QuickStart Herbalife program pakke© HerbalCenter.dk » 2021

København og omegn bliver hjulpet, tusindvis af mennesker ned i vægt med Herbalife

 

Hvis du bor i København og omegn har du sikkert bemærket, at der er meget overvægt i denne region – kun slået af Viborg. Men antallet af overvægtige i København og omegn er eksploderet de sidste mange år. Faktisk siden 1950’erne.

Slankekur, vægttab og en sund ernæring kommer ikke af sig selv. Herbalife baserer deres kosttilskud på naturens egen måde at arbejde på. Når kroppen får naturlige ting, kan den selv skabe balance. Så Herbalife er faktisk ikke andet end bare lånte fjer fra naturen.

I denne tid med bæredygtighed og miljø bevidsthed kan man vel kalde Herbalife for det bedste efter naturen selv? – Hvis man selv kunne skaffe sig, den enorme næring, der er sammensat og koncentreret i en enkel Herbalife Protein shake, ville man nok komme til kort!

Sammensat kosttilskud i København og omegn. 

Tag et kik forbi din lokale danske Herbalife medlem: HerbalCenter.dk og vælg en komplet pakkeløsning. Siden år 1995 har HerbalCenter.dk skabt resultater og hjulpet i tusindvis af personer ned i vægt på en sund og naturlig måde med produkterne. I København har vi en stor kundebase og er altid klar til at bidrage til disse. Vi lever af højt serviceniveau, tilgængelighed og produktresultater!

Folk i København elsker os og sammen skaber vi glade resultater. Dette skaber gode anbefalinger, derfor sparer vi enorme ressourcer på reklamer – denne besparelse går tilbage til produktudvikling og research – Derfor er firmaet altid foran med det nyeste og største indenfor ernæring.

Ikke kun København og omegn – men hele landet:

bliver betjent af HerbalCenter.dk med produkter fra Herbalife.

Produktserier:

  • naturligt kosttilskud
  • protein shakes
  • multivitamin kompleks
  • fiber og urte tabletter
  • vitalitet tabletter – boost til bevægelse
  • hudpleje uden parabene og parfumer
  • kropspleje baseret på aloe vera
  • reklame tøj og artikler til sport og sundhed
  • hårpleje baseret på aloe vera.

Som medlem kan du indkøbe til venner og hele familien til en god pris. Kontakt os venligst – såfremt du ønsker yderligere information om medlemskab af Herbalife.

København området - køb Herbalife produkter