IsKaffe Pulver » Iced Coffee Drik «
Iced Coffee med 100% Robusta Espresso-kaffe
Lavet med kaffebønner…
Vores nye High Protein Iced Coffee mix, IsKaffe-Pulver kombinerer 100% Robusta Espresso-kaffe med fordelene ved 15 g protein af høj kvalitet. “MOCHA FLAVOUR”.
Det kan være udfordrende at finde en lækker IsKaffe pulver drik uden tilsat sukker, med lavt fedtindhold og højt proteinindhold.
Så vi tog to ingredienser, som vi alle kender og elsker – protein og kaffe – og besluttede at sætte dem sammen for at se, hvad der ville ske.
Brygget med ekspertise til en cremet og fyldig Mocha, der er fuld af smag, så du nu kan tilfredsstille din kaffetrang samtidigt med, at du øger dit proteinindtag!
Mocha Banana Split med Iskaffe
Portioner 1:
- 45 gram banan, reserver en skive til pynt
- 1 portion (23 gram) High Protein Iced Coffee (IsKaffe Pulver)
- 60 ml letmælk
- 25 gram fedtfattig (græsk) yoghurt
- 120 ml koldt vand
- 4 isterninger
- 3 gram 90% mørk chokolade
Læg bananen i en blender, og tilsæt High Protein Iced Coffee Mocha Flavour.
Blend, indtil blandingen er jævn. Tilsæt dernæst 2 spsk. mælk, og bland, indtil det er blandet godt sammen. Tilsæt resten af mælken, og blend.
Tilsæt dernæst den græske yoghurt og vandet.
Blend grundigt.
Fyld et portionsglas med isterninger, og hæld shaken hen over.
Skær bananskiven halvejs inde på skiven, og sæt den som pynt på siden af glasset. Placer chokoladen i en lille skål, der tåler mikroovn, og varm den i mikroovnen i 1 min.
Rør chokoladen glat med en teske, og hæld derefter chokoladen på toppen af glasset. Drikkes med det same.
Mocha Banana Split med IsKaffe
Portioner 4:
- 50 gram æbler, udkernet og i tern
- 2 spsk. mandelsmør
- 70 gram havre
- 1 tørret dadel
- 4 portioner (92 g) High Protein Iced Coffee Mocha
- 300 gram fedtfattig flødeost eller kvark
- 100 gram yoghurt naturel (højprotein)
- Saften fra en citron.
For en brødform på 450 gram eller et fad på ca. 10 cm. gange 18 cm., med bagepapir ved at smøre formen med lidt olie, og skær dernæst bagepapiret ud, så det passer præcist til siderne og bunden.
Forvarm ovnen til 200°C. Blend æblet i en blender til det har fået en jævn konsistens. Tilsæt mandelsmør, og blend i nogle få sekunder. Tilsæt havren, og blend, indtil ingredienserne er blandet godt sammen, og blandingen har fået en jævn konsistens.
Hæld havreblandingen ned i formen med bagepapir, og pres blandingen ned i bunden af formen med bagsiden af en metalske, så den danner en bund. Bages i 15 minutter, og lad den herefter køle helt af.
Blend dadlen i en blender, indtil konsistensen er jævn. Bland den blandede dadel i en stor skål med High Protein Iced Coffee Mocha smag-pulver, 200 g flødeost, halvdelen af yoghurten og citronsaften, indtil konsistens er jævn og blandet grundigt. Bland resten af flødeosten, yoghurten og citronsaften sammen i en anden skål.
Hæld mokkablandingen ned over havrebunden i den forede form. Bred det ud, så det passer i formen. Tilføj den anden flødeostblanding, og rør kort i det for at danne et mønster. Glat toppen ud med bagsiden af en dessertske, og stil formen på køl i mindst 4 timer, indtil den har sat sig.
Tag cheesecaken ud af formen med en lang paletkniv, og skær den i fire skiver. Opbevares på køl.