Hvad hvis jeg bliver sulten, mens jeg anvender Herbalife kosttilskud?

Kan jeg spise andet, hvad med snacks?

Hvad hvis jeg bliver sulten mens jeg anvender Herbalifeprodukter? Kan jeg spise andet, hvad med snacks? Find svaret her og andre fakta.

Slank og sund krop!

Start med at udfylde et gratis sundhedstjek eller gå direkte til vore ‘Best Sellers“.

“Aldrig sulten med Herbalife”

Du må aldrig være sulten når du er på en plan fra mig, der er baseret på Herbalife. Så er det sagt! “Du må ALDRIG være sulten“. Det lyder jo dejligt, specielt for os, der godt kan lide at føle os mætte og glade.

Når man er overvægtig har man “spise-syge“, man har altså ikke hørt mætheds-signalet fra kroppen! Så man forsætter med at proppe mere mad ned, for man føler sig ikke tilfredsstillet, der er ligesom stadig et hul, der kalder på mere!

Mæt og glad

Hemmeligheden med de gode kosttilskuds produkter fra Herbalife, er

Bonus info og downloads er forbeholdt brugere. Venligst Log Ind.

Spise-Syge er nemt hjulpet

“Spise-Syge er et udtryk jeg selv har fundet på… du kan nok ikke slå det op.. Thihihi

Jeg kan spise til jeg revner, så jeg har lært et par tips, jeg her vil give videre til dig for at hjælpe dig igennem den værste sult og få genskabt de der mætheds-signaler fra din krop. (Læs om “Sund Sult)

Metoden er ikke ny eller “smart”, men den virker i al sin enkelhed og den gør meget mere end bare at genetablerer sult og mætheds signaler fra kroppen til hjernen. Metoden holder dig ung, din hud ren, din krop i top form, sine organer rene, dit blod til at flyde korrekt i din åre, din hjerne kan tænke klart og din energi er naturlig og afbalanceret… jeg kunne skrive 659 sider om alle de gode ting du gør med denne metode, men lad mig hellere give dig opskriften på den:

Bonus info og downloads er forbeholdt brugere. Venligst Log Ind.