Valentinsdag – Den virkelige KRAFT af Kærlighed

Valentinsdag er en kraftig re-minder til os om KÆRLIGHED

Det er tid til at opleve og mærke “kærligheden” fra andre omkring os, og det kan gøre lidt av og give et lille gys i kroppen, hvis kærligheden udebliver…

Vi har aldrig lært eller tænkt over, at den ydre kærlighed er en refleksion af den indre.

Lad mig opfordre dig til, at bruge Valentins dag som en årlige reminder på, at du skal ELSKE DIG SELV. Ens egen kærlighed eller det at man elsker sig selv er ikke det sammen eller at forveksle med, at være selvoptaget og kun tænke på sig selv, men at sikre sig selv om at man føler sig godt tilpas med sig selv og:

  • Den krop du lever i
  • De tanker og opfattelse du har om dig selv
  • De følelser du har om dig selv

Energi, selvtillid, styrke, forhåbningsfuld, det hele kommer FØRST og fremmest indefra!

Kærlighed gave - Herbalife

Valentinsdag – Når du bliver elsket…

Når du er fyldt med kærlighed, kan du give andre

Ganske ligesom en bil, der fyldes med benzin for at kører, skal dit hjerte fyldes med kærlighed. Derefter kan du give den til andre, men du kan ikke give noget du ikke har! Du kan ikke elske andre, uden selv at være fyldt med kærlighed.

Det bedste ved kærlighed er at des mere du bruger af dem, des mere bliver der af den. Modsat et stykke brød, des mere du spiser af brødet, des mindre bliver der tilbage! Så det er bare med at komme i gang.

Sådan får du mere kærlighed

Ved at give til andre fra et fyldt hjerte. – Enkelt og ligetil! Alle kan, men ikke alle vil. Nogle vil først have fra andre, før de selv vil give i frygt for at miste den smugle de har! Du ved allerede hvordan du får det hele til at vokse. Ganske som man får humøret tilbage når man er trist… man opmuntre andre!

Så lad Valentinsdag være DIN dag, har du overskud kan du jo også give andre. Man kan også dele kærligheden og hjælpe hinanden – Kærligheden skal der værnes om, den skal værdsættes, plejes og have plads. Hvis du ikke føler lidt varme i brystkassen og et smil komme krybende… så værsgo. Du må godt NU!

Elsk Dig Selv (eller giv kærlighed)

Herbalifeprodukter er “Kærlighed til sig selv” og i modsætning til Valentinsdag, svigter de aldrig