Kom i Form Tip 4 – Du og Din Krop

Når du begynder på at ændre din livsstil, vil din krop ikke bare opgive de gamle mønster uden kamp. I hvert fald ikke i begyndelsen. Det er derfor de fleste oplever at den første uge, kan gå ganske godt, men så dukker enten undskyldninger eller kedsomheden op.

Hvorfor? – Fordi din krop ikke har sit eget sind

Kroppen er hovedsageligt en maskine, der er designet til at beskytte dig og bevarer dig som du er.

Når du ændrer din livsstil, så vil den trække sine sædvanlige vaner frem, i et forsøg på at holde tingene “som de er!”.

Kroppen ser denne beskyttelse som et spørgsmål om liv og død! Dette er faktisk en god ting fra naturens side, at din krop beskytter dig … men når du ønsker, at ændre dig, skal du tage kontrol over disse ændringerne med hård hånd.

Du og din krop er et team

Du SKAL bestemmer:

hvad du ønsker at beskytte.

Din krop vil kæmpe for at holde “status quo” (som det var/er), ved hjælp af dine følelser og fornemmelser vil den styrer dig, til at få dig “tilbage” til det gamle og kendte …

Den vil bruge alle midler, alt fra kvalme, irritation, kedsomhed, trang.

En anden faktor, der spiller ind er at når du spise sundere og får flere fibre, begynder der en mindre udrensning af tyktarmen og som følge deraf frigives toksiner (giftstoffer), og det føles faktisk som om man tager på og får det dårligere!

Kender du de 7 Smertesignaler?

  • Føler du dig ude af kontrol, træt, tung og nedtrykt?
  • Kan du ikke længere passe dit ‘drømme’ tøj?
  • Intet selvværd/selvtillid (til at søge et bedre job/partner)?
  • Hænger det sociale liv i en tynd tråd?
  • Problemer i parforholdet?
  • Undgår du familie aktiviteter?
  • Du undgår motion på grund af hvordan du ser ud?

Smerte er et signal fra din krop om at du er ulykkelig, der er noget galt. Din krop er alt du ejer… og kroppen er også løsningen!

Vær taknemmelig for din krop

Kroppen taler til dig igennem dens indre sprog.

Kroppen fortælle dig, at noget er ved at ændre sig, men i sidste ende skal du beslutte, om denne nye adfærd er god eller dårlig … og så er du nødt til at kæmpe for de nye vaner, indtil din krop er klar over at du er “alvorlig”, og kroppen vil så give afkald på sin gamle “tanke-mønstre” (tænkning) – og skabe nye, der gavner, støtter og hjælper dig til mål!

Det dejlige er, at når en ny vane (tanke-mønstre) er etableret, hvad enten det en ny motions vane, nye spisetider, bedre kvalitet af måltider, portion størrelse osv.) Så vil din krop forsvare denne nye livsstil med samme styrke som den forsvarede din træthed, din overvægten, dine dårlige vaner, din lave energi…osv. med… Så Juubii der er noget at fejre og glæde dig til!

 

Produkter kategorie - Enkelte produkter

Program pakker - Ernæring og kosttilskud

Optimal vitalitet og styrke med ernæring

Sports og fitness shake, kosttilskud og energi drik

Personlig Pleje (Hudpleje, kropspleje, hårpleje)