter op omkring det kosttilskud du anvender? Utroligt mange problemer skyldes mangel på god ernæring. Når du sikre dig selv en optimal ernæring, kan kroppen selv skabe harmoni, vitalitet, balance og undgå stress. Stress er roden til rigtigt mange andre problemer og symptomer.

Vores top 2 foretrukne Shakes- klik på billederne

DAG TIL DAG LEVERING
PERSONLIG PLAN
GARANTI - 30 DAGE
DIN WELLNESS COACH
SIKKER & NEM WEBSHOP
 • START DIT LIVSSTILS U-TURN!

  Dette kerne program giver dig essentiel næring, der er nødvendig i din daglige kost, det er kernen – dit fundament …

  BEST SELLER PROGRAM
  Bliv frisk, få mere energi med Herbalifeprodukter