Ernærings-rig og rigtig morgenmad

Sådan starter du din dag med Herbalife morgenmad

Morgenmad er dagens vigtigste måltid. Herbalife nutritions morgenmad er en mere balanceret overordnet kost, en øget indtagelse af vitaminer og mineraler og større chance, for at opfylde behovet for “5 om dagen”.

Herbalife nutritions ideel morgenmad

Fordele # 1 – Næring

Lækre Formula 1 protein shake med masser af smag. Nemt at holde styr på antallet af kalorier. Mange forskellige smagsvarianter. Et unikt, naturligt og lækkert måltid også til morgenmad, der er afbalanceret og varieret kost af højeste kvalitet. “Shaken” kan anvendes til mange formål og kan blandes både som en frugt smoothie, med frugt, blandet i juice eller sojamælk, alm. mælk eller bare i rent koldt vand!

MORGEN SHAKELæs mere og køb Morgenmads Shake

Fordele # 2 – Væske

Vær kreativ og opfrisk din Herbal Aloe-drik med friske frugter, grøntsager og krydderurter. Start dagen med en unik, personligt tilpasset smag; citrus eller mango smag til morgenmad. Aloe Vera virker rensende på fordøjelsessystemet. En sund, ren og frisk drik.

Den der “smøre godt – Kører godt”. Din krop skal bruge rent og frisk vand dagligt. Så dit blod ikke klumper og danner… DRIK!

HERBAL ALOE DRIKLæs mere og køb Aloe Vera

Fordele # 3 – Opfrisk

Vågn op til en forfriskende herbal urtetedrik med 51 mg koffein, når du trænger mest til det (specielt til morgenmaden). Tre forskellige smag, citron, hindbær eller fersken. C- og E-vitamin, som hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress, kun ca. 6 kcal. pr. portion og indeholder ekstrakt af grøn te.

Drik 2-5 kopper pr. dag eller 1-1½ liter totalt (varm eller koldt).

MORGEN-TELæs mere og køb Morgente drik

Hvordan virker ernæring på stress?

Måske vil du læse mere om “Morgenmad” – Her er nogle gode artikler og ideer….

Ernæringsrig morgenmad hjælper med at undgå stress

Morgenmad, spring den aldrig over

 

Produkter kategorie - Enkelte produkter

Program pakker - Ernæring og kosttilskud

Optimal vitalitet og styrke med ernæring

Sports og fitness shake, kosttilskud og energi drik

Personlig Pleje (Hudpleje, kropspleje, hårpleje)