Nemme måder, at holde styr på dine Herbalife-produkterne og dig selv ‘On Track’

emme måder at holde styr på Herbalife-produkterne

Den største årsag til, at mange ikke holde sig ‘on track’ til de nye kostændringer i forbindelse med en livsstilsomlæggelse eller slankekur, er på grund af, at de ikke forbereder sig når de er ude med andre eller på farten.

Når du starter på et program, hvis du ikke hurtigt ser resultater, er det ofte pga. du ikke holder dig til programmet og på grund af sociale forpligtelser eller erhvervsmæssige møder, der tager dig ud af din normale rutine og plan.

Hver gang du er “ude” eller sammen med andre mennesker omkring, er du ikke forberedt og spise, hvad alle andre spiser.

“Vi skal vel hygge os!?” eller “Nu er det weekend, der skal jeg da have lov?!”.

Du kan ikke forvente eller leve efter andres planlægning eller gæstfrihed. Måske håber du at du finder en fornuftig, fedtfattig løsning på den nærmeste tankstation på vejen hjem?

Vi ved begge hvad der i virkeligheden vil ske! Du vil gå sulten, eller du snacker på de to haps-dogs på tilbud?.

Her er et par gode måder hvorpå du kan sikre dig at
du følger din egen plan! og bevarer din slanke figur

Hav altid en Express-Bar (eller Shake / Shaker) i din taske, da det er en sund, velsmagende, protein beriget måltid.

Drik et glas vand med Herbal Aloe og en ske Æble- Havrefibre, udover det mætter dig så fjerner denne sunde drik også lysten til at ‘snacke’

Tag nogle ThermoComplete med dig, så hvis du ved, du skal gå uden mad og vil få sulten at føle. Tag 1-2 tabletter og hold sulten for døren, få energien op, og boost din fedtforbrænding til max.

Tag din Herbalife Te / Sportsdrik med dig, så du kan opretholde din fedtforbrænding, holde din energi og undgå drikkevarer der rent faktisk indeholder mange kalorier og fedt og som ikke smager noget bedre!

Gem 1 eller 2 protein bar i lommen eller tasken, hvis din plan uventet bliver ændret. Du kan selvfølgelig tage lidt frugt eller grønt med dig, men fordelen ved disse gode letopløselige proteinbare er, at de indeholder ren sojaprotein, er mættende, er velsmagende og så behøver du ikke bekymre dig om, at skrælle dem eller holde dem kolde; de er altid klar!

Når du er på farten, har et aktivt liv og er eftertragtet personligt eller på jobbet, så vil du og din plan være i en foranderlig verden, så vær forberedt på disse ændringer!

Herbalifes produkter er så succesfulde, fordi de forsyner dig med simpel, effektive sund energi, i en nem hurtig løsning. Du aldrig har behov for eller grund til, at komme “off-track” og opleve frustration med dig selv.

 

Produkter kategorie - Enkelte produkter

Program pakker - Ernæring og kosttilskud

Optimal vitalitet og styrke med ernæring

Sports og fitness shake, kosttilskud og energi drik

Personlig Pleje (Hudpleje, kropspleje, hårpleje)