Antioxidanter og deres betydning for din livsstil

Får du nok Antioxidanter? “Anti-hvad for noget?”

At beskytte dig selv med vitale vitaminer er livsnødvendige og fremmer et godt immunsystem samt livskvalitet.

Ikke kun om vinteren:

men hele året har vi alle brug for vitaminer, hver dag! Men hvad med de mennesker du holder af? Hvad med dine kære? Skal de ikke også være sunde, beskyttede, vitale og leve længere. Der er jo ingen af os der ønsker at være alene i den sidste tid?

Udnyt muligheden… giv dine kære en god livskvalitet, lad dem også nyde de fantastiske naturlige vitaminer fra Herbalife og mærke fordelene og vitaliteten.

“Hos HerbalCenter lægger vi en ære i, at være på forkant med udviklingen, videnskaben og den personlige service. Vi lægger sjælen i det vi laver og anbefaler kun det bedste til dig og dine kære!”

Dine celler i kroppen ødelægges og skades konstant, specielt i et stressfyldt arbejdsmiljø:

 • Rygning
 • Medicin
 • Stress
 • Kosmetik
 • Tilsætningsstoffer
 • Sollys
 • Røgten
 • Pesticider
 • Motion
 • Forurening
 • Alkohol
 • Kviksølv i skaldyr/ tandfyldninger
 • Klorin i drikkevand
 • Luftfart/rejser og meget mere …

Når du får dine daglige antioxidanter! Er der ingen problemer:

Når en celle er sund, består den af to elektroner. En skadet celle er en celle. der kun har en elektron. denne skadede cennes tilstand kaldes for “en fri radikal”. Disse frie radikaler er farlige og ødelægger andre celler, da de svinger ude af balance. Disse fri radikale celler kan gennembryde cellemembranen på en meget destruktiv måde.

En “antioxidant” består af flere elektroner, som den kan aflevere til disse fri radikale (celler i ubalance) og genskabe rytmen og cellens naturlige tilstand. En antioxidant har kapacitet til at beskytte mod ilt (deraf navnet). Sådanne at cellen ikke oxiderer (ilter).

Husk på, at uden tilgængelige ekstra elektroner, der kan reparere ødelagte celler, ville de fri radikaler forvolde mere og mere skade… og cellerne dublikerer sig selv konstant også de dårlige, de skadet celler. Det er i cellerne at du optager din næring, så du kan se at uden beskyttelse, vil din krop blive svagere med tiden.

 • På billedet ser du en celle i balance (blå ring med to “sole”).
 • Den “ked af det” celle har mistet den ene “sol” og er nu i ubalance (svinger/roterer) og banker ind i andre sunde celler.
 • En antioxidant (den blå ring med 8 nye sole) kan aflevere en ny sol til den ødelagte celle og skabe balance.

Antioxidanter og deres betydning for din sundhed

Vores krop består af milliarder af celler, og hver eneste dag foregår der en løbende udskiftning af disse. Vores celler er følsomme organismer, som reagerer på de påvirkninger, som de udsættes for. Dette kunne eksempelvis være sollys, alder, stres, tilsætningsstoffer, alkohol og så videre i den dur.


Det mest har betydning i en eller anden udstrækning. Skadede celler er celler, som kun består af en enkelt elektron, og kaldes en fri radikal. Frie radikale er farlige for de omkringværende celler, da de ikke følger samme mønster, som de raske celler. De svinger ude af balance, hvilket er fatalt for din sundhed på den lange bane, da frie radikaler gennembryder cellemembranen på en meget destruktiv måde.

Her kommer antioxidanter ind i billedet

Antioxidanter er kemiske forbindelser, som består af flere elektroner. Disse elektroner kan så “afleveres” til frie radikaler, der som beskrevet er celler, som kun består af en enkel elektron. Med en sund og varieret kost, hvor man sørger for, at både mikro -og makrobehov er dækket, kan man forhindre udviklingen af frie radikaler i kroppen.

Frugt, grønt, nødder, gulerødder eller æg er eksempler på fødevarer, som giver et godt udgangspunkt for naturligt indtag af de nødvendige vitaminer og mineraler, og generelt kan man sige, at det kræver effektiv sammensætning af vitaminer hele året, hvilket kan være problematisk på vores breddegrader.

Her kan specielt vinterhalvåret føre til vitaminmangel, og derfor tyr mange til tilskud af vitaminer. Hos Herbalcenter finder du et stort udvalg af vitaminer, antioxidanter og mineraler.

Kvalitet er et nøgleord for vores virksomhed

Du finder kun produkter, som er udvalgt efter strenge kriterier. Vores produkter er udviklet til at fremme brugerens sundhed, og hermed sandsynliggøre et langt og aktivt liv for dig selv og dine kære. Vi tager denne opgave yderst seriøst, og derfor finder du kun produkter, som vi selv ville anvende eller anbefaler vores kære. Læs mere på vores hjemmeside, hvor du finder en stor mængde information, som kan motiverer dig til en sundere livsstil.

Her kan du læse mere om vigtigheden af en sund og varieret kost, ligesom du finder et stort udvalg af diverse kosttilskud, som rent faktisk virker.

Vi er meget kræsne i udvælgelsen af de produkter, som indgår i vores sortiment, så du finder kun produkter af højeste kvalitet. Med produkter fra Herbalcenter er du klædt optimalt på til en sundere livsstil, som vil resultere i øget sundhed, energi og livskvalitet.

Herbalife Kosttilskud

Hvordan får jeg så mine antioxidanter?

Antioxidanter er de mest kraftfulde allierede vi har, som kan give vores krop beskyttelse.

Vitaminer og mineraler kosttilskud til hjælp balance antioxidanter   Vitaminer og mineraler kosttilskud til hjælp balance antioxidanter

De fleste antioxidanter er naturlige, store mængder findes i frugt og grønt, mens andre effektive antioxidanter findes i honning, nødder og friske urter.

Her finder du antioxidanter i mad:
 1. Alle former for frugt og grønt. Fordi plantefenoler isoleret set har vist sig ikke at have nogen større antioxidativ effekt i menneskekroppen.
 2. Tomater og gulerødder. som blandt andet indeholder carotenoider.
 3. Nødder, æg og planteolier.

FAKTA
En antioxidant er et naturligt forekommende eller syntetisk fremstillet stof, som forhindrer eller svækker ødelæggende iltning (oxidation). Det kan være et enzym eller et andet organisk molekyle, der modvirker de skadelige virkninger af ilt i levende væv. Ordet bruges mest om de molekyler, der beskytter mod virkningen af “frie radikaler” (molekyler med en uparret elektron).

Immunforsvaret visuelt immunforsvar