Humørsvingninger og en sundere kost

Humørsvingninger og ernæring

Har du nogensinde haft dage, hvor du vågner op i et godt humør og inden for en time er du i en mørk sky, og spekulerer på, hvor al det negative kom fra? Humørsvingninger er ikke noget der bare ske. Måske sker det alt for ofte for dig til, at du kan nyde dit liv? Måske svinge du fra den ene stemning til den anden og ønsker måske, at du kunne føle dig mere rolig og stabil? Det er korrekt, at vi aktiverer humørsvingninger med dårlige tanker og vores vilde fantasi, men vores kost kan faktisk være den største årsag. Weekend hyggen med slik og søde sager koster dig meget mere end du tror.

Afbalanceret kost – kan stoppe denne ‘roller coaster’ af følelser og humørsvingninger

En af de bedste måder, at stoppe denne ‘roller coaster’ af følelser i løbet af dagen er at få en afbalanceret kost. Nogle gange er det simpelthen en mangel på ET afgørende næringsstof, som kan forårsage humørsvingninger.

1. Sund Protein Shake (Måltid)

Herbalifes protein shake er en rig måltidserstatning, der indeholder mange vigtige næringsstoffer. Din krop har behov for ca. 100 næringsstoffer dagligt… kroppen vil opbruge dem alle, hver dag, fordi dine mange 100 millioner af celler har brug for dem I DAG.

2. Vitaminer og mineraler

Du har sikkert hørt om et farverigt måltid, meningen er at få så mange farver på tallerkenen som muligt, altså grøntsager, som giver dig vigtige ernæringsstoffer (også frugt). Herbalifes kosttilskud (Kvinde VitaminerMande Vitaminer) er netop udviklet til, at hjælpe dig med ekstra næringsstoffer og daglig beskyttelse. Året rundt, hver dag.

3. Herbalifes sportsdrik

En af de mange årsager til at vi mangler koncentration, har dårlig hukommelse er at vi mangler vigtige fedtstoffer (olie) i vores mad. At indtage omega olie er også med til at mindske stress. Få mere energi med Herbalifes sportsdrik – kan nydes kold som iste eller varm – den er blandt de bedste og er en super investering i din sundhed.

Herbalifes Grundlæggende Kerne Program

Dette kerne program giver dig essentiel næring, der er nødvendig i din daglige kost. Det er fundamentet / grundstenen for alle de andre målrettede produkter. Herbalifes ernærings produkter giver en synergi effekt, det betyder at de støtter og udnytter hinanden i alle de funktioner, de er designet og udviklet til at gøre, og det kommer du til at mærke, så at sige “på egen krop”!

 

Produkter kategorie - Enkelte produkter

Program pakker - Ernæring og kosttilskud

Optimal vitalitet og styrke med ernæring

Sports og fitness shake, kosttilskud og energi drik

Personlig Pleje (Hudpleje, kropspleje, hårpleje)