Selfies er bevis på, at du føler dig godt tilpas

Look good og feel good med optinal ernæring

Hvorfor er slanke og mode industrien SÅ store?

Behovet for, at føle sig lettere, i form, mere smuk og fit vil aldrig forsvinde. Det er naturligt for kroppen, at ville gendanne sit naturlige design: at være slank og stærk…

fordi

… sådan som du føler dig i din krop, reflekteres over i alle de andre område af dit liv og har direkte indflydelse på dit sind, dine omgivelser etc. Føler du dig let, glad, inspireret med masser af selvtillid vil de samme energier overføres direkte til og på dit forhold, din økonomi, din forretning/job og ultimativt på din sundhed.

Look good og feel good med optinal ernæring

Hvis du selv kæmper med overvægt? Lav energi og selvværd?

Hvis du IKKE føler dig godt tilpas, uanset om det er fordi du IKKE kan passe dit ynglingstøj længere eller du bare har været sløj:

Herbalife leverer nemme, enkle, hurtige, velsmagende og sunde løsninger til at smide overflødige kilo, fedt og berige din krop med næring den har behov for.

Hvis du selv har lyst, til at få en “plan”, der virkelig rykker dig i mål, så udfyld et slankecheck – så får du mit forslag til et PROGRAM. Når du starter på dit program, vil der medfølge en personlig “plan” baseret på “planen”.

Læs også “Korrekt hjælp til din Herbalife plan

 

Enkelte produkter kategorie

Herbalife slankekur og vitalitet pakker kategorie

Optimal vitalitet og styrke med ernæring

Sports og fitness shake, kosttilskud og energi driks kategorie

Personlig pleje produkter