‘Shape Up’ – øjeblikket er forskellig fra et almindeligt øjeblik

“Shape Up” øjeblikket er det øjeblik, hvor du tænker over hvad det du spiser, reelt koster dig!

Lad os kalde det for: “Kom i form bevidstheden” [KFB]: det er altså det øjeblik du tænker over glæden, ved at proppe noget i munden vs. hvor lang tid, det vil tage dig, at få det “af sidebenene” igen.

Fakta er: Det stykke kage til kaffen, slikket i skuffen eller lidt ost/dessert efter aftensmaden, tager kun et øjeblik at nyde. Det er en kort glæde du får!

Men glæden ved, at kunne lide ens eget spejlbillede eller glide ned i de gamle ynglings jeans, er en meget større og længerevarende glæde!

Følelsen af, at føle sig i kontrol, føle sig godt tilpas i sin krop og nyde, at se sig selv i spejlet giver DIG SÅ MEGET MERE GLÆDE!

Det handler ikke om, at nægte sig selv glæder, men at vælge de rigtige, de vigtige, de glæder, der bare varer ved og holder længere – det er det du vil!

Som tidligere fitness center ejer og body builder, forstår jeg hvorfor folk bliver afhængige af fitness centeret. Den glød man får fra bare 20 minutters træning kan varer et par dage. Det er ikke blot det, at føle sig høj af energi og styrke men også at være i kontrol og være stærk både fysisk og mentalt.

Effekten af disse følelser slå igennem alt, fra mit ægteskab,  venner, arbejdskollegaer til min forretning, der er ingen ende på glæden!

Bliv inspireret icon

Sådan leger jeg:

“The Winning Game”

Vi har sikkert alle haft perioder i livet hvor vores kroppe ikke helt er i form? Det er menneskeligt… Når jeg beslutter mig, for at komme tilbage i form, fokuserer jeg kun på i dag og jeg leger [TWG] med mig selv.

Sådan leger jeg: “The Winning Game” Peter Netz Lassen

‘Shape Up Øjeblikket' er forskellig fra et almindeligt øjeblik.

[TWG] er en del af [KFB] hvor jeg sætter tal på det jeg er ved, at proppe i munden. Jeg spørg:

“Hvor længe vil jeg nu kunne nyde dette (indsæt kage, slik, is etc.), er de sekunder/minutter virkelig det værd, hvis jeg tager ½-2 kg på og kan jeg undværer de sekunder nu. Så kikker jeg på antal kalorier og regner ud hvor lang tid jeg skal træne, for at brænde det slik, kage eller is etc. af igen.”

Huskeregel: man brænder ca. 900 kcal på 1 times hård træning. Men de fleste forbrænder 5-550 kcal i timen ved alm. træning og sport. Så den lækre kage, der står der i bagerens vindue og lokker mig … indeholder mindst 250 kcal hmmm bare den nu smager lige så godt som den ser ud?

Regnestykket er nemt – 250 kcal er 30 min. træning eller i min cykelverden (Jeps, jeg kører racercykel i lycra…) Det er 12 km på cykel – det er der INGEN KAGE DER ER VÆRD! Så jeg går forbi og tænker ikke mere på den kage! Jeg vandt [TWG] (denne gang).

Hvis du allerede nu begynder, at argumenterer eller finde slik, der ikke indeholder kcal. er du allerede tabt [TWG].

Du er ikke klar – Vent til du tager beslutningen, om at komme i form: LæsSlankekurens Faser“.

 

Enkelte produkter kategorie

Herbalife slankekur og vitalitet pakker kategorie

Optimal vitalitet og styrke med ernæring

Sports og fitness shake, kosttilskud og energi driks kategorie

Personlig pleje produkter