Slanketip – Sådan får du gang i din plan

Sådan får du et Boost i din plan

Start din Slankekur: Brug dit fokus…

Når du har besluttet dig for at komme ned i vægt, så skal du tage action på den drivkraft, der ligger i beslutningens kraft. Hvis du tøver, udsætter ender det som det plejer… med ingenting. Men tager du action med det samme og gør noget der får dig videre, holder dig på sporet, fokus på resultatet, på ønsket så er der langt større chance for at det vil lykkes for dig denne gang.

Der er mange ting du kan gøre … Da jeg så “Rigtige Mænd” i TV kunne jeg ikke stoppe med at grine, det var lige mig, sådan er jeg også. Mænd, vi skal have gadgets, dimser der måler, tikker og kan loades på smartphonen eller PC’en med statistikker. Jeg vil forbedre hver rute, hver træningspas – Det behøver ikke være vilde træninger eller livsfarlige.

Faktisk startede jeg, med at cykle 4 km. på min Mountain Bike! Det var en sejer – Næste dag 7 km – Jeg kunne dårligt få armene ned. De fleste havde nok grinet over de få kilometre, men for mig (jeg delte det ikke med andre end dem jeg havde på min sports app), var det det vildeste og en flot begyndelsen.

Tag konsekvensen NU! – Når vi gør det sammen, er det nemmere.

Lad mig tilpasse din Herbalife-plan og skabe den bedste Slanke-Plan for dig!

At tilpasse dit program og plan kræver en erfaren ekspert, så du får en effektiv slankekur, et hurtigt resultat og en personligt tilrettet plan, der virker – første gang.

Jeg forsikre dig for, at det er det hele værd. Hos mig er du altid velkommen. Så sæt lidt tid af og giv mig et kald – (se åbningstid her)

Du kan også starte med, at udfylde et slankecheck – hvis du ikke allerede har gjort det?

Tiden er inde nu til, at DU får en SLANKEKUR – Et resultat! Sammen er det nemmere!

Du må aldrig være sulten, når du anvender et Herbalife program. Du skal være mæt, glad og fyldt med gå-på-mod, ellers skal vi have rettet din plan til! TAB DIG RIGTIGT!

Det HÅRDE slanketip:

Alt hvad du putter i munden, har betydning for din krop, dit humør, din form, din søvn og dit slanke resultat!

Det er måske et chok for nogle, at høre men sådan er det altså.

Jeg går meget højt op i kvalitet, specielt når det drejer sig om noget så vigtigt som mit helbred.

Den almene bevidsthed er i dag meget mere bevidst om hvad ”prisen” er for, at spise eller drikke ”dårligt”. De unge er faktisk meget langt fremme i denne tankegang. De overvejer om det stykke chokolade nu er det værd? De tænker på konsekvensen og dagen derpå.

Nogle vælger, at tage konsekvensen, andre takker blot ”nej tak” eller undgår helt fristelsen.

Hvad gør du for, at undgå fristelserne?

 

Produkter kategorie - Enkelte produkter

Program pakker - Ernæring og kosttilskud

Optimal vitalitet og styrke med ernæring

Sports og fitness shake, kosttilskud og energi drik

Personlig Pleje (Hudpleje, kropspleje, hårpleje)