I gang med en livsstilsændring? Se løsninger fra Herbalife. Til glæde og gavn for din sundhed, energi og vægt. God nok til de bedste og bedst til de fleste.

Not all of us want to follow all the “health rules”!!

Impact doesn’t always require huge effort

We all know that “a change is as good as a rest sometimes”. That can apply to our nutrition too. Sometimes our system simply needs a “re-boot” we weren’t aware of.

Spending money on health

Why nutrition is even more of a priority for us

As I get older, it becomes more obvious that “how I feel in my body” matters more than anything; that health is not whether I can just function but that I can thrive on all levels.

Nutramind kosttilskud til Nervesystemet

Pas på dit nervesystem hver dag!

Støt din mentale ydeevne og bevar kontrollen over dine daglige opgaver, selv på de mest hektiske dage. Nutramind er udviklet med en patenteret grøn mynte-ingrediens.

Power Shake Opskrift

Power Shake Opskrift

Nem, hurtig opskrift på Power Shake. En Power shake giver dig et boost (ingen sukker), glød og lysten til at komme fremad. Skabe din egen “Power Shake” med din favorit Herbalife ShakeMix. Du må gerne dele din opskrift med os.

Kan du lide at tage selfies?

Kan du lide at tage selfies?

Hvis du selv kæmper med overvægt? Lav energi og selvværd? Kan du lide at tage selfies, men dit udseende kan være det, der ødelægger dit selvværd? Herbalife er millioner af menneskers favorit produkt til bedre udseende, bedre følelser og sundhed. Sign In!

Hvordan det at arbejde hjemmefra kan være endnu sundere

Arbejde hjemmefra er populært

Mange vælger at arbejde hjemmefra og det er blevet et krav fra ansatte at få et par dage derhjemme. Ofte er man mere effektive i hjemmet og får lavet mere. Men husk at få god næring. Se vores bud på hvordan du holder dig frisk, sund og godt ernæret i det travle hjem.

Do you want to own something or feel good?

What is it you really want?

If you stop for a moment and think about everything on your wish list you will discover it’s actually a feeling you want to experience!

Sunde Snacks, der tilfredsstiller dig

Vi anvender alle mad til, at tilfredsstille os selv med.

Hvis du er ligesom mig? Når jeg udfordres bliver jeg sær og sur hvis jeg ikke får mine “søde” sager? Vi oplever alle sammen tidspunkter hvor vi vil tilfredsstille os selv med mad eller snacks …

Feel better with zero-tolerance on critcism

Other people’s opinions.

The only reason any person on the outside puts you down, or tries to suggest you’re not free to do what you want, is because it’s going on inside of you. You are the ultimate power. That’s exciting. If you are the power then you are the one that can change it …

Upgrade Your Life by changing your body’s cells

Upgrade your life by changing the cells in your body.

By upgrading the cellular quality of your body, you upgrade what’s happening in life literally! Forget big overhauls, it all comes down to daily “tweeks”. The definition of nutrition is “that which sustains life and growth”… not that which keeps you existing or just surviving!

Ernæring, læste du det som mad?

Alt, der eksisterer indeholder energi

Alt, der eksisterer indeholder energi hvad enten det er en tanke, en følelse eller et stykke kage. Når du sætter dit fokus på dem, starter deres energier – de tænder og dit liv ændre sig på vidunderlige måder.

Undskyldninger - Slankekur artikel

Undskyldninger – Vi ser det vi ønsker at se!

Undskyld! Jeg antyder ikke, at du er en af dem!

Over en periode på 28 år med undervisning og servicering af tusindvis af kunder og potentielle kunder, er der en ting, der skiller sig ud… produktet virker, men det gør folk ikke. Det er forbløffende, hvordan jeg ofte kontaktes af personer, der klart er på udkig efter en personlig vægttabs-løsning, et resultat…

Den virkelige grund til hvorfor er jeg overvægtig

Grundene til, at jeg fortæller folk, hvorfor jeg er overvægtig og ude af form

Jeg blev skilt, jeg blev forelsket, min medicin gør mig sulten, jeg er stresset, jeg er ængstelig, jeg er ked af det, jeg fejrer noget, jeg keder mig, jeg hader mit job… men vidste du, at dit fordøjelsessystems overbelastning er hovedårsagen til dårlig form og overvægt?

MicroBiotic Max Herbalife tarm fiber drik med 2 billioner gode bakterier

Probiotika og Præbiotiske Fibre Drik fra Herbalife

Hvad er Microbiotic Max Fiber drik?

Det er gode levende bakterier (præbiotika) til dine tarme , mens præbiotika er mad til de gode bakterier. Vi lever i en sund symbiose med disse bakterier. Du kan ikke leve uden. Ved at tilføje flere, giver du dit fordøjelsessystem større chance for at bekæmpe de dårlige og onde bakterier, der også er i dig. Køb Microbiotic Max

Morgenmad, spring den aldrig over

Rigtig Morgenmad Undgå Stress » Spring aldrig morgenmaden over

Morgenmad er dagens vigtigste og bedste måltid. Spring aldrig over morgenmaden. Her er 5 gode råd til hvordan du holder op, med at springe din morgenmad over… og undgår stress og dårlig ernæring

Pro-Core Drik støtter immunsystemets normale funktion

Pro-Core med EpiCor Drik

Pro-Core er en forfriskende drik, der indeholder EpiCor og vitaminer og mineraler, som er med til at understøtte immunforsvaret, så det fungerer normalt.

Vegetarisk og Vegansk kostløsninger

Glutenfri ny generation af Herbalife protein shakes mix

Nye shakes uden gluten og venlige overfor alle – Selv veganer og vegetarer kan nu nyde nye super optimale ernæringsrige protein shakes. Nye smagsvarianter, nogle udgår andre bliver opgraderet. Men generelt er det vel også tid til nye smags oplevelser? – Find din ynglings shake her.

IsKaffe Pulver Iced Coffee Drik med Højt Protein Indhold

IsKaffe Pulver » Høj Protein Drik «

Vores High Protein Iced Coffee IsKaffe Pulver mix kombinerer 100% Robusta Espresso-kaffe med fordelene ved 15 g protein af høj kvalitet. Det kan være udfordrende at finde en lækker iskaffe drik uden tilsat sukker, med lavt fedtindhold og højt proteinindhold.

Ferie sundhed, energi og vitalitet

Vitalitet med på ferie

Ferie-Fakta / Tips: Ferie illusion, skulle gerne komme hjem genopladet!

Ofte kommer vi hjem til og fra ferien stressede og trætte. Ferie burde være en tid til fornyelse, genopladning, fri for pligter og byrder og med masser af sjov, men de fleste mennesker kommer hjem fra ferien mere trætte og brugte, end da de tog af sted! Få ferie tips her

Fem tegn på dehydrering

Fem tegn på dehydrering

Tjek om du har en eller flere af de fem tegn på dehydrering. Du finder altid flere grunde til at drikke mere vand. Det er livsgivende og så tilfredsstillende for dig og din krop.

Lækker Herbalife Shake med spinat, karamel, kanel og æble

Opskrift: Lækker Shake med Spinat

Få mere ‘Greens’ i din daglige kost. Her får du opskriften på vores ynglings shake med spinat, Æble, Kanel og karamel Shakemix. En absolut intens og fantastisk smagsoplevelse. Du kan jo krydre den med sorte peberkorn eller lidt chili?

Kærlighed gave - Herbalife

Valentinsdag Gave Kærlighed

Elsk dig selv!

Det er tid til at opleve og mærke “kærligheden” fra andre omkring os, og det kan gøre lidt av og give et lille gys i kroppen, hvis den udebliver. Vi har aldrig lært eller tænkt over, at den ydre kærlighed er en refleksion af den indre. Lad mig opfordre dig til at bruge Valentins dag som en årlige reminder på at du skal ELSKE DIG SELV…