Morgenmad: Få 5 Gode Råd til Hvordan Du Holder Op med at Springe Morgenmaden Over

Hvis du ofte springer morgenmaden over, så prøv at følge disse enkle råd til at skabe en god morgenmadsvane.

Elitens ernæringsrig morgenmad

1.Morgenmad: Start småt og let

Gå stille og roligt i gang, med at skabe en vane ved hjælp af små portioner letfordøjelige fødevarer til morgen, som er fyldt med næringsstoffer. Prøv en proteinshake med frugt eller lidt fedtfattig hytteost eller et hårdkogt æg med et stykke frugt ved siden af.

2.

Opdel dine måltider i mindre mellemmåltider!

Du behøver ikke at spise hele morgen-måltidet på en gang. Nip til din formula 1 shake i løbet af morgenen, og drik resten, når du ankommer til der, hvor du skal være. Eller spis først din hytteost eller dit æg og vent så med, at spise frugten til en time senere.

3.

Stå et kvarter tidligere op, end du plejer

Et kvarter ekstra om morgenen kan gøre hele forskellen for dem, der normalt drøner ud ad døren. Du har ikke kun tid til at tilberede noget hurtigt, du giver også dit system mulighed for at vågne.

4.

 Spis det, der appellerer til dig som morgenmad

Der er ingen regel, der siger, at du skal spise “morgenmadsmad” om morgenen. Lidt rester af kylling eller en wok grøntsagsret kan også spises.

5.

Lad være med at nøjes med “kaffe og en muffin”.

Mange tror, at de ikke rigtig spiser morgenmad, når de nøjes med en kop kaffe og et rundstykke eller et wienerbrød fra bageren. Men selv en cafe-latte, der ellers ser så uskyldig ud, og en muffin kan indeholde mere end 700 kcal og 6 teskefulde fedt.

Herbalifes Elitens Morgenmad, protein shake, te og aloe drik

Herbalifes Morgenmad er balanceret og:

  • nem og hurtig at blande
  • smager godt og er fuld af vigtige næringsstoffer

Det er et næringsrigt, praktisk alternativ, når tiden om morgenen er knap.

  1. En Herbalife Formula 1-shake er enkel, lækker og nem at tilberede.
  2. Få ny energi med en kop Instant Herbal-urtetedrik
  3. Sluk tørsten med Herbal Aloe-urtekoncentrat

Ingen Morgenmad? Se hvad der sker i kroppen

Derfor » Skal du ALTID have din morgenmad

Ernæringsrig morgenmad hjælper dig med resten af dagen

Morgenmad: Sådan starter du din dag

Ernæringsrig og rigtig morgenmad

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid. Herbalife Nutrition’s morgenmad er en mere balanceret overordnet kost, en øget indtagelse af vitaminer og mineraler og større chance, for at opfylde behovet for “5 om dagen”. Et komplet kosttilskud.

Herbalife nutritions ideel morgenmad

Fordele # 1 – Næring

Lækre Formula 1 protein shake med masser af smag. Nemt at holde styr på antallet af kalorier. Mange forskellige smagsvarianter. Et unikt, naturligt og lækkert måltid også til morgenmad, der er afbalanceret og varieret kost af højeste kvalitet. “Shaken” kan anvendes til mange formål og kan blandes både som en frugt smoothie, med frugt, blandet i juice eller sojamælk, alm. mælk eller bare i rent koldt vand!

MORGEN SHAKELæs mere og køb Morgenmads Shake

Fordele # 2 – Væske

Vær kreativ og opfrisk din Herbal Aloe-drik med friske frugter, grøntsager og krydderurter. Start dagen med en unik, personligt tilpasset smag; citrus eller mango smag til morgenmad. Aloe Vera virker rensende på fordøjelsessystemet. En sund, ren og frisk drik.

Den der “smøre godt – Kører godt”. Din krop skal bruge rent og frisk vand dagligt. Så dit blod ikke klumper og danner… DRIK!

HERBAL ALOE DRIKLæs mere og køb Aloe Vera

Fordele # 3 – Opfrisk

Vågn op til en forfriskende herbal urtetedrik med 51 mg koffein, når du trænger mest til det (specielt til morgenmaden). Tre forskellige smag, citron, hindbær eller fersken. C- og E-vitamin, som hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativt stress, kun ca. 6 kcal. pr. portion og indeholder ekstrakt af grøn te.

Drik 2-5 kopper pr. dag eller 1-1½ liter totalt (varm eller koldt).

MORGEN-TELæs mere og køb Morgente drik

Se hvordan ernæring påvirker stress?

Bonus info og downloads er forbeholdt brugere. Venligst Log Ind.