Før Ferien:

Rigtig mange mennesker
planlægger og sparer op
til deres årlige ferie

Her kikker vi på de udfordringer,
en ferie leder op til.

Ikke al det praktiske som pakning af kufferten, forberedelse, indkøb, planlægning og bookninger… men mere på det vigtigste: DIG. For at du skal kunne få det meste ud af din ferie, bør du lige, i god tid, holde dig selv lidt i fokus. Så du ikke totalt spilder din ferie.

Ferier har forskelligt fokus fra person til person så dine udflugter, aktivitet og den slags lader vi også ligge til planlægningen… Fokusset her er DIG! Kommer du ordentligt af sted i ro og mag, har du helsen, vitaliteten, lysten og glæden i dig så bliver forventningerne indfriet og ferien en succes. Det er det bedste der kan ske med en ferie og kan sætte det hele i nyt lys og gøre forskellen.

Fokus på dig selv
og den mindste indsats.

Med blot den mindste indsats kan du komme godt hjemmefra og få startet ferie på den fede måde fuld af forventning og glæde. Men knækker du inden ferien starter… er det hele spildt! Så hvordan undgår du at “knække”?

Jeg mener du skal “lade” op (forberede) med næring, hvile, ro, meditation eller dagdrømme dig til steder du ønsker at være. Så kan du sagtens komme igennem ferien med succes og komme hjem med mange gode ferieminder.

Mere energi og vitalitet med på ferie... eller efter?
Inspireret - Bliv positivt inspireret

Ferie planlægning
– Tag på ferie og kom frisk hjem?

Giv din ferie vitalitet

Selvom du måske planlægger, at sove dig igennem den, så forkæl dig krop med ekstra sund ernæring så den selv kan udvinde energien, heale sig medes du hviler dig. Med den plan kan du komme ud og hjem fra ferien og føle dig på toppen hele vejen!

Husk: for at kroppen kan brænde fedt (alt det du indtager på ferien) effektivt, har din krop brug for det rigtige brændstof, ganske som en bil… det er ikke brændstoffet, der kører bilen… det er heller ikke din ernæring der driver dine kropsfunktioner, det er dine organer og muskler, det er dem vi skal have til, at fungerer optimalt!

Herbalife icon inspireret greenHvordan bruges
“Ferie Booster Plan’en”?

Vi tager altid på rejser med vores Herbalife protein mix, urtekoncentrat te, (BEST SELLER PROGRAM) og tabletter samt vores ‘all-in-one’ SuperShaker!

Ferie illusion:
Jeg skulle gerne komme hjem
fra ferien genopladet?

Men jeg kommer hjem fra ferien stressede og trætte

Ferie burde være en tid til fornyelse, genopladning, fri for pligter og byrder og med masser af sjov, hygge og afslapning men de fleste mennesker kommer hjem fra ferien mere trætte og brugte, end da de tog af sted!

Overophedning fra for meget sol og høje temperaturer, en stresset rejse, uregelmæssige spise og sove-mønstre, familiære problemer og forældelse i den fede ferie mad, alkohol, is og slik efterlader kroppen uden næring, træt, dehydreret og tom for energi netop på et tidspunkt hvor den har meget, at lave og forsøger at hjælpe med til at have det sjovt – måske endda aktiv (leg eller sport).

Livet er fyldt af stimuli fra vores omgivelser og miljø, ofte er vi slet ikke klar over hvad det faktisk er, der dræner vores energi, hvorfor vi er trætte og hvorfor vores humør svinger.

Sørg nu for, at ferien bliver en SUCCES og ikke en komplet FORTRYDELSE! Bare fordi du spiser for meget og for usundt, betyder det altså ikke, at du har energi og brændstof til at føle dig på toppen! Invester bare en lille del i at du kommer frem til ferien med lidt overskud og endnu mere knald på når kommer tilbage fra ferien. Din opsparing og planlægning bør indeholde dig selv. Du skal sørge for dig selv – Pas godt på dig selv!

Giv din krop noget ordentligt ernæring, så giver den dig også en ordentlig oplevelse til gengæld.

Bliv inspireret icon

Tilbage fra Ferie Booster
– Ny Energi, Glæde og Fedtbrænding

Ferien er forbi, arbejdet kalder!
VI HAR ALLE BRUG FOR ET BOOST?

Tilbage på jobbet efter “ferie” og på udkik efter mere energi, et løft, der kan få dig igennem de tunge og lange arbejdsdage?:

Blive ferie klar - Klar til ferie med Herbalife

Tilbage på jobbet… Måske du:

  • har brug for “catch up” på arbejdet – indhente noget af “bunken”?
  • føler dig træt og stresset
  • har taget et par ekstra kilo på
  • endnu ikke er helt oppe på niveau?

Omstillingen for kroppen er ikke naturligt, vejret skifter, temperaturen daler, vi skal bruge flere kræfter, mange starter motionsplanen op (igen). Selv den mindste forandring i de ting vi spiser og drikker kan have en kæmpe effekt.

Dit valg af ernæring kan redde dig

Inspireret - Bliv positivt inspireret

Konklusion
– Sådan sikre du at din ferie bliver god

Herhjemme er der styr på hverdagen, de fleste har deres daglige “rytme”. En del af charmen, ved at besøge andre lande og kulturer er netop maden.  Kommer vi ikke frem til ferie-start med nogenlunde kræfter tilbage… bliver det en “træt” start og derfor ikke det bedst afsæt.

Kommer vi så endda også hjem, stresset og udkørt, er det ikke en god ferie – men så trænger vi til en ferien mere til at komme os over den mislykkede ferie!  Men med bare lidt fokus på dig selv, kan du ændre det. Giv dig selv den gave og få ferien afviklet som et livsminde, der er værd at huske.

Benyt dig af god gammeldags ro og magelighed og kom godt fra start.

PRO-Tip: Når vi besøger andre lande er det dog aldrig morgenmaden, der bliver nydt, husket eller værdsat. Så jeg tager altid min egen nemme, sunde, og nærende morgenmad med på alle ferien og rejser, selv dem med en stor morgenmads buffet. Langt de fleste morgenmads buffet’er jeg har oplevet, er proppet med fedt, kulhydrater og dårligt, tørt brød (ikke som vores dygtige danske bageren laver brød) og kedeligt pålæg.

Men der er lækker juice’er til at blande en Formula 1 Shake med (til dagligt er det altid kun i koldt vand) – Der slap den ud… Hemmeligheden: Tag “Elitens Morgenmad” med på ferie

The “Take-Away”:
Verdens bedste morgenmad, der holder dig slank

Undgå den kedelige morgenmad i udlandet, kom hurtigt ud af fjerene om morgenen og hold din vægt nede hele ferien.

Hvilke ferietips har du?

Hvad kan du anbefale eller give af tips til andre omkring ferien. Hvordan sikre du at du kommer godt af sted og hjem i total genopladet tilstand?