Mint og Chokolade Herbalife Protein Shake Mix

En raffineret blanding af
lækre chokolade og
forfriskende mynte / mint

Med en perfekt blanding af førsteklasses proteiner, fibre, vitaminer og mineraler tilbyder Formula 1 shaken nu “Mynte og Chokolade”, der både er enestående ernæring og komfort i én og samme shake. Udover at være en kæmpe smagsoplevelse så er shaken samtidigt rigtig god, hvis ikke den bedste, ernæring for din krop.

Personligt blender jeg min Mynte & Chokolade shake i koldt vand med et par isterninger. Mums, shaken smager af det den hedder, nemli MINT & CHOKOLADE og den smager af: “mere”… Efter min træning i det lokale fitness center eller på min racercykel, når vejret er til det, tager jeg en ekstra mynte-shake som en snack og “opbyggende” for min restitution.

Bliver jeg lækkersulten, napper jeg hellere en mynte-shake end en proteinbar!!

Glutenfri mynte og chokolade protein shake

Nyt lækre mynte og chokolade protein shake mix

Mynte og Chokolade Protein Shake Mix

“I love it... Jeg har taget ekstra som dessert! (Jeg mikser med mælk)! Perfekt på varme dage, den er også god som is — Søren”

“Det er min nye favorit shake, jeg forventede ikke at den smagte SÅ GODT af både mynte og chokolade, men den gør den. Jeg finder på en masse undskyldninger for at få en mere! — Jason”

“It is much better than I expected, I love it. It is perfect in water and plenty of ice, which saves me more calories on extra juice and fruit! I preferred it thin and ice cold rather than a thicker smoothie– Annemarie”

“Perfekt efter motion”… fordi den er sød. Den stimulerer bedre end andre shakes uden at efterlade munden klæbrig. En shake er så hurtig at lave, bare lidt koldt vand og masser af is. Jeg glæder mig vildt til mine shakes!” — Mette

“Jeg er holdt op med at købe is, Det er VILDT godt! Det er som ægte chokolade med mint, så jeg føler ikke jeg går glip af noget af “det søde”. — Tina

Mynte og chokolade ispinde med ernæringsrig protein shake

Protein shake ispinde

Mynte og Chokolade Ispinde

Perfekt, hvis du er tv-snacker …

Ispindene er perfekte når som helst man trænger til en go-bid, en snack, efter-middag eller efter aftensmaden som dessert, foran TV’et eller når de andre guffer slik, chips eller chokolade…

 

Produkter kategorie - Enkelte produkter

Program pakker - Ernæring og kosttilskud

Optimal vitalitet og styrke med ernæring

Sports og fitness shake, kosttilskud og energi drik

Personlig Pleje (Hudpleje, kropspleje, hårpleje)