Sådan går du en tøjstørrelse ned

Forleden cyklede jeg igennem Farum, der faldt min øjne på et skilt med teksten: “Tab over 10 cm ved første behandling“ foran en klinik. De skrev jo ikke hvordan.

Så tiden gik og jeg blev da mere og mere nysgerrig over teksten… så jeg ville også gøre noget. Så jeg satte en plan sammen, jeg tegnede, målte og talte det hele op i et skema. SÅDAN! Jeg havde opfundet endnu en dyb tallerken! Thihhi, der er altså ikke så meget nyt under solen! Beklager.

Hold pje med vægten og målene

Opskriften hedder motion, kost og hvile. Det er IKKE ligegyldigt hvilken motion du dyrker, men find nu en du har lyst til og som du har det sjovt med.

Det er heller ikke ligegyldigt hvordan og hvor meget du hviler dig. Kroppen SKAL have tid til at gendanne celler, bygge muskler etc.

GÆT ENGANG:
Det er heller ikke ligegyldig hvad og hvor meget du spiser!

Mange retfærdiggøre deres madforbrug med deres aktivitet

Det er opskriften på fejl. Det skal jo stå i forhold til hinanden så hvis du cykler 1 time og har brændt 800 kalorier men du spiser efterfølgende 1600 kalorier, så var det bedre, at du var blev på sofaen!

Jeg har en veninde, der startede med at tabe sig flotte 15 kilo. Hun blev et skår! Hun så super godt ud, så der blev taget mange fotos af den nye flotte krop! Så blev hun bidt af motion, først løb, så cykling så blev der svømmet lidt og nu skulle hun da være triatlet – Tri-Sport!

Hun investerede i udstyr, tøj og gadgets – Det er det vi mænd er super gode til… så skulle kosten også være med, der blev indkøbt grønt, kød og fisk. Jeg sendte hende en kæmpe sending Herbalife (ideel til sport). Så gik det løs, jeg var med på sidelinjen som coach!

Efter bare 2 uger, fik jeg tal og hun var lidt mærkelig i kraniet! Hendes tal var gået op?

Hun var målløs, trist og forvirret! Jamen, startede hun, “Jeg har da trænet vildt meget og fuldført det meste af min plan? Hvad er der gået galt?”

Jeg startede min analyse af problemet, men jeg kendte allerede historien, den havde jeg jo fået i tal! Ehhh hvad har du spist? Udbrød jeg hurtigt!

Hun rakte mig sin madplan, som jeg modtog men den kendte jeg også, da jeg selv havde lavet den til hende (hun havde selv skrevet den ned, men det var min “PLAN”)… Jeg takkede og forsatte “hvad har du spist og drukket ud over det, der står i madplanen“?

Hun startede med den berømte sætning. “Jamen livet skal da være til at holde ud, hvis jeg ikke må ___________, så er livet ikke værd at leve”! (Du kan selv udfylde det tomme felt med hvad du syntes der skal stå).

“Med al det motion jeg dyrker, er der da masser af plads til“ at nyde livet“! Græd hun nærmest. Vi brugte det meste af eftermiddagen til, at få slået grundprincipper fast med indtægter og udgifter… hun måtte jo indrømme, at hun havde givet los af sin afholdenhed og slugt al det mad, hun kom i nærheden af!

Ernæringsrig shake eller pizza?

Der var pizza om fredagen og guf, der var lørdag og søndags morgenmad de lux. Der kom ost på næsten alt og popcorn, is og slik. Chokoladen ville aldrig nå smeltepunktet med hende i nærheden! Hun kunne jo “tåle det”, hun er jo triatlet, det havde jeg selv kaldt hende. Hendes “fame” og begynder succes, var steget hende til hovedet, og nu betalte hun prisen.

Jeg indrømmer, at det var svært at få den kanin op af hatten, vi skulle jo forbi ego og forvirringen samt hendes firkantede syn på sagen, der gjorde det svært at sparke fornuften ind. Men til sidst kom der nu forståelse og accept af den fysiske virkelighed.

Uden den (forståelsen og accepten), havde hun sikkert opgivet hendes nye motions regime og wellness glød. Hun havde sunket sig selv tilbage i sofaen, med chokoladen ovenpå og endt hendes dage som de der ynkelige ofre, der har ondt alle steder og “ikke kan dyrke motion” pga. det ene og det andet. Du har sikkert mødt dem? De har en undskyldning for alt!! (selv sjov, leg og kærlighed).

SÅ BLEV HUN FRISK! For igen kunne hun se målet og sig selv på vej mod hendes drømme figur! Så vi fik gen-bekræftet den originale “PLAN” og hun gik atter i gang med begejstring og “gå-på-mod”. [LÆS ANSVAR – HUN TOG ANSVARET]

Så vi fik gen-bekræftet den originale Herbalife “Plan”

I løbet af ganske kort tid fik hun så flot et resultat, at det var en fornøjelse! Hun gik et par tøjstørrelser og flere kilo ned og blev så strammet op, at selv en sort affaldssæk havde klædt hende perfekt!

Hvis du selv kæmper med overvægt? Lav energi og selvværd!

Hvis du selv har lyst til at få en “PLAN”, der virkelig rykker dig i mål.  Så udfyld et slankecheck – så får du mit forslag til et PROGRAM. Når du starter på dit program, vil der medfølge en “PLAN” eller “PLANEN”… denne plan går vi igennem sammen pr. telefon (Kun ved avanceret og Ultimative Programpakker), så du er sat rigtigt ind i hvordan, hvornår og hvor meget og ikke mindst “HVORFOR”!.

 

Enkelte produkter kategorie

Herbalife slankekur og vitalitet pakker kategorie

Optimal vitalitet og styrke med ernæring

Sports og fitness shake, kosttilskud og energi driks kategorie

Personlig pleje produkter