Mere energi og vitalitet med på ferie?

Ferie illusion, skulle gerne komme hjem genopladet!

Ofte kommer vi hjem fra ferien stressede og trætte

Ferie burde være en tid til fornyelse, genopladning, fri for pligter og byrder og med masser af sjov, men de fleste mennesker kommer hjem fra ferien mere trætte og brugte, end da de tog af sted! Overophedning fra for meget sol og høje temperaturer, en stresset rejse, uregelmæssige spise og sove-mønstre, familiære problemer og forældelse i den fede ferie mad, alkohol, is og slik efterlader kroppen uden næring, træt, dehydreret og tom for energi netop på et tidspunkt hvor den har meget at lave og forsøger, at hjælpe med til at have det sjovt.

Livet er fyldt af stimuli fra vores omgivelser og miljø, ofte er vi slet ikke klar over hvad det faktisk er, der dræner vores energi, hvorfor vi er trætte og hvorfor vores humør svinger.

Ferie sundhed, energi og vitalitet

Giv din ferie vitalitet

Selvom du måske planlægger, at sove dig igennem den, så forkæl dig krop med ekstra sund ernæring så den selv kan udvinde energien, heale sig medes du hviler dig. Med den plan kan du komme ud og hjem fra ferien og føle dig på toppen hele vejen!

Husk: for at kroppen kan brænde fedt (alt det du indtager på ferien) effektivt, har din krop brug for det rigtige brændstof, ganske som en bil… det er ikke brændstoffet, der kører bilen… det er heller ikke din ernæring der driver dine kropsfunktioner, det er dine organer og muskler, det er dem vi skal have til, at fungerer optimalt!

Rigtig mange mennesker planlægger og sparer op til deres årlige ferie

Sørg nu for, at det bliver en SUCCES og ikke en komplet FORTRYDELSE! Bare fordi du spiser en masse, betyder det altså ikke, at du har energi og brændstof til at føle dig på toppen!

Giv din krop noget ordentligt ernæring, så giver den dig også en ordentlig oplevelse til gengæld.

Vores personlige ferie ‘superboosters’

Vi tager altid på rejser med vores Herbalife protein mix, urtekoncentrat te, (Avanceret Program) ekspress bar og tabletter samt vores ‘all-in-one’ SuperShaker!

 

Produkter kategorie - Enkelte produkter

Program pakker - Ernæring og kosttilskud

Optimal vitalitet og styrke med ernæring

Sports og fitness shake, kosttilskud og energi drik

Personlig Pleje (Hudpleje, kropspleje, hårpleje)