I gang med en livsstilsændring? Se løsninger fra Herbalife. Til glæde og gavn for din sundhed, energi og vægt

Kan du lide at tage selfies?

Kan du lide at tage selfies?

Hvis du selv kæmper med overvægt? Lav energi og selvværd? Kan du lide at tage selfies, men dit udseende kan være det, der ødelægger dit selvværd? Herbalife er millioner af menneskers favorit produkt til bedre udseende, bedre følelser og sundhed. Sign In!

Hvordan får jeg nok protein på en vegansk eller vegetarisk kost?

Vegetarisk og Vegansk Kostløsninger

Glutenfri Ny Generation af Herbalife Protein Shakes Mix

Nye shakes uden gluten og venlige overfor alle – Selv veganer og vegetarer kan nu nyde nye super optimale ernæringsrige protein shakes. Nye smagsvarianter, nogle udgår andre bliver opgraderet. Men generelt er det vel også tid til nye smags oplevelser? – Find din ynglings shake her.

Ernæringsrig morgenmad hjælper med at undgå stress

Morgenmad er dagens vigtigste måltid

Husk, at starte din dag med, at du føler dig på toppen, kan have en dominoeffekt på resten af dagen. Næring, væske og opfrisk med Herbalife morgenmad. Spring ALDRIG morgenmaden over, der er ingen undskyldning og slet ikke når vi taler om negativt stress. Du skylder dig selv – En ordentlig morgenmad fra Herbalife!

Ernæringsrig sundt måltid i et!

Ernæring, Læste Du det som Mad?

Alt, der eksisterer indeholder energi

Alt, der eksisterer indeholder energi hvad enten det er en tanke, en følelse eller et stykke kage. Når du sætter dit fokus på dem, starter deres energier – de tænder og dit liv ændre sig på vidunderlige måder.

Morgenmad, spring den aldrig over

Spring aldrig morgenmaden over

Morgenmad er dagens vigtigste og bedste måltid. Spring aldrig over morgenmaden. Her er 5 gode råd til hvordan du holder op med at springe din morgenmad over…

Ferie sundhed, energi og vitalitet

Vitalitet med på ferie

Ferie illusion, skulle gerne komme hjem genopladet!

Ofte kommer vi hjem fra ferien stressede og trætte. Ferie burde være en tid til fornyelse, genopladning, fri for pligter og byrder og med masser af sjov, men de fleste mennesker kommer hjem fra ferien mere trætte og brugte, end da de tog af sted!

Kærlighed gave - Herbalife

Valentinsdag Gave Kærlighed

Elsk dig selv!

Det er tid til at opleve og mærke “kærligheden” fra andre omkring os, og det kan gøre lidt av og give et lille gys i kroppen, hvis den udebliver. Vi har aldrig lært eller tænkt over, at den ydre kærlighed er en refleksion af den indre. Lad mig opfordre dig til at bruge Valentins dag som en årlige reminder på at du skal ELSKE DIG SELV…

Undskyldninger - Slankekur artikel

Undskyldninger – Vi ser det vi ønsker at se!

Undskyld! Jeg antyder ikke, at du er en af dem!

Over en periode på 18 år med undervisning og servicering af tusindvis af kunder og potentielle kunder, er der en ting, der skiller sig ud… produktet virker, men det gør folk ikke. Det er forbløffende, hvordan jeg ofte kontaktes af en person fordi vedkomme klart er på udkig efter en personlig løsning, et resultat…