Hvordan laver jeg en
Herbalife protein shake?

Sådan laver du en Herbalife Shake
Et lækkert, balanceret måltid
på under 3 minutter!

Formula 1 protein shakemix

 • 3 dl. (30 ml. 0,3 l) koldt væske (ideelt vand)
 • 2 store spise skeer Herbalife Protein Mix (Formula 1)
 • Isterninger
 • Rystes / blendes godt sammen

Du kan blande og mixe de forskellige smagsvarianter af formula 1 shakemix med hinanden og med andet end vand. Så der er mange muligheder og det gør det nemt, at finde en shake du kan lide at drikke dagligt. Shaken kan også nydes med mælk, sojamælk eller juice, men så stiger fedtindhold, sukker og syre fra juicen. TIP: Hvis dit mål er vægttab / forbrænding af fedt, så er undgåelse af sukker langt den mest effektive måde at øge dine resultater på, så hvis du kan undgå at tilføje saft til dine shakes. Der er fire frugter, som er et godt tilvalg at blende i dine shakes:

 • jordbær
 • blåbær
 • brombær
 • hindbær.

Nærings indholdet er ikke så forskelligt fra shake til shake, kun smagen. Så bland og blend løs – lad dig inspirerer af mine opskrifter og lav dine Shakes så tykke, kraftige eller tynde og sjaskede som det passer DIG! Bare de smager dig godt og du bliver mæt.

Hvor laver jeg en proteinshake?

Sådan laves en protein shake “derhjemme

Når du skal lave en protein shake derhjemme i køkkenet, anbefaler vi at bruge en håndblender, for at få det bedste frem i smagen. Det gør din oplevelse mere intens og lækker og det tager kun et minut. Du kan tilføje lidt frosne bær fra fryseren eller friske i sæsonen. Et par bær er nok til, at give dig en bedre smagsoplevelse, selvom en “on the go” shake også smager fantastisk.

Laver en proteinshake on the go!

At Lave en Proteinshake “on the go

Med en lækker Herbalife SuperShaker, kan du opbevarer protein shake, tabletter og evt. bær så du kan lave din shake “on the go” eller på arbejde. Din SuperShaker kan holde alle dine ynglings ingredienser klar til dit næste måltid.

En SuperShaker gør det nemt at have en protein shake klar på din tur, rejse, imellem forretningsmøder eller efter din fitness træning.

Herbalifes SuperShaker består af 3 dele

 1. Del 1 er for tabletter (kosttilskud)
 2. Del 2 er til din Protein Shake Mix (Formula 1)
 3. Del 3 den store del er til vand (eller i forvejen blendet bær)

Når du ønsker at tilføje friske bær til din protein shake, så blendes disse på forhånd, derhjemme. Læg de blendede bær i den lufttætte shaker og så tilsæt den kolde væske lige før du skal nyde din shake.

SuperShakeren har en metal bold der effektivt blander din Formula 1 og blendet bær, når du ryster/shaker din SuperShaker.

Det lille nemme alternativ til SuperShakeren (ikke en blender, men en mixer): Mini-Mixer (som vist på billedet) kan nemt medbringes og er batteridrevet. (Selve håndtaget og mixerbladet kan skilles ad, så den fylder minimalt. Leveres med to mixerblade og batterier i smart lille etui).

Super Shaker Har separat plads til pulver & tabletter
Køb Herbalife "Super" shaker til protein shakes
Køb Herbalife "Original" shaker til protein shakes

Min yndlings shake opskrift med Formula 1 Karamel Æble shakemix

Min Yndlings Proteinshake
med Karamel, Kanel & Æble smag 

Sådan laver jeg min favorit shake:

 1. 3 dl koldt vand
 2. 3 spsk. saft (hyldeblomst)
 3. 4 kugler af frossen spinat
 4. 3 store spiseskeer Karamel, Kanel og Æble shakemix
 5. Det hele blendes godt og serveres iskold i et flot højt glas. Det flotteste glas jeg har » Giver mig en følelse af værdi, luksus og værdsættelse mens jeg nyder min shake i små mundfulde

Når jeg har lyst til afveksling blander jeg bare med en anden shake smagsvariant og skifter spinat ud med enten frossen banan stykker eller isterninger, alt efter lyst – En god Cafe Latte shake med lidt ekstra Nescafé instant pulver i, er en god afveksling eller den stærke IsKaffe.

Hvad er en protein shake egentligt?

Shake
Opskrifter
Download vores pdf

Med så mange forskellige smagsvarianter som du blande og mixe på kryds og tværs er antallet af muligheder uendelige. Specielt fordi vi nu har 10 forskellige Shakemix med hver sin smag. Hvis du savner inspiration kan vores opskrift samling måske give dig en masse ideer? Vi har opdelt den i de forskellige Shakemix. Få din kopi her af de bedste, mest brugte og klassiske (nogle er eksotiske og ikke for vægttab) shake opskrifter.

10 forskellige lækre Herbalife protein shakes

Download Shake Opskifter

Slankekur Plan » Med 2 Protein Shakes Dagligt

Herbalife QuickStart personalig plan