• Herbalife forhandler - Peter Netz Lassen og Annemarie Doolin

Jeg sælger ikke bare Herbalifeprodukter, jeg sælger RESULTATER!

Herbalife skal være i fokus: Lidt Om Os

At leverer dig det resultat du ønsker!

Jeg var så imponeret over mit eget resultat med Herbalife, at jeg ændrede min karriere fra en god stilling i IT branchen til, at arbejde selvstændigt med Herbalife på fuldtid som ‘Wellness Coach’ / Livsstils Konsulent.

Det er der mange der gør – sælger Herbalife altså – Det er ikke særligt specielt, det kan du også!

Forskellen er at jeg arbejder fuldtid med Herbalife og jeg har gjort det længe, siden år 1995. Før 1995 havde jeg mit eget fitness center i 10 år. Jeg er 100 procent selvstændig og arbejder MED Herbalife på fuldtid. Jeg arbejder IKKE FOR HERBALIFE. Jeg kan derfor også fokuserer 100 procent på, at hjælpe og støtte DIG i dit forløb og resultat. Så måske oplever du, at jeg anbefaler andre produkter eller metoder? Jeg sky ingen midler for at nå i mål… Jeg er medlem af Herbalife – men jeg er mere menneske og problemløser/coach end afhængig af et “firma”, der stort set kun leverer et godt produkt.

Imellem os har vi, Annemarie og  jeg, mere end 40 års erfaring med brug af Herbalifeprodukter og servicering af kunder.
Men vi har sammen over 100 års erfaring med livet, arbejde og træning af krop, sind og ånd – og det er nok mere vigtigt end vores “medlemskab” af Herbalife.

Peter Netz Lassen

Tidligere Fitness Center ejer i 10 år.

Selvstændig medlem af Herbalife siden år 1995.

Efter Peters eget resultat med Herbalifeprodukterne gik han i gang, med at hjælpe andre opnå det samme. En unik plan, til at anvende produkterne på, så dagens lys og siden da har Peter hjulpet tusinde af mennesker med Herbalife, til fantastiske resultater.

HURTIG LEVERING
PERSONLIG PLAN
GARANTI - 30 DAGE
PERSONLIG STØTTE
SIKKER BETALING
  • HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG

    Kom i form igen? Vitalitet og styrke? Forbedre din fitness?

    HERBALIFE SHOP