Herbalife Wellness Coaches – Mød vores Team

  • Om Os - Selvstændig medlem af Herbalife Nutrition siden år 1995
Selvstændig medlem af Herbalife Nutrition siden år 1995

Jeg var så imponeret over mit eget resultat med Herbalifes produkter, at jeg ændrede min karriere

Herbalife skal være i fokus: lidt om os. At leverer dig det resultat du ønsker!

Jeg var så imponeret over mit eget resultat med Herbalife, at jeg ændrede min karriere fra en god stilling i IT branchen til, at arbejde selvstændigt med Herbalife på fuldtid som ‘wellness coach’ / livsstils konsulent.

Det er der mange der gør – sælger Herbalife altså – Det er ikke særligt specielt, det kan du også!

Forskellen er at jeg arbejder fuldtid med Herbalife og jeg har gjort det længe, siden år 1995. Før 1995 havde jeg mit eget fitness center i 10 år. Jeg er 100 procent selvstændig og arbejder MED Herbalife på fuldtid. Jeg arbejder IKKE FOR HERBALIFE. Jeg kan derfor også fokuserer 100 procent på, at hjælpe og støtte DIG i dit forløb og resultat. Så måske oplever du, at jeg anbefaler andre produkter eller metoder? Jeg sky ingen midler for at nå i mål. Jeg er medlem af Herbalife – men jeg er mere menneske og problemløser/coach end afhængig af et “firma”, der stort set kun leverer et godt produkt.

Imellem os har vi, Annemarie og  jeg, mere end 40 års erfaring med brug af Herbalifeprodukter og servicering af kunder.


Men vi har sammen over 100 års erfaring med livet, arbejde og træning af krop, sind og ånd – og det er nok mere vigtigt end vores “medlemskab” af Herbalife.

Peter Netz Lassen Selvstændig Medlem af Herbalife

Tidligere Fitness Center ejer i 10 år

Selvstændig medlem af Herbalife Nutrition siden år 1995

Efter Peters eget resultat med Herbalifeprodukterne gik han i gang, med at hjælpe andre til at opnå det samme. En unik plan, til at anvende Herbalife produkterne på, så dagens lys og siden da har Peter hjulpet tusindvis af mennesker med Herbalife, til fantastiske resultater.

Personligt Budskab Om Os

Mere om os

“It’s simple,  we are selfish, we want to feel fantastic!”

.. and when you stop feeling tired, worried and feel more self confidence… you realise you want to be kinder to everyone around you!”

Et travlt liv og et godt helbred er et dagligt engagement. Herbalife er det nemmeste, mest bekvemmelige, det sundeste og mest sikre program, som vi kender til, for at få, hvad vi ønsker på en enkel og nem måde. Herbalife er samtidig en nydelse og så er det effektivt.

Vi tager ansvar for vores helbred og at gøre noget ved det nu og i det daglige, giver os fred og ro i sindet. Det giver os en ting mindre at bekymre os om. Vores syn på fremtiden sammen er 100 % bedre, dette syn har en stor positiv effekt på fremtiden.

Ingen panik – mere! Nu er vi rolige, velvidende, at vi har taget de rigtige skridt til et sundt liv.

Vi tager kun imod råd fra mennesker, der tager deres helbred seriøst og har et resultat – hvis du tager imod råd, bør du nok også overveje dette. I de sidste mange år, siden vi startede med at anvende Herbalife (1995), er vi begge i perfekt helbredsmæssigt stand og har et flot resultat med Herbalifeprodukterne.

 

Millioner af mennesker reklamerer begejstret med deres fantastiske vægtresultater med Herbalife. At genvinde sin ideelle kropsform er fantastisk, men Herbalifes fokus og mission er meget dybere og mere langsigtet end en simpel slankekur. Den nye kropsform opnås ved hjælp af den optimale cellulære ernæring, som Herbalifes enestående produkter giver kroppen.

Selvom det at tabe vægt er en herlig, livs forandrende og en meget visuel bonus, så er det, der sker indeni vores krops celler, det mest spændende og det er grunden til at vi, Annemarie og jeg anvender Herbalife for livet.

For ikke så længe siden, var sygdomme accepteret som en ulykkelig, men uundgåelige del af livet… i dag ved vi bedre.Health Awareness Foundation

When you feel great it helps you want to be kinder and more helpful to everyone around you! That’s what Herbalife products do for us. How we treat the world is a mirror of how we are treating ourselves. Start to love yourself today, you are precious!

Slankekure og vægttab produktprogrammer

Når du vil genskabe
din slanke, ungdoms figur?

Herbalifes optimal vitalitet og velvære kosttilskudsprodukter

Når du vil have den
BEDSTE følelse af velvære

Kosttilskud og slankekur produkter anbefaling på email

Vil du have
et godt råd?