Altid Slank – Video

  • Sådan holder du dig slank figur
Altid slank video - Sådan holder du dig altid slank

Altid Slank
Sådan holder du dig slank for altid

Bliv Slank For Altid

Lær hvordan du både opnår et flot vægttabs resultat og bevarer det for altid. Med Herbalifes gode urtebaserede produkter er det nemt. Men du skal forstå lidt om kalorier og vedligeholdelse! Denne video er en grundig gennemgang af, hvordan kalorier virker i kroppen. Vægt-Historie – Se din egen tendens til vægtøgning.

Download skemaet og følg med i videoen. Så bliver du nok overrasket over hvor din vægt er på vej hen…?

Men med Herbalifes smarte og effektive produkter er det en “smal sag”, at få knækket kurven og få et vedvarende vægttabs-resultat. Uden du føler du er på en slankekur. Du er nemlig aldrig sulten på en Herbalife-kur. Du er mæt, glad og har masser af energi hele dagen.

Video
– Slank med Herbalife

Er dette noget for dig?

– Ja! hvis du ønsker: optimal sundhed, vægtkontrol, fitness, performance og udholdenhed, wellness, sund ernæring, slank krop, flot form, vitalitet og meget mere!

Hvorfor tror du, at der er over 70 millioner slanke og tilfredse Herbalife kunder verden over? Årsagen skal nok findes i det faktum, at alle Herbalife kunder er glade for deres resultat og at produkterne virker! HerbalCenter.dk er selvstændig Herbalife medlem siden 1995. Fitness Center ejer i over 10 år. Her skaber vi resultater for alle.

DOWNLOAD

Filen er forbeholdt brugere. Venligst log ind.

Ultimativ Slankekur
PROGRAMPAKKE

Vores "Best Seller" program til slankekur og vægttab

Best Seller Slankekur
PROGRAMPAKKE

QuickStart program til vitalitet og velvære

QuickStart Slankekur
PROGRAMPAKKE