Nemme måder, at holde styr på dine Herbalife-produkterne og dig selv ‘On Track’

emme måder at holde styr på Herbalife-produkterne

Den største årsag til, at mange ikke holde sig ‘on track’ til de nye kostændringer i forbindelse med en livsstilsomlæggelse eller slankekur, er på grund af at de ikke forbereder sig når de er ude med andre eller på farten.

Når du starter på en slankekur og du ikke hurtigt ser resultater, er det ofte pga. at du ikke holder dig til planen og på grund af sociale forpligtelser eller erhvervsmæssige møder, der holder dig i din normale rutine og plan.

Hver gang du er “ude” eller sammen med andre mennesker, er du ikke forberedt og spiser hvad alle andre spiser.

“Vi skal vel hygge os!?” eller “Nu er det weekend, der skal jeg da have lov?!”.

Du kan ikke forvente et resultat, ved at leve efter andres planlægning eller gæstfrihed. Måske håber du, at du finder en fornuftig, fedtfattig løsning på den nærmeste tankstation, på vejen hjem?

Vi ved allesammen hvad der i virkeligheden vil ske! Du vil gå sulten, eller du snacker på de to haps-dogs på tilbud?

Her er et par gode måder hvorpå du kan sikre dig, at
du følger din egen plan! og bevarer din slanke figur

Hav altid en proteinbar (eller Shake / Shaker) i din taske, da det er en sund, velsmagende, protein beriget måltid.

Drik et glas vand med Herbal Aloe og en ske Æble- Havrefibre, udover det mætter dig så fjerner denne sunde drik også lysten til at ‘snacke’

Tag nogle Thermo Complete Tabletter med dig, hvis du ved, du skal gå uden mad og vil få sulten at føle. Tag 1-2 tabletter og hold sulten for døren, får energien op, forbedre din fedtforbrænding og kontroller din appetit: – før din appetit kontrollerer dig!

Tag din Herbalife Te / Sportsdrik med dig, så du kan opretholde din fedtforbrænding, holde din vitalitet i gang og undgå drikkevarer, der rent faktisk indeholder mange kalorier og som ikke smager bedre!

Tag altid 1 eller 2 proteinbare i lommen eller tasken, hvis din plan uventet bliver ændret. Du kan selvfølgelig tage lidt frugt eller grønt med dig, men fordelen ved disse gode letopløselige proteinbarer er, at de indeholder ren sojaprotein, er mættende, er velsmagende og så behøver du ikke bekymre dig om, at skrælle dem eller holde dem kolde: De er altid klar!

Når du er på farten, har et aktivt liv og er eftertragtet personligt eller på jobbet, så vil du og din plan være i en foranderlig verden, så vær forberedt på disse ændringer! Tag Kontrollen

Herbalifes produkter er så succesfulde: Fordi de forsyner dig med simpel, effektive sund vitalitet og næring, i en nem og hurtig løsning. Du har aldrig behov for eller grund til, at komme “OFF-TRACK” og opleve frustration med dig selv!

 

Enkelte produkter kategorie

Herbalife slankekur og vitalitet pakker kategorie

Optimal vitalitet og styrke med ernæring

Sports og fitness shake, kosttilskud og energi driks kategorie

Personlig pleje produkter