Mere energi og selvtillid med Herbalife

Motion – Mere ‘Power’

1. Reducer Stress

Motion kan virke beroligende og frigøre nervøsitet, bekymring og opbygget stress. Når du er stresset spænder kroppen op og din vejrtrækning bliver hul (ikke dyb).

2. Føl dig mere produktiv

Vi bliver mere produktive og vores hjerner bliver bedre til at fokuserer og koncentrerer sig efter motion. Når vi er trætte og føler behov for at lægge os og tage en lur (morfar) er det bedre at komme ud og motionerer… det giver energi.

3. Positiv energi tiltrækker positive mennesker og situationer

Vi tiltrækker på en bedre måde, når vi er i balance og er positive med god energi. Når vi dyrker regelmæssig motion føler vi os bedre tilpas, det giver bedre selvtillid og udseende. Vores udsyn, syn på verden bliver bedre og vi er nemmere at være sammen med.

4. Forøg din lykke

Motion udløser endorfiner som giver dig en lykkefølelse lidt bedre, eller lige så godt som at spise chokolade. Med motion får du en god følelse, du brænder fedt og får mere energi. Der er intet på bage-hylden, der kan det… og så er det gratis!

Your body will go where your mind goes… and your mind will go where your body goes
POWER, MOVEMENT, STRENGTH & ENERGY is waiting to be released!

Fighting Fit – Power ShakeLondon Marathon Protein Shake

“Energy packed Champions Mix” består af frugter og nødder, der blendes med tørrede abrikoser, mandler. Kan kombineres med banan, tilsæt friskpresset appelsin juice, og Herbalife Shake mix.

Herbalife indeholder effektive urteekstrakter, for at hjælpe restitutionen (gendannelsen processen), som er uhyre vigtigt for alle sportsudøver, uanset niveau og personer på slankekur – Power Shake som den bruges ved London Maraton Shake.

 

Produkter kategorie - Enkelte produkter

Program pakker - Ernæring og kosttilskud

Optimal vitalitet og styrke med ernæring

Sports og fitness shake, kosttilskud og energi drik

Personlig Pleje (Hudpleje, kropspleje, hårpleje)