Hvad hvis jeg bliver sulten, mens jeg anvender Herbalife kosttilskud?

Kan jeg spise andet, hvad med snacks?

Hvad hvis jeg bliver sulten mens jeg anvender Herbalifeprodukter? Kan jeg spise andet, hvad med snacks? Find svaret her og andre fakta.

Du må aldrig være sulten når du er på en plan fra HerbalCenter.dk baseret på Herbalife. Så er det sagt! Det lyder jo dejligt, specielt for os, der godt kan lide, at føle os mætte og glade. Når man er overvægtig har man “spise-syge”…

Mæt og glad
Hemmeligheden med de gode kosttilskudprodukter, er at du både kan erstatte hovedmåltider OG mellemmåltider. Faktisk des mere du spiser af disse protein-rige shakes, des hurtigere taber du dig og føler dig mere mæt. Det er bare så dejligt, at være mæt, energien er i top og humøret ligeså. Man mærker slet ikke, at man er på “diæt” eller “slankekur”… igen.

Men Herbalife er meget mere end bare et resultat og en slankekur. Det er blandt andet performance, livskvalitet, velvære, sport, udholdenhed og god ernæring med et sundt kosttilskud, baseret på natur og urter.

Det er følelsen, resultatet og selve smagen af Herbalife-Produkterne, der vinder – hver gang!

At leve i en sund krop er en velsignelse, et privilegium, som jeg glæder mig over, at have hver dag.

Slank og sund krop!

Start med at udfylde et gratis slanketjek eller gå direkte til vore ‘Best Sellers“.

“Aldrig sulten med Herbalife”

Du må aldrig være sulten når du er på en plan fra mig, der er baseret på Herbalife. Så er det sagt! “Du må ALDRIG være sulten“. Det lyder jo dejligt, specielt for os, der godt kan lide at føle os mætte og glade.

Når man er overvægtig har man “spise-syge“, man har altså ikke hørt mætheds-signalet fra kroppen! Så man forsætter med, at proppe mere mad ned, for man føler sig ikke tilfredsstillet, der er ligesom stadig et hul, der kalder på mere!

Læs mere om SULT her:

Spise-Syge er nemt hjulpet

“Spise-Syge er et udtryk jeg selv har fundet på… du kan nok ikke slå det op.. Thihihi

Jeg kan spise til jeg revner, så jeg har lært et par tips, som jeg her vil give videre til dig, for at hjælpe dig igennem den værste sult

De hjælper også med at få genskabt de der mætheds-signaler fra din krop. (Læs om “Sund Sult)

Metoden er ikke ny eller “smart”, men den virker i al sin enkelhed og den gør meget mere end bare at genetablerer sult og mætheds signaler fra kroppen til hjernen.

Metoden holder dig ung, din hud ren, din krop i top form, dine organer rene, dit blod til at flyde korrekt i din åre, dit immunforsvar stærkt, din hjerne kan tænke klart og din energi er naturlig og afbalanceret… jeg kunne skrive 659 sider om alle de gode ting, du gør med denne metode, men lad mig hellere give dig opskriften på den:

Sulten? Stop sulten med Herbalife fra HerbalCenter.dk

Mæt og glad

Hemmeligheden med de gode kosttilskuds produkter fra Herbalife, er

Bonus info og downloads er forbeholdt brugere. Venligst Log Ind.
Bonus info og downloads er forbeholdt brugere. Venligst Log Ind.